• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRITONDISTRIBUTOŘI, PRODEJCI A PRODEJNY HW - Vaše zkušenosti s nákupem, reklamací, cenou, akcí a pod.

JAK DŮVĚRYHODNÍ JSOU VAŠI PRODEJCI V OBLASTI KOMPONENTŮ PC ?
    VYŠLI VÁM VŽDYCKY V OBCHODĚ VSTŘÍC NEBO RADĚJI OBJEDNÁVÁTE ČÁSTI SVÝCH MILÁČKŮ PŘES INTERNET ?
    BYLA VAŠE REKLAMACE ZBOŽÍ VŽDY VYŘEŠENA KE SPOKOJENOSTI ?
    CENOVÉ AKCE, NOVINKY V NABÍDCE, JEDNÁNÍ OBCHODNÍKŮ.
    DOSTÁVÁTE VŠUDE ZA STEJNÉ PENÍZE, TO CO U KONKURENCE ?

POJĎME SPOLU Z VAŠICH NÁZORŮ VYTVOŘIT PŘEHLEDNOU INFORMACI O PRODEJCÍCH !

ČÁST PRODEJCŮ JE JIŽ NA NÁSTĚNCE.

rozbalit záhlaví
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KORAL: moje nedávná reklamace u Alza, tablet Prestigio a spokojenost. Ale asi to není standard no.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    KORAL: Prestigio je neustalej pruser dokola, neustale problemy s jejich servisem plnym hluchonemych rumunu. Bude se (v alze) s tou znackou koncit.
    Zazadej si o dobropis / vraceni penez na reklamacnim, dostanes je.
    KORAL
    KORAL --- ---
    DESTROYER: Prestigio

Mám od nich ještě tablet. Tam odešla Wifi a tam se servis zachoval skvěle ... Ale u telefonu totálně pohořeli.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    KORAL: Lenovo?
    KORAL
    KORAL --- ---
    Oblíbil jsem si Alzu, jako prodejce, ale jednu věc jim musím hodit na hlavu. A to, že ve vyřizovaní reklamací mají stále co zlepšovat.

Už potřetí u nich mám telefon s tou samou závadou. pokaždé mi ho vrátili, že je závada opravena. Pokaždé přímo na krámě jsem to s nimi ověřil a zjistili jsme, že není a stále se opakuje :)
    U zboží mají uvedeno "Nadstandartní servis" . Mno tohle taky nesplnují. Když jsem hodil stížnost, tak mi přišla odpověď, že nemohou nijak ovlivnit servis výrobce.
    Ale to si odoporuje s tím co píší přímo u tohoto servisu
    Cituji
    Můžeme Vám tak zaručit, že Vaše případná servisní zakázka bude odbavena s nejvyšší kvalitou a péčí.

Pokud servis 2x vrátí zboží, že je opravené a pokaždé je tam ta samá chyba, svědčí to jen o jednom. Ani na to hehrábli a neověřovali. Dokonce to lehce svádí k tomu, myslet si, že to Alza ani nikam neposlal a nechala to u sebe 30 dní ležet.
    A jelikož se jedná o SW chybu, tak u toho skvělého servisu alza píše:
    Cituji
    Softwarové závady jsou řešeny nejpozději do druhého dne.
    V případě opakované vady je servis přednostní (95 % vyřešeno do 3 dnů).

První rekalamce byla i na HW. Tam top zabralo 30 dní. HW opravili na SW se vykašlali. Takže jsem obratem reklamoval ten SW znovu. Podle textu výše "by to mělo být" vyřešené do 3 dnů. Ale reklamace opět trvala 30 dní ...

Mno a při třetí reklamaci už je to tam ted 14 dní a to i po oné stížnosti :)

Já na Alzu nezanevřu kvuli tomuhle, ale vím, že už jim nemám věřit tyhle keci:
    Skvělý servis
    https://www.alza.cz/skvely-servis-art12269.htm

A vám doporučuji to samé. Protože realita je úplně jinde.

