• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HAWLISDomácí zprávy a komentáře - co se stalo, co se děje a co bude dál
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    // "Takové podezření jsem nikdy nevyslovil. Jsem zcela psychicky zdráv a necítím se ani přepracován," oznámil bezprostředně. (Melčák)

http://aktualne.centrum.cz/domaci/politika/clanek.phtml?id=331151&tro801_0_1
    Příběh přeběhlíka: Jak žije Melčák
    BALVAN42
    BALVAN42 --- ---
    když tam byl onehdá intelegtuál tak ho to spolčení hlupců rozmetalo. :)
    TOMAS
    TOMAS --- ---
    _BENNY: i o Paroubkovi se tvrdi, ze je hloupy, ale dohani to pracovitosti... tedy ve smyslu, ze objizdi kraje, sekretariaty, schuze atd atd... a Zdenda muze byt zarny priklad "mezi jednookymi kralem" :-)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    Zdena ceka ve fronte uz dlouho, ale nema na to jak co se tyce intelektu, tak co se tyce stranicke podpory...
    BALVAN42
    BALVAN42 --- ---
    jo jo Zdéňa, ten čeká na to už roky, by zasedl na stolici vůdce srany. hlavně už vod voleb je tajemnej jak nevim co, že by klidně i podpořil pravostředovládo.
    TOMAS
    TOMAS --- ---
    _BENNY: no Zdenda si brousi zuby... zemanovske kridlo, prijatelny castecne i pro novou kliku. Sam jeden cas velmi aktivni ve vsech PR ... rozhovory v tisku, Net, TV...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TOMAS: hlavne socani nevi kym Paroubka nahradit - Sobotkou? Skromachem?? Zaoralkem?!
    TOMAS
    TOMAS --- ---
    BALVAN42: uvaha rozumna, moje zdroje tvrdi, ze Paroubek by mel byt vykopnut, ale sami socani nevi, jakna to...
    Kazdopadne, ti dva prosadi do programu vlady vice z levicoveho programu nez paroubak se svym nesmyslnym pristupem...
    BALVAN42
    BALVAN42 --- ---
    tam nejsou paseky, tam je kolbenka :)
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    to bude na vysočinskych pasekach zase veselo.
    BALVAN42
    BALVAN42 --- ---
    Tohle je útok na Paroublbka vod Zdéni, resp. "zemanovců". Paroubek příde vo hlavu, trojkoalici bude uplně znemožněná vopozicí a Miloš se bude smát a smát a smát.

Aspoň mi tohle naznačil muj zdroj z Dělnický akademie.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Pořád zbývá možnost, že je to jen Paroubkova mistrovská hra a na poslední chvíli cuknou.
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    JANCHR: zastavam stejny nazor, ale co na to volici, kteri dali hlas jemu ?!
    JANCHR
    JANCHR --- ---
    BUNCAK: jediny dva slusni socani.
    VANEK
    VANEK --- ---
    _BENNY: Mohl by mně někdo VĚCNĚ vysvětlit, co která alternativa obnáší?
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    SARKA: ach, to jsem viděla, od toho pidipinďoura Ratha to tak sedí...
    RCR
    RCR --- ---
    JESSIEATREIDES: Ja musim rict, ze se mi ta debata (byvalych) ministru moc libila. Smal jsem se vetsinu casu, takovej kabaret jsem dlouho nezazil.
    SARKA: CR nema problem, ktery by bylo dobre propirat a byl dulezitejsi :)
    SARKA
    SARKA --- ---
    JESSIEATREIDES: no to máš pravdu .. bohužel .. já teď podruhé za den zapla čt24 .. a teď tam Topolánka a Talmanovou pro změnu propírá Rath ..
    Tačínám mít pocit, že snad ČR nemá důležitější problém ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam