KOC256: Ja treba dal zrovna Alze minus, kdyby sly dve, dam dve..
Uz to tu padlo - vyrizovani reklamaci..to je pro me neco naprosto nepredstavitelnyho..bohuzel v praci nakupujeme v Alze i pro nektery nase klienty a ja pak musim vyrizovat reklamace.. Nedavno jsem jel s fotakem Olympus nekam do prdele na Evropskou, protoze tam je proste jejich zastoupeni a z Alzy me s tim vyhodili..
Jinak ja jako soukroma osoba bych si v Alze nic nekoupil..mam s nima jednu hodne spatnou zkusenost, uz x let zpatky, ale od ty doby me tam nikdo nedostal..
(nevim, jestli to bude nekdo cist, ale rozepisu se..)
Je to tak 5-6let zpatky, co jsem udelal osudnou chybu a koupil v Alze PCI wifinu - nejakej Edimax, no proste mrdka.. Uz asi po tejdnu wifina prestala fungovat, tak jsem sel na reklamace.. Prvni reklamace, po case druha reklamace, treti reklamace, ctvrta reklamace..a nakonec mi sdelili, ze mi NEVRATI CASTKU, kterou mam na FAKTURE, ale pouze aktualni hodnotu, za kterou to ted PRODAVAJ.. mel jsem rudo pred ocima a myslel jsem, ze toho reklamacniho technika zabiju.. To samy mi oznamil i nejakej blbecek, co tam tomu sefoval a vzhledem k tomu, ze nechci umrit mladej na infarkt, tak jsem to radsi vzdal, nechal si wifinu znova vyreklamovat a prodal ji nekomu i se zarucakem.. Jinak tusim, ze asi druha nebo treti reklamace, probehla na papire jako OPRAVA, pritom MAC adresa prijaty karty byla jina, nez vydany..
a tudiz Alza - NE! NE! NE!
(stejne maj debilni ceny :))