• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRITONDISTRIBUTOŘI, PRODEJCI A PRODEJNY HW - Vaše zkušenosti s nákupem, reklamací, cenou, akcí a pod.

JAK DŮVĚRYHODNÍ JSOU VAŠI PRODEJCI V OBLASTI KOMPONENTŮ PC ?
    VYŠLI VÁM VŽDYCKY V OBCHODĚ VSTŘÍC NEBO RADĚJI OBJEDNÁVÁTE ČÁSTI SVÝCH MILÁČKŮ PŘES INTERNET ?
    BYLA VAŠE REKLAMACE ZBOŽÍ VŽDY VYŘEŠENA KE SPOKOJENOSTI ?
    CENOVÉ AKCE, NOVINKY V NABÍDCE, JEDNÁNÍ OBCHODNÍKŮ.
    DOSTÁVÁTE VŠUDE ZA STEJNÉ PENÍZE, TO CO U KONKURENCE ?

POJĎME SPOLU Z VAŠICH NÁZORŮ VYTVOŘIT PŘEHLEDNOU INFORMACI O PRODEJCÍCH !

ČÁST PRODEJCŮ JE JIŽ NA NÁSTĚNCE.

rozbalit záhlaví
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SELECTOR_IX: třeba by to pomohlo, ale nic to nemění na tom, že jejich přístup je velmi slušně řečeno neseriózní.
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    KULA: přitom tam stačilo zajet, že? ;)
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    FRAUD: Pro reklamaci nemusis mit dle zakona obal.. Jediny na co muzes narazit je pri prekrocene reklamaci (30dnu) kdy musis dodat prislusenstvi.
    TRITON
    TRITON --- ---
    KULA: No co dodat, asi to v první řadě.....
    TRITON
    TRITON --- ---
    FRAUD: Taky si ty štítky schovávám, ale je fakt, že na faktuře jsou sériová čísla, trak by to mělo být snad jedno.....
    KULA
    KULA --- ---
    Pochlubim se akci MIRONET.
    V prvni rade, jsou to curaci.
    V druhe rade. Koupili jsme business vydani office za 12k cca. a kuryr privezl studenstkou verzi za 1,2k. Kuryr to za hodinu vezl nazpet. Mezitim probehl telefonat s Mironetem jako wtf? o co vam bezi. Domluvili jsme se, ze se to zasle nazpatek a penize se vrati. Mezitim jsme se dozvedel, ze neni rozdil mezi officama za 12k a za 1,2k atd atd...
    3 tydni a zadne penize z Mironetu. Takze nasledoval dalsi telefonat wtf? proc to jeste neposlali.
    Dalsi tyden nic. Pak nastoupil pravnik, napsal 4 radky textu a poslalo se to do Mironetu.
    Po vice jak mesici konecne penize dorazili na zpet.

Udelejte si z mironetu obrazek kazdy sam.
    FRAUD
    FRAUD --- ---
    SUCZKER: no ja schovavam vsechny krabice, ale bohuzel v lete pri rekonstrukci RD jsem o nektery prisel - proste byly zniceny a vyhozeny
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    FRAUD: no, kdycky si tu nalepku od nich schovavam, i kdybych to mel z ty krabice vystrihnout a zbytek zahodit... GL
    FRAUD
    FRAUD --- ---
    jaky mate zkusenosti se softcomem, reklamaci a tim, kdyz nemate orig. obal? pokud vim tak podle zakona rozhodne obal nemusim mit (coz mimochodem je divny i na tom pripade co psal THE_MIRACLE - ja totiz po par letech skutecne uz davno nemusim mit puvodni obal vcetne vseho prislusenstvi, ale zaruku porad mam), jenze problem je ze na nem je ta jejich slavna nalepka s nejakym internim cislem .. ja ten obal ale bohuzel uz nemam
    na druhou stranu je to serializovanej produkt (hdd) a na fakture je serial# toho produktu podle stitku primo na disku takze prokazat ze jsem skutecne disk koupil u nich neni problem...
    rozhodne se tam pujdu hadat, jen me zajimalo jestli to treba uz nekdo neresil driv ;)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    HOUMER: Tak to rád slyšim
    HOUMER
    HOUMER --- ---
    CHILDINTIME: jj, http://bazarcom.cz/ je nejlepsi PC bazar, alespon co se tyce cen a pristupu personalu. Nekolikrat jsem tam kopoval drobnosti a kdyz jsem si objednal telefonicky MB, tak mi jeste volali ze je v neporadku a ze mi tedy poslou jinou, sice na prodejne drazzsi, ale nechali mi ji za stejnou cenu jako tu predchozi. A jeste mi ji poslali do druhehio dne PPL zdarma.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    SHITTIE: no ja to taky po uklidneni vcelku pochopil... jenze kdyz jsem tam tu desku privezl na reklamaci, tak sem ho sebou mel a cpal jim ho a to ho nechteli... prislo by mi logictejsi, kdyby to proste chteli uz pri prebirani. Jinak ja mam s Alzou vicemene dobre zkusenosti a tohle je v podstate dalsi. I kdyz jsem byl nasranej pekelne :-))), nez prisel na radu rozum.
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    THE_MIRACLE: tady bych se alzy trochu zastal.
    zakon padajiciho hovna - po prodejci ten i/o shield bude pri dobropisu chtit dodavatel, takze ho logicky chce prodejce po tobe, je to regulerni soucast baleni a prodejce si ho z plechu asi nevystrihne ;) v tehle situaci ho po tobe bude chtit naprosto kazdy obchod...
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Tak referuji ke sve reklamaci v Alze (deska)

Nestihli do 30ti dnů, proto vraceli peníze. Podmínka byla k desce dodat CD a zadní mřížku na porty. CD mi odpustili, pro mřížku jsem se musel vracet. Vrátili plnou cenu. Takže až na prvnotní nasrání kvůli nutné další návštěvě předvánoční alzy v poho.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    SUCZKER: jono, tyhle dva znam, v ruzovce to ultra nemamrad..ten v opletalce se jmenuje myslim bazarcom a tam uz jsem obcas neco na posledni chvili sehnal..a jiny neznam no a vetsinou tam ani nenakupuju, jenom treba zrovna takhle pred vanocema se hodi mit prehled obcas.. :)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    CHILDINTIME: padla tu ta ruzovka, potom je jeden v opletalce, nicmene "value for money" je v bazarech dost silena... casto chteji za starej kus zeleza skoro jako za novej.

Na druhou stranu v tom bazaru v opletalce jsem jednou koupil desku, ktera hazela chyby v pameti a vratili penize / vzali nazpatek bez kecu...
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    jeste by se na nastenku hodili nejaky bazary mozna..
    znate nejaky?
    ja do zadnyho nechodim a zrovna bych tedka v praze nejakej potreboval :)
    TRITON
    TRITON --- ---
    2ND: OK, po vánocích přibude na nástěnce.
    2ND
    2ND --- ---
    v tom seznamu v ankete mi chybi http://www.asbis.cz
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    SKYRAY:
    WD - $69.99 new
    HD - $99.00 new
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    ahoj, máte někdo přehled? potřebovala bych vědět nejnižší dostupnou cenu na tyto dva přehrávače? Díky

Western Digital TV HD Media Player
    Western Digital Media Player WD TV Live

Díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam