• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRITONDISTRIBUTOŘI, PRODEJCI A PRODEJNY HW - Vaše zkušenosti s nákupem, reklamací, cenou, akcí a pod.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    CNV: nedovazi to do cr distribuce :(
    CNV
    CNV --- ---
    DESTROYER: A ten se u nás neprodává pro jistotu vůbec (vlastně na pixmanii jo...).
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    CNV: Jj sere se vetsinou.. Nejspolehlivejsi je model ScanExpress A3 USB 1200 PRO.
    CNV
    CNV --- ---
    Snažím se sehnat skener Mustek ScanExpress A3 a našla jsem ho akorát na Pixmanii. Nemám z toho moc radost, zvlášť proto, že je ten skener prý trochu poruchový. Co teď, mám to tam koupit, nebo radši oželet?
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    czc.cz pro mne porad fer .. jo co se montovanejch PC tyce, tak samo to je nekdy problem ..
    KULA
    KULA --- ---
    AHARAZ: czc melo lepsi rozrazeni. tohle razeni ala alza mi nejede. Nejlepsi je diskuze kde se clovek docte to, co hleda. fer mi prijde i alfacomp. jako jediny umi posilat kosik s polozkama a celkove ma prijemne rozrazeni.
    AHARAZ
    AHARAZ --- ---
    ARXIE:
    No I6 prave ma dost shopu a tedy rozdili jsou propastne, nejkriklavejsi je asi Softcom... A kdyz se podivam na i4wifi treba a pak na stary Softcom nechce se mi verit ze je to stejny zaklad (jasne maji vyrazne mene polozek, ale stejne). Lepe vypada i I6 v podani Netfoxu treba...
    Ad lokalni, vztah a podobne tjn, ale po nich chci uz neco jineho nez kdyz brousim po shopech...
    MCKIDNEY:
    Tse... ;-)
    Koukam ze je to vyhledavani dle kryterii celkem obsahle... jsem se na nej nikdy nepodival...
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    AHARAZ: myslim ze vetsina shopu co jede na I6 nebo prebira edcz shop jsou v pohode co se prehlednosti tyce... beztak to chce neco lokalniho kde mas osobni vztah s obchodnikem a resit vse pouze s nim a s nikym jinym, no ano, chce to ICO :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    AHARAZ: Promin, ze si to neodpustím, ale Katolická církev stále ještě příjíma nové zázraky ;)

Z mé zkušenosti nejpřehlednější je opravdu CZC a lepší jsem nenašel, mironet má sice skvělé vyhledávání, ale popisky jsou nedůvěryhodné (A tím myslím i v porovnání s ostatními eshopy.)
    AHARAZ
    AHARAZ --- ---
    BTW kdyz se zminuji divne weby kdo si myslite ze ma dobry / prehledny eshop, kde jde idelane vybirat dle kriterii produktu a treba maji i udrzovane a nezavadejici popisky?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    KONDIK: Opět, neřekl jsem že máš nakupvoat v alze. Pouze jsem vyjádřil lítost nad tím, že ti to muselo dojít po zlém a takhle pozdě...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    MCKIDNEY: Alza mam mimozemstana kterej me umi nasrat uz pouhym vzhledem tak, ze se mi rozpadaji krevni desticky na atomy.

Ostatni maji divne weby a kdyz se mi nelibi web, spolecnost ma smulu
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    KONDIK: Oni se takhle chovají od zacatku. Chceš, aby se o tebe obchodník staral a hýčkal tě? Tak proč lezeš do supermarketu? ;)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Za poslednich par let jsem tam utratil strasny kvanta penez protoze me PC proste bavi ... a oni se mi odvdeci takhle. Strasne me to sere
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    KONDIK: Dolu? ;)
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    KONDIK: souhlas, kdysi oblíbená firma a už sem ji vymazal z bookmarků. Prijde mi, že některé firmy nepochopily, že spousta lidí nehladá nejlepší cenu (kterou ostatně stejně nemaj), ale slušný zacházení a schopnost se o zákazníka "postarat" (ať již kulturou krámu, vystupováním a chováním prodávajích, přístupem k reklamacím, schopností včas dodat nabízené zboží...) Pak mi je jedno, že mě celá sestava/ntb bude stát o xxx Kč víc.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SMutny pribeh, v CZC jsem si skladal PC a jako dlouholety zakaznik se solidnim bodovym kontem bych ocekaval, ze mi to aspon prekontroluji co mi davaji.

Pouzita zvukovka, deska bez prislusenstva a pouzitej poskrabanej rozvrzanej CASE.

Musel jsme psat na stiznosti a osobne mi volal pan Macek s hromadou vymluv.
    Moc dobre vedi ze jsem silene namichlej kdyz vec vybali cili porusi nalepku.

Jde to dolu vodou s tou firmou.
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    BOMBAR: A tos měl záruku on site předpokládám...?
    BOMBAR
    BOMBAR --- ---
    Nem. Ved vidíš že to Lenovo je úplne na hovno. Ešte aj klávesnica blbne. :)
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    postove palito? seš maďar? :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam