• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRITONDISTRIBUTOŘI, PRODEJCI A PRODEJNY HW - Vaše zkušenosti s nákupem, reklamací, cenou, akcí a pod.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Nebo to tady můžeš přejměnovat na diskuzi - tržiště na nyxu, kde udělali soudruzi z východního německa chybu ?
    MUCHI
    MUCHI --- ---
    SUCZKER: moje řeč.... do Alzy jezdim firemně docela často a přesně jak píšeš, když si jdu pro zboží tak i se zaplacenim tam strávim tak 15min, ale běda pokud jdu třeba něco reklamovat - to tam zkejsnu klidně i na hodinu.... :(
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    Osobně už nevim kam bych měl chodit. Zdá se mi, že Alza se trochu sbírá z absolutního nezájmu a arogance vůči zákazníkům, naopak CZC tam padá a jdou víc a víc po penězích, než po spokejených zákazníkách. Reklamovat něco u jednoho nebo druhého už výjde IMHO skoro stejně a všichni dělaj chytrý borce dokud nepříjde na lámání chleba, kdy se najednou začnou cukat a vymlouvat. Vlastně mě celkově dneska v krámech trápí že platí :"Hrajete si na našem písečku smradi", než :"Náš zákazník, náš pán". Ale s tim asi nic neudělám.
    TRITON
    TRITON --- ---
    SUCZKER: Takže Tvé reference = Alza a DXT Computers velké mínus a CzC plus. Je to tak správně ?

P.S. U toho DXT - mohl bys to trochu rozebrat ? Osobně jsem tam nikdy nic nekupoval, rád bych se poučil.

Moje kladná reference je jednoznačně Softcom a CzC.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Mimochodem, nevim, kam to mam napsat, ale ten novej koncept bazaru nyxího bazaru mi přijde naprosto dementní a je vidět, že to vymejšlel programátor... je tam všechno, jenom nejde nic najít...
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    TRITON: Přesně tak, u alzy je všechno fajn, pokud se tvůj nákup omezí na zaplacení u automatu a vyzvednutí zboží. Jakmile chceš nějaké služby, tak je to sraní na entou... - proces distribuce mají zvládnutý, proces péče o zákazníky příliš ne ...

Prostě protichůdné informace, případně odpovědi typu, nevíme, nezajímá nás a reklamace, to je otázka sama o sobě...

Za sebe osobně mám dobré zkušenosti s CZC, a ještě musím varovat před DXT computers, to je banda mXdek...
    TRITON
    TRITON --- ---
    KULA: Za každý vyjádřený názor sem vděčný. Pořád se ale "ALZA" chlubí jako "největší obchod s počítači a elektronikou ", což do tohoto auditoria patří.
    Že se tam dá koupit i šampon, je pro mne novinka. Díky za info. I to svědčí o důvěryhodnosti jejich reklamního sloganu. :o)

P.S. na nikoho a nic zde neútočíš, a já se nebráním, nemám čemu.
    KULA
    KULA --- ---
    A na alze prodavaji taky sampony. Takze uz se to taky ztaci. No hele, me je to fuk, ja chapu ze se branis. Ja nechci utocit, jen konstatuju.
    TRITON
    TRITON --- ---
    KULA: Každý má možnost volby,k dosem nechce chodit , nemusí, nikoho přemlouvat nebudu, zde to bude čistě o HW a ne 20ti % zbývajícíh druhů eshopů. Osobně dávám přednost jednomu zaměření před kvantitou informací z různých oborů.
    KULA
    KULA --- ---
    TRITON: myslel jsem to obrazne. Mimo to, kazdy obchod co neni z "horni dolni " ma eshop. Takze pak to smrdi duplicitnim klubem. Nic proti, jen me prijde zbytecne aby existovali 2 stejne kluby.
    TRITON
    TRITON --- ---
    P.S. Je fakt , že u Alzy mám také pořád nevyřešenou reklaci, kterou nelze dohledat více než rok. Jednlo se o reklamovaný SATA řadič, po 3 měsících se jim nějak ztratil, a teď hrajou mrtvého brouka...... asi jim reklamace nevoní , nebo v tom mají nebetyčný bordel.
    TRITON
    TRITON --- ---
    SUCZKER: Pročpak je podle tebe fuj ? Měli bychom zde rozvádět konkrétní informace, tak copak Ti nehezkého udělala ?
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    tak já začnu tématicky: Alza fuj ;)
    TRITON
    TRITON --- ---
    AQUARIUS: Díky. hned to udělám.
    TRITON
    TRITON --- ---
    KULA: Ano, odpověděl jsi si vlastně sám. Bude to platné i tomu kdo není z velkého města, a nazývat menší města nebo obce " horní dolní " se mi zdá trochju zavádějící, také chtějí mít pořádek v tom, kde dobře nakoupit.
    P.S. nechci sem tahat politiku, ale s výrokem o "horní dolní" Tě už předběhl někdo jiný......
    AQUARIUS
    AQUARIUS --- ---
    Mozna by nebylo od veci z nastenky odstranit Levi, protoze to ve sve puvodni podobe uz nekolik let neexistuje.
    KULA
    KULA --- ---
    TRITON: Ano, to je pravda, ale komu to bude na nyxu platny?:) Ze by se tu sesli dva nyxaci z horni dolni, co ma 2000 obyvatel a rikali si, ze ten kram na rohu u posty za moc nestoji? Neber to zle, jen rikam, ze tohle tu uz je...vicemene
    TRITON
    TRITON --- ---
    KULA: V názvu vidím "eshop" . Co takový chudák, který není z Prahy a je odkázaný na malou firmičku ve svém okolí ?
    TRITON
    TRITON --- ---
    KULA: nalinkuj.....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam