Hola, potreboval bych pomoct s jednou skladbou, kterou se momentalne snazim naucit. Najdete ji zde :
http://www.youtube.com/watch?v=rn6c1u_T_HI
Problem je takovy, ze k ni neexistuji noty (slozil ji ten typek z toho youtubu a noty nikdy nevydal), tak se ji snazim naucit pouze z odposlechu. Uspesne se mi podarilo reprodukovat prvni temer tri minuty skladby, ale pak jsem se dostal do uzkych. V case 2:41-3:22 je pasaz, kterou za boha nemuzu "dekodovat" :) V te pasazi je leva ruka jasna a jednoducha a pokud se nepletu tak hraje levou C,G,C a pak A,E,H, (toto se v te skladbe vyskytuje mnohokrat, tak snad v tom chybu nedelam) ale nejak nemuzu odhlalit jake akordy hraje pravou rukou. Byl bych vam moc vdecny, kdyby jste na to nekdo, kdo mate dobre usi mohl mrknou a napsat mi co on to vlastne macka. Dal za touto pasazi uz zas jedu normalne a dokazu to rozpoznat sam, ale tato pasaz, ve ktere je najednou souzvuk vicera klaves najednou mi nejak me usi nezvladaji, ovsem neda mi to a musim rozlousknout i tuto cast, ktera je prave jednou z nejlepsich pasazi cele skladby. Tak predem diky ! :)