ANDY_C: Já si myslím, že ano. v nejhorším, když se Ti v krámě ten nástroj nebude zdát, můžeš vždycky jít do poloakustického klavíru za sto tisíc. ;))
Bavili jsme se o těch nových clavinovách a prý už je to s tou lámavostí trochu lepší, myslím že ten plast přitvrdili, když zjistili, že s tím mají lidi často potíže, takže bys neměla mít problém, zvlášť když budeš hrát méně často a méně agresivně.
Co se typu týče, my máme CLP 930, nevím zda ho v současné době v Čechách ještě nabízejí, ale kdyžtak všechny typy, co z něj vycházejí, to by Ti měli v obchodě říct.
Ještě s tím zvukem a dynamikou.. nahrála jsem včera na svou mp3ku přítele, jak na tom cvičí a hodila Ti to sem:
http://carlpetersson.com/CAROL/clavinova.mp3
- tak si to poslechni.. ty šumy v hlasitějších částech nejsou z clavinovy, ale z toho, že jsem nahrávala hodně zblízka. a omluv prosimtě různý nedostatky - pauzy na otáčení stránek a hodně překlepů.. je to z těch obtížnějších kousků a on s tim teprv začíná, navíc nevěděl, že to zachycuju pro budoucí generace. °)) A až si to poslechneš, dej vědět, abych to mohla zase smazat. ;)