• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRITONDISTRIBUTOŘI, PRODEJCI A PRODEJNY HW - Vaše zkušenosti s nákupem, reklamací, cenou, akcí a pod.

JAK DŮVĚRYHODNÍ JSOU VAŠI PRODEJCI V OBLASTI KOMPONENTŮ PC ?
    VYŠLI VÁM VŽDYCKY V OBCHODĚ VSTŘÍC NEBO RADĚJI OBJEDNÁVÁTE ČÁSTI SVÝCH MILÁČKŮ PŘES INTERNET ?
    BYLA VAŠE REKLAMACE ZBOŽÍ VŽDY VYŘEŠENA KE SPOKOJENOSTI ?
    CENOVÉ AKCE, NOVINKY V NABÍDCE, JEDNÁNÍ OBCHODNÍKŮ.
    DOSTÁVÁTE VŠUDE ZA STEJNÉ PENÍZE, TO CO U KONKURENCE ?

POJĎME SPOLU Z VAŠICH NÁZORŮ VYTVOŘIT PŘEHLEDNOU INFORMACI O PRODEJCÍCH !

ČÁST PRODEJCŮ JE JIŽ NA NÁSTĚNCE.

rozbalit záhlaví
    TOMASINOOO
    TOMASINOOO --- ---
    čao, vim že můj dotaz je trochu mimo hw, ale nevíte někdo o dobrém diktafonu do 1200? dárek bráchoj
    CORIM
    CORIM --- ---
    NELDE: V kazdem pripade ti dedikovana karta nVidie s CUDA vyrazne zrychli jakoukoliv praci s videem pokud pouzijes program kterej to umi vyuzivat.
    MELOP
    MELOP --- ---
    NELDE: Nvidia Optimus se používá z několika důvodů... jednak má Nv historicky trochu lepší kompatibilitu s hrami a 3D programy (spousta věcí historicky vznikala +/- na míru Nv kartám, o lepším hrubém 3D výkonu nemluvě) a druhak, když je v systému Nv karta, je možno používat aplikace pro CUDA, což s grafikou Intel t.č. nelze v žádném případě.
    A věcí s podporou CUDA je už v oběhu docela dost (a není to jen Photoshop CS5, ale i spousta video editorů či programů na lámání hesel k archivům).

Na office a HD video ovšem postačí i Intel.
    NELDE
    NELDE --- ---
    DESTROYER: Ten článek znám, jenomže jedna věc jsou testy a marketing (prý zvládá Intel HD dva HD filmy najednou) a druhá realita. Kromě toho tě výsledkům testům (zejména srovnání s jinými kartami) tolik nerozumím, protože tu scénu nesleduje. Osobně si myslím, že grafika integrovaná na chipu má výhody (zejména oproti té na desce) a je to budoucnost. Jenže já chci nový počítač letos.
    A protože chci notebook se slušným výkonem za rozumnou cenu, tak mám jen několik alternativ. V zásadě už uvažuji jen o i3 s HD Graphics či nVidií nebo P6100 s HD Graphics. Hlavní užití kromě word/excel/internet bude ještě přehrávání a stříhání domácího videa (včetně z HD kamery - mám už docela dost záběrů). Na stříhání mi nevadí pomalost rekódování (kamera dělá .m2ts), ale vadila by pomalost přehrávání. Současný notebook (3 roky starý - T7300@2GHz, 2 jádra, Intel GMA X3100) má s HD trochu problémy.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    CORIM: Ne.
    CORIM
    CORIM --- ---
    NELDE: V zasade cokoliv - i to nejsitnejsi resp. integrovany reseni AMD/nVidia je alespon 5x rychlejsi. Nemluve o tom ze umi akcelerovat prehravani videa.
    CORIM
    CORIM --- ---
    NELDE: Je to dost velkej rozdil - se podivej nekde na nejakej test. Ta grafika co je v tech procesorech vlastne nic neumi. A vetsinu prace za ni oddre procesor - mam dojem ze sem nekde cetl ze nejaky shadery se emulujou nebo tak neco. Nemluve o pomerne tristnim zatizeni CPU pri prehravani videa ...
    DARK_SAVANT
    DARK_SAVANT --- ---
    S7ANLEY: ebay?
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    EDA: Vďaka, skúsim
    NELDE
    NELDE --- ---
    Máte někdo zkušenost s Intel HD graphics? Myslím ten čip integrovaný na procesoru i3/i5/i7. Proč výrobci notebooků do takových sestav dávají externí nVidii? Je to velký rozdíl? Kromě toho, že Intel HD graphics sdílí paměť a tedy její trochu méně pro běh? Cenově to stojí stejně.
    EDA
    EDA --- ---
    možná by to šlo v servisním středisku Asusu:¨
    Asus Czech s.r.o.
    VMI building
    Na Rovince 887
    720 00 Ostrava - Hrabová
    Tel: +420 596 766 888
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    Neviete či sa dá niekde v Česku kúpiť matičná k Asusu F3JA? Alebo nejaký tip, koho by som mohol ohľadom toho kontaktovať? Vďaka
    2ND
    2ND --- ---
    _K5_: pekny nazev, jako ze te voblozej? :o)
    _K5_
    _K5_ --- ---
    ZUZU: www.obloha.cz ?
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    MCKIDNEY: ...a nějaký tip na nějaký slušný malý obchůdek?
    TVX
    TVX --- ---
    DETER: pokud si nezmasakroval predmet ani jeho obal tak moje zkusenost je ze bez problemu vratej. jinak uctujou manipulacni polatek, pry do 20% ceny podle opotrebeni ale nikdy jsem nic neplatil. kdyz jsem se ptal na zpusob, jak si nejaky veci prohlidnout nebo vyzkouset, na prodejne tak mi bylo receno ze to mam udelat tak ze si to koupim, vyzkousim a vratim pokud se nelibi: )
    ZOBAAK
    ZOBAAK --- ---
    nevite nekdo, kde koupit za rozumnou cenu nahradni klavesnici na starej notebook, konkretne Fujitsu Amilo Pro V2000?
    DETER
    DETER --- ---
    jj, bylo to přes e-shop. Tak díky za dobrý zprávy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam