• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRITONDISTRIBUTOŘI, PRODEJCI A PRODEJNY HW - Vaše zkušenosti s nákupem, reklamací, cenou, akcí a pod.
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    Neviete či sa dá niekde v Česku kúpiť matičná k Asusu F3JA? Alebo nejaký tip, koho by som mohol ohľadom toho kontaktovať? Vďaka
    2ND
    2ND --- ---
    _K5_: pekny nazev, jako ze te voblozej? :o)
    _K5_
    _K5_ --- ---
    ZUZU: www.obloha.cz ?
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    MCKIDNEY: ...a nějaký tip na nějaký slušný malý obchůdek?
    TVX
    TVX --- ---
    DETER: pokud si nezmasakroval predmet ani jeho obal tak moje zkusenost je ze bez problemu vratej. jinak uctujou manipulacni polatek, pry do 20% ceny podle opotrebeni ale nikdy jsem nic neplatil. kdyz jsem se ptal na zpusob, jak si nejaky veci prohlidnout nebo vyzkouset, na prodejne tak mi bylo receno ze to mam udelat tak ze si to koupim, vyzkousim a vratim pokud se nelibi: )
    ZOBAAK
    ZOBAAK --- ---
    nevite nekdo, kde koupit za rozumnou cenu nahradni klavesnici na starej notebook, konkretne Fujitsu Amilo Pro V2000?
    DETER
    DETER --- ---
    jj, bylo to přes e-shop. Tak díky za dobrý zprávy.
    HOUMER
    HOUMER --- ---
    DETER: V Alze jsem s vrácením nikdy neměl problém, ať už se jednalo o nákup přes e-shop, nebo přímo na prodejně.
    Vždy byl jejich přístup naprosto ok, jenom se zeptali, jestli chci vrátit peníze, nebo si koupit něco jinýho.
    TRITON
    TRITON --- ---
    Jestli si myš koupil přes e-shop, neměl by být problém. Přes e-shop máš 14 dní na vrácení bez udání důvodu.
    DETER
    DETER --- ---
    Čau. Koupil jsem předevčírem v Alze myš, ale po vyzkoušení jsem zjistil, že je na mou ruku moc velká a blbě se mi s ní manipuluje. Prý mám nárok na odstoupení od smlouvy, díky kterému bych, co jsem tak pochopil, mohl myš vrátit a dostat plnou částku nazpět. Jak se tohle v Alze praktikuje? Mám to donést na reklamační?
    _K5_
    _K5_ --- ---
    CNV: aha, ale uvědom si, že A3 scanner, který stojí méně než 70 000 Kč je totální shit
    CNV
    CNV --- ---
    _K5_: To by nepochybně bylo, ale cenový skok z toho Musteku na druhý nejlevnější A3 skener je zhruba ze 4000 na 15 000.
    _K5_
    _K5_ --- ---
    CNV: nebylo by lepší koupit A3 od výrobce, který tu zastoupen je? EPSON, CANON, HP, ...
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    CNV: Ne, nema tu servis.
    CNV
    CNV --- ---
    DESTROYER: Škoda, holt to budu muset risknout ze zahraničí a doufat, že se neporouchá.
    Mustek tu předpokládám nemá servis? Jejich stránky ani nefungujou.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    CNV: nedovazi to do cr distribuce :(
    CNV
    CNV --- ---
    DESTROYER: A ten se u nás neprodává pro jistotu vůbec (vlastně na pixmanii jo...).
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    CNV: Jj sere se vetsinou.. Nejspolehlivejsi je model ScanExpress A3 USB 1200 PRO.
    CNV
    CNV --- ---
    Snažím se sehnat skener Mustek ScanExpress A3 a našla jsem ho akorát na Pixmanii. Nemám z toho moc radost, zvlášť proto, že je ten skener prý trochu poruchový. Co teď, mám to tam koupit, nebo radši oželet?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam