• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HAWLISDomácí zprávy a komentáře - co se stalo, co se děje a co bude dál
    Sledujete také spřízněné kluby Zahraničněpolitické události, Evropská unie a Ruská Federace - události a vývoj dnes a zítra...?
    ---
    Ústava České republiky
    ---
    Zajímejte se, kdo je a jak hlasoval váš poslanec (vyhledávání podle krajů) a váš senátor (podle volebních obvodů)

Nejvíce ze všech se mi líbili dva hoši, kteří nesli na tyčích prázdný průhledný igelit bez jakéhokoli znaku. Opravdu, to mi připadalo jako naprosto nejvýstižnější politické heslo dneška.

Závazná pravidla: Toto je odborný klub. Pokud přímo z URL nebo automaticky doplněného titulku není jasný obsah linkovaného článku, uveďte shrnutí sami. OT a posty s nízkým poměrem signál/šum se mažou, vaše názory patří do Debaty k news. Vystříhejte se vlastních komentářů, které jsou zjevně zbytečné a provokující. A názory bloggerů taky mívají do přínosných komentářů taky hodně daleko...

rozbalit záhlaví
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TOMAS: hlavne socani nevi kym Paroubka nahradit - Sobotkou? Skromachem?? Zaoralkem?!
    TOMAS
    TOMAS --- ---
    BALVAN42: uvaha rozumna, moje zdroje tvrdi, ze Paroubek by mel byt vykopnut, ale sami socani nevi, jakna to...
    Kazdopadne, ti dva prosadi do programu vlady vice z levicoveho programu nez paroubak se svym nesmyslnym pristupem...
    BALVAN42
    BALVAN42 --- ---
    tam nejsou paseky, tam je kolbenka :)
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    to bude na vysočinskych pasekach zase veselo.
    BALVAN42
    BALVAN42 --- ---
    Tohle je útok na Paroublbka vod Zdéni, resp. "zemanovců". Paroubek příde vo hlavu, trojkoalici bude uplně znemožněná vopozicí a Miloš se bude smát a smát a smát.

Aspoň mi tohle naznačil muj zdroj z Dělnický akademie.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Pořád zbývá možnost, že je to jen Paroubkova mistrovská hra a na poslední chvíli cuknou.
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    JANCHR: zastavam stejny nazor, ale co na to volici, kteri dali hlas jemu ?!
    JANCHR
    JANCHR --- ---
    BUNCAK: jediny dva slusni socani.
    VANEK
    VANEK --- ---
    _BENNY: Mohl by mně někdo VĚCNĚ vysvětlit, co která alternativa obnáší?
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    SARKA: ach, to jsem viděla, od toho pidipinďoura Ratha to tak sedí...
    RCR
    RCR --- ---
    JESSIEATREIDES: Ja musim rict, ze se mi ta debata (byvalych) ministru moc libila. Smal jsem se vetsinu casu, takovej kabaret jsem dlouho nezazil.
    SARKA: CR nema problem, ktery by bylo dobre propirat a byl dulezitejsi :)
    SARKA
    SARKA --- ---
    JESSIEATREIDES: no to máš pravdu .. bohužel .. já teď podruhé za den zapla čt24 .. a teď tam Topolánka a Talmanovou pro změnu propírá Rath ..
    Tačínám mít pocit, že snad ČR nemá důležitější problém ..
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    SARKA: na druhou stranu to ale mělo alespoň jakous-takous dramatickou zápletku...

když se na obrazovce objevil bohuslav sobotka a další a začalo defilé dvěstěkrát omletých lží a polopravd, bylo to imho ještě horší...
    čímž nechci říct, že vítám praní špinavého manželského prádla politiků v hlavní m politickém debatním pořadu týdne, ale že je česká politika hluboce pod úrovní toho nejprimitivnějšího bulváru...
    SARKA
    SARKA --- ---
    FIN: jj, prislo mi taky trochu moc, ze zrovna v OVM, v nedeli ve 12hod jako prvni tema se 20 minut!! rozebiralo manzelstvi Topolankovych ..
    RCR
    RCR --- ---
    FIN: Usporadejme ji my. Taky mi to leze krkem.
    FIN
    FIN --- ---
    pro krista pána... právě jsem vyslechl, jak vládní úřady doporučují topolánkově manželce, aby dál neplnila roli premiérovy manželky při různých událostech, čemuž ona oponuje a zvažuje...

nepořádá náhodou - a tento dotaz myslím zcela vážně - někdo někde malou demonstraci pod heslem "Topolánkovi, vyřešte si laskavě rodinné problémy soukromě a ne za státní peníze, trapné komedie již bylo dost!"???
    LEGI
    LEGI --- ---
    PUPEK: neboj, myslim, že brzo to někdo zinscenuje
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    super, ale nejde mi to spustit bohužel
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam