• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRITONDISTRIBUTOŘI, PRODEJCI A PRODEJNY HW - Vaše zkušenosti s nákupem, reklamací, cenou, akcí a pod.

JAK DŮVĚRYHODNÍ JSOU VAŠI PRODEJCI V OBLASTI KOMPONENTŮ PC ?
    VYŠLI VÁM VŽDYCKY V OBCHODĚ VSTŘÍC NEBO RADĚJI OBJEDNÁVÁTE ČÁSTI SVÝCH MILÁČKŮ PŘES INTERNET ?
    BYLA VAŠE REKLAMACE ZBOŽÍ VŽDY VYŘEŠENA KE SPOKOJENOSTI ?
    CENOVÉ AKCE, NOVINKY V NABÍDCE, JEDNÁNÍ OBCHODNÍKŮ.
    DOSTÁVÁTE VŠUDE ZA STEJNÉ PENÍZE, TO CO U KONKURENCE ?

POJĎME SPOLU Z VAŠICH NÁZORŮ VYTVOŘIT PŘEHLEDNOU INFORMACI O PRODEJCÍCH !

ČÁST PRODEJCŮ JE JIŽ NA NÁSTĚNCE.

rozbalit záhlaví
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    THE_MIRACLE: tady bych se alzy trochu zastal.
    zakon padajiciho hovna - po prodejci ten i/o shield bude pri dobropisu chtit dodavatel, takze ho logicky chce prodejce po tobe, je to regulerni soucast baleni a prodejce si ho z plechu asi nevystrihne ;) v tehle situaci ho po tobe bude chtit naprosto kazdy obchod...
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Tak referuji ke sve reklamaci v Alze (deska)

Nestihli do 30ti dnů, proto vraceli peníze. Podmínka byla k desce dodat CD a zadní mřížku na porty. CD mi odpustili, pro mřížku jsem se musel vracet. Vrátili plnou cenu. Takže až na prvnotní nasrání kvůli nutné další návštěvě předvánoční alzy v poho.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    SUCZKER: jono, tyhle dva znam, v ruzovce to ultra nemamrad..ten v opletalce se jmenuje myslim bazarcom a tam uz jsem obcas neco na posledni chvili sehnal..a jiny neznam no a vetsinou tam ani nenakupuju, jenom treba zrovna takhle pred vanocema se hodi mit prehled obcas.. :)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    CHILDINTIME: padla tu ta ruzovka, potom je jeden v opletalce, nicmene "value for money" je v bazarech dost silena... casto chteji za starej kus zeleza skoro jako za novej.

Na druhou stranu v tom bazaru v opletalce jsem jednou koupil desku, ktera hazela chyby v pameti a vratili penize / vzali nazpatek bez kecu...
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    jeste by se na nastenku hodili nejaky bazary mozna..
    znate nejaky?
    ja do zadnyho nechodim a zrovna bych tedka v praze nejakej potreboval :)
    TRITON
    TRITON --- ---
    2ND: OK, po vánocích přibude na nástěnce.
    2ND
    2ND --- ---
    v tom seznamu v ankete mi chybi http://www.asbis.cz
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    SKYRAY:
    WD - $69.99 new
    HD - $99.00 new
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    ahoj, máte někdo přehled? potřebovala bych vědět nejnižší dostupnou cenu na tyto dva přehrávače? Díky

Western Digital TV HD Media Player
    Western Digital Media Player WD TV Live

Díky.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    zdravim mel bych takovej dotaz..

pred lety jsem v hypernove :-) koupil takove to rameno na dokumenty k monitoru, idealni pro prekladaele. avsak, rameno dosluhuje a ja shanim nove... na netu se toho vali spousty ale! je to bez lampy! ta moje ficurka ma v tom rameni malou zarivku , takze primo sviti na prichyceny dokument, a na eshopech jsou jen trapne kusy plastu bez svetelneho zarice:_( nesetkali jste se nekde s necim podobnym?
    DARKY
    DARKY --- ---
    souhlas, Růžovka je o něco dražší a nedodržujou moc termíny, když se daná věc nevyřeší na místě
    _K5_
    _K5_ --- ---
    HOUMER: růžovka je hodně známá, ale nakupovat tam, je za trest
    HOUMER
    HOUMER --- ---
    Taky mi to tak přišlo, zřejmě zlomyslný kolega mi to doporučil, ale ceny přehnaný, a přístup personálu jak na ouřadu... never more
    TRITON
    TRITON --- ---
    HOUMER: Ano, je to tam předražené......
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    HOUMER: no, co sem od nich jednou kupoval, tak mi fungovalo, ale jsou to spíš předražené věci horší kvality, nákup bych si rozmyslel...
    HOUMER
    HOUMER --- ---
    Jaký máte zkušenosti s bazarem v Růžovce (Praha) - http://www.ruzovka.cz
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    FAJL: Kupovaly sme tam nějaký náhradní díly na starší HP servery... Dell jedou taky
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    FAJL: zkus se zeptat u http://www.boxed.cz
    QUASSAR
    QUASSAR --- ---
    SUPERMARIO: jo jenze ja mam pocit, ze standartni zaruka (alespon u levnejsich) lenova je 1 rok (firmy),, takze na to tuhle zaruku nepouzijes
    NELDE
    NELDE --- ---
    Co takhle zkusit přímo české Lenovo?
    Notebookáři z IBM dělají tam.
    http://www.lenovo.com/cz/cs/
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    Nevite o nejaky firme, ktera by se vic zabyvala dovozem a prodejem nb Lenovo?
    Potrebuju sehnat jeden konkretni model a vsude ho maji jakoze "dostupnost neznama"..:(
    Jedna se o Lenovo U350, ale part no. 59027847..je to vpodstate to samy, co je bezne v prodeji, akorat ma c2d..
    Dik..:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam