• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRITONDISTRIBUTOŘI, PRODEJCI A PRODEJNY HW - Vaše zkušenosti s nákupem, reklamací, cenou, akcí a pod.
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    GONZA223: meli by se na to vztahovat stejny prava jako na bezny zbozi, takze i ta 14-denni lhuta by mela platit.
    MIKROM
    MIKROM --- ---
    shanim Intel Xeon X7560 @ 2,27GHz pro server HP ProLiant DL580 G7. u dodavatelu v CR nesehnatelny, na ebayi jsem zatim uplne neuspel (potrebuju rychly shipping) nema nekdo tip, kde se podivat? cena tak do 10000,- diky!
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Nesetkal jste se někdo v Alze s tím, že jste si objednaly zboží které bylo tzv "rozbaleno" ?
    Jde mi o to jestli se na něj vztahuje 14 denní lhůta na vrácení peněz , když tady píšou : http://www.alza.cz/rozbaleno/o0.htm že i na to rozbalené zboží platí 24.měsíční zaruka ... ten krám samozřejmě nefunguje...
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    Můžete mi někdo říct, jakou cenu má cca tohle?

Intel 3570K@4,2GHz 1,08V
    Noctua NH-U12P SE2
    AsRock Extreme4-m
    16GB Crucial Ballistix Tactical@1600 CL8
    MSI R7870 TF @ 1120/2600
    Intel 330 180GB
    WD Black 500GB
    Lian Li Cowry PC-U6 (nádherná "ulita")
    Seasonic M12II 520W
    OEM Licence Win 7 Home Premium 64bit vč. instalačního CD
    INF1466
    INF1466 --- ---
    BIMBAS: tak trojku, cca jak gtx750
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    jakou má dneska cenu GTX 580 od Asusu ?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    CZEENDA: v tobě.
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    GULDUR: zkus nahodit tady, při zajímavých cenách se toho prodá určitě dost
    SNIPERCZE
    SNIPERCZE --- ---
    GULDUR: idealni cesta je aukro a ebay.

GULDUR: na hrani se toho koupi docela dost. Vis kolik takovyhleho "divnyho" hardwaru jsem na aukru kupoval po par korunach, abych si to osahal? Moooc
    SNIPERCZE
    SNIPERCZE --- ---
    GULDUR: idealni cesta je aukro a ebay.

GULDUR: na hrani se toho koupi docela dost. Vis kolik takovyhleho "divnyho" hardwaru jsem na aukru kupoval po par korunach, abych si to osahal? Moooc
    NELDE
    NELDE --- ---
    GULDUR: Možná by ses divil (-;
    Jestli máš koncové desktopy a laptopy, tak to zkus udat na nyxu (bazar ti podle mě dá velmi málo, jestli vůbec věci starší dvou let vezme). Dokud býval normální bazar jako klub, tak se toho prodalo docela dost. Aktuálně nevím.
    U serverů zkus přímo jejich prodejce - tam totiž potřebuješ záruku a další služby, a ty ti bazar nedá - to musí dát nějaký normální prodejce (provede "repas").
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    NELDE: to jo, ale stejně, kdo by chtěl domů zálohovací server, že...něco se takhle prodalo, ale stejně mi toho tu zbylo hrozně moc...
    NELDE
    NELDE --- ---
    GULDUR: Obávám se, že cena, co ti nabídnou nebude moc vysoká. Mají velké riziko, že to neprodají. To už to můžeš dát na charitu. Jediné smysluplné zbavení se bývá v prodeji zaměstnancům (a jejich přátelům).
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    pardon za případný offtopic, ale máte někdo zkušenost s případným prodejem HW ve větším množství? Aktuálně likviduji dvě firmy a mám tu docela slušně plnej sklad nejrůznější techniky. Koukal jsem na web, že pár bazarů vykupuje, ale nemám s tím moc zkušeností, poradíte někdo?
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Alza docela rychle reaguje na dotazy pres ten jejich webovy formular.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    KEJML: tak možná bylo ,ale já třeba ted nemám přes den vůbec čas,takže pro mě v danou chvíli,je jednodušší zeptat se tady,protože jistě bude mít někdo podobnou zkušenost ...
    KEJML
    KEJML --- ---
    GONZA223: Bebylo by lepší se ptát Alzy místo Nyxu? :) Pokud zjistíš, že nestíháš jejich termíny, můžeš si rovnou dohodnout nějaký řešení
    WRATA
    WRATA --- ---
    GONZA223: Nevim jak je to tedka ale driv jsi to tam mohl nechat libivolnou dobu ale po mesici si mohli uctovat uschovne ci jak se to jmenuje.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    GONZA223: Tam to nespecha, no stress.. Ale zase treba rok to tam nenechavej (i takovy se nasli :D )
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    DESTROYER: je to myš a notebook ...ale je to na Andělu a ne na té jejich centrále v Holešovicích...Jsem nečekal,že to bude vyřízené tak rychle...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam