• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRITONDISTRIBUTOŘI, PRODEJCI A PRODEJNY HW - Vaše zkušenosti s nákupem, reklamací, cenou, akcí a pod.
    _K5_
    _K5_ --- ---
    HOUMER: růžovka je hodně známá, ale nakupovat tam, je za trest
    HOUMER
    HOUMER --- ---
    Taky mi to tak přišlo, zřejmě zlomyslný kolega mi to doporučil, ale ceny přehnaný, a přístup personálu jak na ouřadu... never more
    TRITON
    TRITON --- ---
    HOUMER: Ano, je to tam předražené......
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    HOUMER: no, co sem od nich jednou kupoval, tak mi fungovalo, ale jsou to spíš předražené věci horší kvality, nákup bych si rozmyslel...
    HOUMER
    HOUMER --- ---
    Jaký máte zkušenosti s bazarem v Růžovce (Praha) - http://www.ruzovka.cz
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    FAJL: Kupovaly sme tam nějaký náhradní díly na starší HP servery... Dell jedou taky
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    FAJL: zkus se zeptat u http://www.boxed.cz
    QUASSAR
    QUASSAR --- ---
    SUPERMARIO: jo jenze ja mam pocit, ze standartni zaruka (alespon u levnejsich) lenova je 1 rok (firmy),, takze na to tuhle zaruku nepouzijes
    NELDE
    NELDE --- ---
    Co takhle zkusit přímo české Lenovo?
    Notebookáři z IBM dělají tam.
    http://www.lenovo.com/cz/cs/
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    Nevite o nejaky firme, ktera by se vic zabyvala dovozem a prodejem nb Lenovo?
    Potrebuju sehnat jeden konkretni model a vsude ho maji jakoze "dostupnost neznama"..:(
    Jedna se o Lenovo U350, ale part no. 59027847..je to vpodstate to samy, co je bezne v prodeji, akorat ma c2d..
    Dik..:)
    SUPERMARIO
    SUPERMARIO --- ---
    KALIBAN: IBM NBD za priplatek tusim 3-5k na 3 roky urcite u rady T mozna i X
    NELDE
    NELDE --- ---
    MCKIDNEY: To mi připomíná, máte někdo zkušenosti s nějakým free zálohovacím software? Nepotřebuji zálohovat starší verze, ale potřebuji, aby to běželo samo v předem nastavených časech a aby to zálohovalo jen změněné soubory (inkrementálně) a hlavně, aby se se to dalo snadno restorovat. MS Backup trpí dvěma zásadníma neduhama - přestane běžet a nedá to nijak vědět a při restoru, aby jeden věděl, kdy naposledy ten soubor měnil, jinak nic nenajde. Pozitivum bude, pokud budou soubory se zálohama nějak komprimované.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    NELDE: Ani moc drahá sranda to není, když víš ja na to. Mnohem dražší srranda je koupě nového notebooku a práce bez záloh ;)
    NELDE
    NELDE --- ---
    JENDAVB: A nevadí přítelkyni/manželce ta druhá?
    TWARR
    TWARR --- ---
    lol
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    NELDE: no nevim ja to tak delam i doma ze mam vsechno 2x
    NELDE
    NELDE --- ---
    JENDAVB: Jestli jsem dobře pochopil tu změť písmen, tak děláš něco, co je standardem ve firmách. Koupí se pro 100 lidí 105 notebooků a těch 5 je na náhradu vadných. U jednotlivce je to ale hodně drahá sranda, tam je lepší to ndb (i když podle Murphyho ani to nestačí (-;)
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Boha jeho tady fakt nekteri dokazou svymi myslenkovymi pochody zaujmout :-)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    KOUDY: tak tak .. :)

Ze "zarucene spolehlivych vyrobku" jsem uz davno vyrostl, dnes me vpodstate nejvic zajima, jaky nespolehlivy vyrobek si poridit, abych po zavade nemel problemy ho okamzite opravit / vymenit / dostat penize. :)

impossible! this is Mac :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam