úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Domácí zprávy a komentáře - co se stalo, co se děje a co bude dál
MUCKER
---
---
20:35:05 3.1.2007
1 odpověď
co te sere? a co chces delat? rychle novy volby, ktery dopadnou stejne?
KASUMI
---
---
20:02:33 3.1.2007
2 odpovědi
Nezíská-li Topolánkův kabinet důvěru, ČSSD navrhne vládu s ODS a lidovci. Premiér by byl z ODS. Pokud se nedohodnou, chce ČSSD zkusit vládnout sama.
http://zpravy.idnes.cz/vlcek-ujistil-prezidenta-ze-splni-slib-a-odstoupi-fvw-/domaci.asp?c=A070103_131139_domaci_rb
tak za ods, kdu, z se tu rve, ze nemaji sto
a pak by cssd ZKUSILA VLADNOUT SAMA?
AAAAAAAA
tenhle stav me zacina uz vazne srat, ze musim byt sprosta..
proboha to jsou vsichni takovy prasata, kterym jde jenom o korytka???
to neni mozny
sorry za vylev, ale nejak me to uz vazne vazne sere...
RCR
---
---
14:24:41 3.1.2007
VANEK
: Mozna prot, zer to vyrabela prima a ta logicky na druhou pozici napise spise kolegini novu nez CT. Rekl bych, ze duvody jsou ciste politicke, se zdravym rozumem nebudou mit spolecneho nic.
VANEK
---
---
14:08:49 3.1.2007
1 odpověď
RCR
: O střídání jsem četl, ale proč teda není ČT druhá? :-)
RCR
---
---
13:19:56 3.1.2007
KASUMI
: Ja vim, ja vrtosiveho starika poslouchal cely proslov a byla to podprumerna esrada, kterou se snazil podle vseho predevsim nikoho nenastvat, coz se zda-se povedlo. Jedine co podle me zasluhovalo komentar jsem okomentoval.
Pobavil me, bohuzel uz nevim kdo, kdyz v telce rikal, ze na Klausuv projev je asi stejne zvedavej jako na ten Husakuv :)
RCR
---
---
13:17:05 3.1.2007
1 odpověď
VANEK
: Ony se televize v tom zajistovani stridaji. Letos tam byla kamera od Primy.
KASUMI
---
---
13:16:54 3.1.2007
1 odpověď
RCR
: ja jenom pisu, co rikal..a ze jsem cekala, ze ho za to popozenou..ale zatim zadny vyrazny ohlas neeviduju.. ne, ze bych se snazila :)
RCR
---
---
13:15:46 3.1.2007
1 odpověď
KASUMI
: Zmenu chtelo cca 10% zucastnenych. Ostatni volili setrvani u stavajiciho stavu - tedy strany ktere jsou schopne se takhle handrkovat, coz uz v minulosti predvedli. Jestli je tu tedy obcanska valka proti jedne desetine, tak to jsem asi v seznamu na odstrel :)
_BENNY
: No, a nemohly to byt treba vynosy pro rodinu Simonovskych?
_BENNY
---
---
9:45:34 3.1.2007
1 odpověď
muhehee, kdo by to byl rekl...? :)
Praha 3. ledna 2007 | 7:26 Když loni na jaře podepisoval tehdejší ministr dopravy Milan Šimonovský kontrakt s firmou Kapsch na stavbu systému elektronického mýtného, sliboval roční výnos ve výši osmi miliard korun. Mýlil se. Hned po dvou dnech provozu mýtného systému se totiž ukazuje, že výnosy budou několikanásobně nižší, než se plánovalo.
http://lidovky.zpravy.cz/myto-nese-malo-penez-0lq-/ln_ekonomika.asp?c=A070103_072659_ln_ekonomika_svo
TOMAS
---
---
21:40:06 2.1.2007
KASUMI
: prirovnani ke studene valce: mozna chodi cist diskuze pod ruzne clanky na Internetu... ne zridka se od argumentu utika k osobnim vypadum a ostrym urazkam...
PRIZNEJTE SE! jaky nick ma prezident tady na Nixu? :-))
a smutna zprava (hlavne pro pracujici, mlade lidi a nase deti)
http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/cesko-a-ekonomika/clanek.phtml?id=321601
KASUMI
---
---
18:07:55 2.1.2007
2 odpovědi
cekala jsem, ze bude zdrban za to, ze ucinil rozdil mezi "proreformisty = ODS" a "zkostnatelci-CSSD" prirovnanim - kdo chtel zmenu, volil jinou stranu, nez byla u moci..
prirovnani ke studene valce mi prislo spise jako popichnuti
ad ustava - to by to nebyl klaus, aby to nezminil
jinak ad eu - ja nevim, co cekate.. ze to bude loutka bez nazoru? no tak je euroskeptik a reje.. a co? pro me je lepsi, ze MA NAZOR, za kterym si stoji, nez ze mele nejaky obecny kecy, aby se vsem zavdecil..
potesilo me to s tim bulharskem a rumunskem, ze je nemame brat jako druhorade.. coz vetsina cechu bude a zrejme proto to rekl, za to mu tleskam..
vic si nepamatuju...
VANEK
---
---
17:55:13 2.1.2007
1 odpověď
TOMAS
: Bohužel jsme si na silvestrovských oslavách vzpomněli až v okamžiku, kdy běžely závěrečné titulky (proč bylo "vyrobily..." v pořadí Prima, Nova, ČT? losovaly?).
HARALD
---
---
23:28:50 1.1.2007
TOMAS
: vždyť pořádně nic neřekl. není na co reagovat.
JESSIEATREIDES
---
---
18:57:48 1.1.2007
bylo to jen průměrné rétorické cvičení...
CROSS
---
---
17:45:56 1.1.2007
TOMAS
: že toho ale řekl ;-]
_BENNY
---
---
17:28:55 1.1.2007
http://lidovky.zpravy.cz/klaus-situace-v-zemi-pripomina-obcanskou-valku-fri-/ln_domov.asp?c=A070101_132810_ln_domov_hrn
TOMAS
---
---
17:24:17 1.1.2007
3 odpovědi
musim priznat, ze jsem velmi prekvapeny. prezident pronesl svou rec, tak jsem tu cekal spousty odsuzujicich prispevku, co vsechno rekl spatme, a zatim ani prispevek?
JESSIEATREIDES
---
---
14:11:14 31.12.2006
GREATDRAKE
: nevím sice, co si představuješ pod pojmem "euroutopista", nicméně Schwarzenberg rozhodně
není
euroskeptikem, EU i naše členství v ní podporuje. Na rozdíl od většiny českých politiků se na Unii nedívá jako na cosi cizorodého, co pozřelo český píseček, ale jako na společenství národů, kterým Unie ve skutečnosti je (zřejmě proto, že jeho hlavinka není toliko deformovaná totalitním vnímáním "my Češi vs. zbytek světa".
důkaz:
"Evropská unie totiž není nikdo jiný než my sami. My Češi, Slováci, Poláci, Rakušané, Francouzi, Portugalci, Němci... a my další. Co společně nevyřešíme, na čem se společně - aspoň většinově - nedomluvíme, to mít nebudeme."
MUCKER
---
---
13:10:37 31.12.2006
GREATDRAKE
: osobne si myslim, ze by klaus mel mlcet a vladu jmenovat.. slo tu o to, ze tu kdosi nechapal proc mel klaus pripominky. ja to taky nepovazuju za dulezity a myslim ze schwarzenberg ministrem nakonec bude.
BANSHEE
---
---
13:06:03 31.12.2006
Navíc pořád zapomínáte na to, že ministr čehokoliv je pozice v rámci kolektivní vlády. Čili zahraniční politika ČR je vymezována vládou (na základě kolektivních rozhodnutí) a nikoli stranou, jíž byl tento post vyčleněn, nebo nedejbože pouze konkrétní osobou. Na konkrétní osobě spíše záleží to, jak kvalitně bude schopna zadání plnit...
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam