• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HAWLISDomácí zprávy a komentáře - co se stalo, co se děje a co bude dál
    VANEK
    VANEK --- ---
    TOMAS: Ne z diskusí, ale http://virtually.cz/?art=13467 kde to je i s podpisem "Zdeněk Prosek, poslanec ODS".

Tak i Hospodářky soudí, že co je (dle JESSIEATREIDES) dobré pro socdem, nemusí ještě být dobré pro stát, respektive definují slušnost jinak než JANCHR: http://ihned.cz/c3-20193240-000000_d-citelny-uder-politicke-kulture Ale Fischer byl vždycky kavárenský intelektuál, že jo...
    TOMAS
    TOMAS --- ---
    MUCKER: sice jsem se neubranil kliknuti :-), ale verim, ze u Melcaka jde o pohnutky z presvedceni a nikoliv za uplatu...
    Zkopirovano z diskuzi (nezarucuji objektivitu a pravdivost tvrzeni:

Pan poslanec Melčák byl panem poslancem Paroubkem ocejchován. Je to prý zkorumpovaný podvodník a zrádce. Dámy, které pracují v sekretariátech výborů, jejichž je pan Melčák členem, tomu nebudou věřit. Zaručeně vám o něm řeknou, že to je vzácně slušný člověk. Jak je to tedy?

Můj minipříběh o panu Melčákovi začal jednáním v ústavněprávním výboru. Pan Melčák otevřel diskusi na téma presumpce viny. Nevím, jestli měl na mysli způsob, jakým jedná pan Paroubek s těmi, kteří mu jsou nepohodlní, nebo procesy z padesátých let. Emotivně a se zaujetím odmítal presumpci viny jak z právního, tak z etického hlediska. Když jsem ho po jeho vystoupení označil za člověka, který "nemá okoralé srdce", dojalo ho to.

Krátce nato jsem se dozvěděl o jeho úmyslu vystoupit z klubu ČSSD. Po několika týdnech jsme se náhodně setkali na chodbě u výtahu po jednání výboru. Překvapil mě svojí otevřeností, když začal vyprávět o svém dětství a rodině, která byla v padesátých létech komunisty perzekvována. O svém otci stíhaném na základě sousedova udání za přechovávání zbraní. O tom, jak rodina kvůli středověkým bambitkám, dědictví po strýci, trpěla. O tom, jak to jako jedenáctiletý kluk těžce nesl. A také o tom, jak se proto s komunisty nemůže smířit.

Vyprávěl o tom, jakému nátlaku je vystavován poté, co oznámil odchod z klubu. Jak mu to padesátá léta připomíná. Jak doufá, že nátlaku nepodlehne. Že jako člověk obstojí.
    Nevím, proč pan Melčák neříká otevřeně to, co mi před pár týdny svěřil na chodbě poslanecké sněmovny
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    Pokud Melčák s Pohankou v pátek podpoří vládu, udělají pro soc-demokracii víc, než Paroubek a jeho bwoys dohromady...

A pokud ta vláda projde, tak vyhrávám sázku, nepletu-li se, tra la la la la
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    // "Takové podezření jsem nikdy nevyslovil. Jsem zcela psychicky zdráv a necítím se ani přepracován," oznámil bezprostředně. (Melčák)

http://aktualne.centrum.cz/domaci/politika/clanek.phtml?id=331151&tro801_0_1
    Příběh přeběhlíka: Jak žije Melčák
    BALVAN42
    BALVAN42 --- ---
    když tam byl onehdá intelegtuál tak ho to spolčení hlupců rozmetalo. :)
    TOMAS
    TOMAS --- ---
    _BENNY: i o Paroubkovi se tvrdi, ze je hloupy, ale dohani to pracovitosti... tedy ve smyslu, ze objizdi kraje, sekretariaty, schuze atd atd... a Zdenda muze byt zarny priklad "mezi jednookymi kralem" :-)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    Zdena ceka ve fronte uz dlouho, ale nema na to jak co se tyce intelektu, tak co se tyce stranicke podpory...
    BALVAN42
    BALVAN42 --- ---
    jo jo Zdéňa, ten čeká na to už roky, by zasedl na stolici vůdce srany. hlavně už vod voleb je tajemnej jak nevim co, že by klidně i podpořil pravostředovládo.
    TOMAS
    TOMAS --- ---
    _BENNY: no Zdenda si brousi zuby... zemanovske kridlo, prijatelny castecne i pro novou kliku. Sam jeden cas velmi aktivni ve vsech PR ... rozhovory v tisku, Net, TV...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TOMAS: hlavne socani nevi kym Paroubka nahradit - Sobotkou? Skromachem?? Zaoralkem?!
    TOMAS
    TOMAS --- ---
    BALVAN42: uvaha rozumna, moje zdroje tvrdi, ze Paroubek by mel byt vykopnut, ale sami socani nevi, jakna to...
    Kazdopadne, ti dva prosadi do programu vlady vice z levicoveho programu nez paroubak se svym nesmyslnym pristupem...
    BALVAN42
    BALVAN42 --- ---
    tam nejsou paseky, tam je kolbenka :)
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    to bude na vysočinskych pasekach zase veselo.
    BALVAN42
    BALVAN42 --- ---
    Tohle je útok na Paroublbka vod Zdéni, resp. "zemanovců". Paroubek příde vo hlavu, trojkoalici bude uplně znemožněná vopozicí a Miloš se bude smát a smát a smát.

Aspoň mi tohle naznačil muj zdroj z Dělnický akademie.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Pořád zbývá možnost, že je to jen Paroubkova mistrovská hra a na poslední chvíli cuknou.
    BUNCAK
    BUNCAK --- ---
    JANCHR: zastavam stejny nazor, ale co na to volici, kteri dali hlas jemu ?!
    JANCHR
    JANCHR --- ---
    BUNCAK: jediny dva slusni socani.
    VANEK
    VANEK --- ---
    _BENNY: Mohl by mně někdo VĚCNĚ vysvětlit, co která alternativa obnáší?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam