• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEJNORED DWARF: KOMUNITA BRAMBOROVÝCH LIDÍ - tři milióny let na nyxu.

Červený trpaslík - Zpátky na Zemi

139 hlasy od 139 respondentů

rozbalit záhlaví
      LOVE_DALI
      LOVE_DALI --- ---
      PIKKMA: Ještě slůvko, pane. Pozor na Váš stav. Ať se děje cokoliv, čelte všem nesnázím s milým úsměvem na rtech, písní v srdci a klidem na duši.
      PIKKMA
      PIKKMA --- ---
      LOVE_DALI: A když už jsme u toho, když někdo trošičku přebere a usne nahý spánkem spravedlivých, člověk se ctí zpravidla neudělá fotku tvého bimbase, nenakreslí mu kníry, pusu a uši a nepověsí to na nástěnku pod "Pohřešované osoby".
      LOVE_DALI
      LOVE_DALI --- ---
      HAR4NT: Ne. Ne, už jste zase naživu. Vy to nepoznáte?
      LOVE_DALI
      LOVE_DALI --- ---
      PIKKMA: Za ta léta se mi podařilo vyvinout spoustu charakterových vad, na které jsem nesmírně pyšný. Jsem i schopen vcelku slušně lhát, například: „Máte velmi povedený sestřih.“
      HAR4NT
      HAR4NT --- ---
      PIKKMA: Pánové, dovolte mi, abych osvětlil své stanovisko. Z morálního hlediska je použití skryté kamery v dámských sprchách a natáčení žen, jejichž těla jsou pokryta mýdlovou pěnou, bez jejich dovolení, je z morálního hlediska, a o to mi jde především? Jsem zcela pro! Avšak, Listy je v naději, což by jeho stavu při odvolání neprospělo.
      PIKKMA
      PIKKMA --- ---
      LOVE_DALI: Tohle už nemusíme dál snášet. Ty tvoje trapné poznámky, tvé nechutnosti, ty tvé ponožky, jež spustí kropicí systém. Ihned odejdi z naší kajuty!
      LOVE_DALI
      LOVE_DALI --- ---
      HAR4NT: Jo, chtěl jsem ho zkusit na tu plíseň, co mám na nohou.
      PIKKMA
      PIKKMA --- ---
      HAR4NT: Ta cibule, co ji jdu oloupat. Vždycky mě to nějak rozruší, když ji mám zbavit slupek.
      HAR4NT
      HAR4NT --- ---
      PIKKMA: Na uzenáčích není nic špatnýho.
      PIKKMA
      PIKKMA --- ---
      HAR4NT: Vždyť... jedna druhou ani neudeří. Vypadá to, že jenom stojí uprostřed ringu a natřásají se.
      HAR4NT
      HAR4NT --- ---
      PIKKMA: Tady jde o trigonometrii čtyřrozměrného prostoru, ty hovádko boží, a ne o ubohou kulečníkovou partičku v zaplivaném liverpoolském zapadáku.
      PIKKMA
      PIKKMA --- ---
      HAR4NT: To tys je takhle rozdováděl! Tak si prosim tě laskavě nestěžuj!
      HAR4NT
      HAR4NT --- ---
      PIKKMA: Tlačte na ty koule! Pořádně!
      PIKKMA
      PIKKMA --- ---
      HAR4NT: O vesmíru nevíme ani fň, ale máte-li ucpanou trysku, jsme vaši hoši!
      HAR4NT
      HAR4NT --- ---
      PIKKMA: Ani náhodou. Šup zpátky do vesmíru.
      PIKKMA
      PIKKMA --- ---
      HAR4NT: Čím bys ho chtěl asi tak pobavit? Jemu by se líbilo, kdybychom šli všichni do prádelny a skládali tam ručníky.
      HAR4NT
      HAR4NT --- ---
      VEEHELL: Jsi vesmírný šílenec!
      HAR4NT
      HAR4NT --- ---
      PIKKMA: Měl jsem syrový kapustičky a to, co jsem našel pod stolem, byla žvejkačka.
      PIKKMA
      PIKKMA --- ---
      HAR4NT: Jenom pět minut tě dělí od nejlepší bašty tvýho života, nastav svý chuťový buňky na Def com 3!
      HAR4NT
      HAR4NT --- ---
      PIKKMA: To jsou opravdu lahůdky!
      PIKKMA
      PIKKMA --- ---
      HAR4NT: No, jste si jistá, že na to máte čas? Vím, že tyto dny jsou pro Vás specifické. Nechcete raději hrát tenis v těsných bílých džínách? O to bych Vás nerad připravil. Ani o ta kvanta modré tekutiny, co budete rozlévat.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam