• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEKlavir, dospeli zacatecnici


    Pouze pro NYXáky je zde k dispozici FTP s notama pro vzájemné vyměňování



    Pokud budete uploadovat své noty, uvádějte tam prosím celé názvy skladeb, nejlíp včetně autora (i když to bude v adresáři s autorem).
    Soubory, co patří k sobě, házejte do archivu (zip).
    rozbalit záhlaví
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    LOOLE: Orly má kamarád a myslím je snima docela spokojenej. Proč si nekoupit nějakou starší Yamahu? Myslím že v rozmezí 10-15 tis. by se měla dát sehnat.
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    LOOLE: Aha, tak jestli je to jenom na preklenuti nejaky doby, behem ktery budes cekat na piano, kup si radsi nejakou samohrajku, kterou pak za stejny penize prodas dal :-)
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    RAVENIUZ: díky za názor :)
    ADAMJ: no jo, jenže já do toho víc jak 13 tis. vrazit momentálně nemůžu nebo spíš ani nechci... v budoucnu bych si chtěla koupit normální piano, ale teď to bohužel nejde :(
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    Ja mam Kurzweila PC3x a jsem moc spokojenej.
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    LOOLE: nekupovat. ak chces lacne stage piano, ber yamahu p85. orla zly zvuk, zla mechanika, kurewsky tazke.
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    ahoj, nemáte někdo vlastní zkušenost s dig. pianem Orla Stage player? Přemýšlím o koupi, ale nemám možnost si ho nikde "osahat", tak sháním alespoň názory od případných majitelů :)
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    DOOSH: posta :]
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    DOOSH: A něco málo k němu? Zejména míru funkčnosti... ?
    MANCINI
    MANCINI --- ---
    mate zkusenosti s el. pianama KORG? Docela se mi zalibil ten novej LP 350 :-)
    FIFI
    FIFI --- ---
    XADAS: já nejsem vůbec v obraze, ale moje dcera( 9 let) doma cvičí na http://www.hudebni-dum.cz/good.php?goodId:208|SP-200 Paní učitelka z lidušky se na ten nástroj byla podívat hned po zakoupení, byla u nás pak i několikrát, když měla dcera něco cvičit a nemá s tím nástrojem problém.
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    XADAS: to je najlepsia volba, vyskusat, porovnat. niekomu nieco sadne, nieco nie. v kazdom pripade korg sp250 je uz dost stary nastroj, p 85 je pomerne novy, ma graded hammer mechaniku (odstupnovanu zataz kladivok na basoch a vyskach), dokonca ma o nieco vacsiu polyfoniu. vlastnim p90ku, co je profi nastroj, ale hral som aj na sp250, aj p85. yamaha je lepsia volba.
    XADAS
    XADAS --- ---
    RAVENIUZ: To je zajimave co rikas, protoze lidi pisou ze klaviatura je tak nejak obdobna, nekteri lide dokonce tvrdi ze ji ma ten korg lepsi. Ze samplu se mi zda piano lepsi na korgu, ale to je subjektivni zalezitost...
    Asi mi nezbude nez zajit nekam do hudebnin kde maji oboje... pochybuju ze takove najdu :-(
    RAVENIUZ
    RAVENIUZ --- ---
    XADAS: neee, nestoji. za tie peniaze chod do yamahy p85. ma sice o jeden audio out menej, ale zvuky, klavesnica nepomerne kvalitnejsie, nehovoriac o vahe...
    XADAS
    XADAS --- ---
    Hral tu nekdo na Korg Sp-250? Stoji za ty penize?
    BUBL23PD
    BUBL23PD --- ---
    ahoj nenasel by se nekdo v brne kdo by mi pomohl zacit znovu hrat na klavir? nehrala jsem priblizne 5 let...( mam za sebou 2 cykly), v brne nikoho neznam a nemam pristup ke klaviru, byla bych tedy rada kdyby se nasel clovicek, ktery by mi nejak pomohl se ke klaviru znovu dostat...:) kdyztak mi prosim napiste do posty. diky. petra
    ORKA_2G4U
    ORKA_2G4U --- ---
    nevim, jestli to sem patri, kdyztak me smazte :) ale pokud by nekdo mel zajem, tak ho muzu naucit hrat na klavir. ja hraju uz od mala, ale nejsem zadnej profik, jsem lina cvicit, kazdopadne ucit mohu ;) pravdepodobne spis zacatecniky a mirne pokrocily, jinak bydlim v centru, takze treba u me doma..vic posta..
    ZOFI
    ZOFI --- ---
    známá nabízí - černé piano Dalibor , stěhuje se mimo ČR, tam ho sebou vzít nemůže....
    Je ochotná ho na vlastní náklady ještě před prodejem nechat naladit.... Doklad o naladění a že je klavír v pořádku předá...
    Měl by někdo zájem? Bydlí v Brně střed. Prosím napište za kolik - do pošty...
    JIKE
    JIKE --- ---
    MEESHA: krasa....
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tak tady je muj odstrojeny krasavec v akci "opravujeme zarazenou klavesu" :) da se to jeste nejak vic? Je tam videt, ze pres klavesy vede takova cerna latka, je prisroubovana, ta se odendat nedala, takze jsem tu klavesu stejne nemohla pod tim nejak vic vycistit, krom toho ze jsem ji lehce nadzvedla a foukla tam. Ale uz se nezasekava, tak fajn :)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    KRTINKA: Já sice ne, ale mám tam (stejně jako na HAMU) dost známých a přátel. Jakkoli tedy spíš mezi těmi, co místo bílo-černé klávesnice vyznávají černo-bílou, hnědo-hnědou a podobně... ;-)))

    LANMANCZ
    LANMANCZ --- ---
    ZOFI: http://musescore.org/
    sofik se menuje MuseScore, pred casem mi to tady doporucili jako softik na zapis not, ale umi to i prehravat, vyhodou je, ze je to open source - cili naprosto zdarma.
    MISERY
    MISERY --- ---
    ZOFI: Zkuste program Sybelius (na torrentech urcite je), nejakou posledni verzi, nevim ted kde uz to skoncilo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam