FIFI: jj, koncerty pro MTŠ se delaji snad na kazde ZUS :-) nas to ceka za 14 dni...
Urcite je to pro rodice tezke, kdyz nastroji nerozumi, a podle materialu - je to tu videt, ze se skoly a styly kombinuji, to je dobre. Takze zaku ruzne kopiruju, casto mam problem s rodici, ze nechteji kupovat drahe skoly, tak si alespon zaplati kopirovani, ale jsem rada, pokud alespon jednu z nich vlastni.
Jen tedy, ja jsem asi narocnejsi :-D trosku mi v tom vyctu chybi treba veci jako jestli se cvici vedeni fraze, charaktery skladbicek, dynamika... - ale to zalezi na tom, jak jsou ucitel a zak zvykli pracovat. Nektere deti si takove veci pamatuji z hodin, ale vetsine z nich pisu do zakovske doslova slohove prace :D - a rodice jim tak temer doslova predcitaji (mohou predcitat, bohuzel to vetsinou nedelaji a zaci jsou v tomto lini, snazim se psat citelne, hlavni veci i tiskace) to, co ode mne slyseli na hodinach.
Jinak mnozstvi je odpovidajici, a jak rikam - je opravdu dobre, ze nehrajete z jedine ucebnice!