MIKROM
    MIKROM --- ---
    REDTIME: záleží na provozu na tuším fec gladius je 3mm sklo, už přes deset let ho každoročně čistím pro jednu kavárnu (po zimě tradiční výměna zahulených ventilátorů (když je zavřená zahrádka)) do nějaké restaurace ušetřili a koupili AIO shodou okolností MSI ale typ nevím, tenkrát nebyl moc výběr, a má to rezistivní dotyk a po pár letech letech je to na vyhození..
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    Jinak pokud by někdo budoval nějaký POS, tak http://cz.msi.com/product/aio/Pro-24-2M-.html#hero-overview je celkem zajímává (o polovinu levnější) varianta.
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    MIKROM: Dík, asi to teda bude nějaké elo... i když ty ceny jsou relativně pekelné...
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    REDTIME: elo? fec? dělají to jako pokladní terminály do restaurací
    REDTIME
    REDTIME --- ---
    Shaním nějaký all-in-one PC s dotykovou obrazovkou do prašného prostředí (skladu). Nemáte někdo tip po čem se podívat? Bohužel všude nacházím jen samé hračky pro sekretářky... :/
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    JOHNY115: dej na aukro a v zakladu zkus treba neco jako 8990,-
    JOHNY115
    JOHNY115 --- ---
    M4Y4: za jakou cenu?
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    JOHNY115: Dej to na Aukro.
    JOHNY115
    JOHNY115 --- ---
    Zdravim, prosim vas co bych mel udelat kdyz chci rychle prodat starsi PC?
    Zjistil jsem ze bazary v mym meste (Olomouc) nevykupuji vubec.
    Mam Intel ctyrjadro 2,66Ghz (bezi na 3,2Ghz), 8GB RAM, Geforce 1GB GTS 250, vsechno kvalitnejsi komponenty (deska, zdroj, case, chlazeni), vsechny orig. krabice + naky dalsi hw navic, vice na http://imgur.com/a/NL15m.
    Je tohle vubec prodejne? Za kolik asi? Kde? Jak?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    jo jo , bez problemu ihned vrátila Alza peníze , takže pohoda ! :)
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    GONZA223: jj normalne berem..
    NELDE
    NELDE --- ---
    GONZA223: Vracel jsem takhle zboží - bez problémů. To rozbaleno znamená, že to bylo "odzkoušeno" - většinou právě někým kdo to vrátil bez udání důvodů.
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    GONZA223: meli by se na to vztahovat stejny prava jako na bezny zbozi, takze i ta 14-denni lhuta by mela platit.
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    shanim Intel Xeon X7560 @ 2,27GHz pro server HP ProLiant DL580 G7. u dodavatelu v CR nesehnatelny, na ebayi jsem zatim uplne neuspel (potrebuju rychly shipping) nema nekdo tip, kde se podivat? cena tak do 10000,- diky!
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Nesetkal jste se někdo v Alze s tím, že jste si objednaly zboží které bylo tzv "rozbaleno" ?
    Jde mi o to jestli se na něj vztahuje 14 denní lhůta na vrácení peněz , když tady píšou : http://www.alza.cz/rozbaleno/o0.htm že i na to rozbalené zboží platí 24.měsíční zaruka ... ten krám samozřejmě nefunguje...
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    Můžete mi někdo říct, jakou cenu má cca tohle?

Intel 3570K@4,2GHz 1,08V
    Noctua NH-U12P SE2
    AsRock Extreme4-m
    16GB Crucial Ballistix Tactical@1600 CL8
    MSI R7870 TF @ 1120/2600
    Intel 330 180GB
    WD Black 500GB
    Lian Li Cowry PC-U6 (nádherná "ulita")
    Seasonic M12II 520W
    OEM Licence Win 7 Home Premium 64bit vč. instalačního CD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam