KORKMAZ: a tak to ja to mam zase naopak. reklamoval jsem u nich s-pen a vyvazenost reprodukce zvuku u sgn-ii. vedel jsem, ze poladit potenciometr v peru je spatne, protoze se tim moc (a na dlouho) nevyresi. coz jsem jim rekl. v oficialne nasmlouvanem britexu jim ten pristroj odmitli opravit. poslali to nekam jinam - udajne take oficialni sevis samsungu (?), tam mi pero rozebrali (pri tom poskodili tu silikonovou zaslepku toho potenciometru) a u zvuku mi rekli, ze zavada se neprojevila. takze mam pero, ktere uz sice nekresli z luftu, ale take uz nema pritlak. a prave sluchatko, ktere temer nehraje. ale jim to prijde normalni a dal uz to s semnou neresi. pokud k tomu pripojim i jina sluchatka, tak je vysledek pokazde jinak desivy, vetne vyvazenosti. to je dle prijimaciho servisniho technika v poradku. kdyz jsem protestoval uz pri prejimky reklamovaneho zbozi, tak mi vicemene rekl, ze to mam reklamovat v tom znackovem servise a vypoklonkoval mne. ostatne sedmnact litru jsem jim tam nechal a vic nepotrebuji - alespon takovy mam z tech lidi pocit. nehlede k tomu, ze jsem jel primo na centralu a maji tam neskutecny chaos a bordel - jak u cigosu na dvorku. co nakup v czc, to problem. v alze obcas take problem a take se tam s semnou nevybavuji, ale rovnou mi nacpou opravu vymenou a je po ptakach.