• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HAWLISDomácí zprávy a komentáře - co se stalo, co se děje a co bude dál
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    JESSIEATREIDES: a Lonestar zde nehodnotí kauzu "ad hominem"...
    Lonestarovi jen přijde poněkud chucpe, když státní úředník z titulu své funkce rozhodne o přidělení státní zakázky "spřátelené" firmě, nebo dokonce firmě, ve které má podíl... A je to pro něj stejné chucpe, ať už se ten státní úředník jmenuje Mlynář, Topolánek, Langer, Kalousek, Paroubek nebo je to "jen" starosta malého města...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    JESSIEATREIDES: co to má společného s disentem??? :-o) Mlynář je prostě typický ZMRD... definici zmrda si zajisté dohledáš na mých oblíbených stránkách...
    FIN
    FIN --- ---
    RCR: nebylůo jich málo, kdo měli jisté, ehm, pochyby. ale jak už to tak bývá, vcelku hladce se to odehrálo - nebyl tehdy mlynář ministrem?
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    tak před minutou jsem viděla ve Zprávách předsedkyni senátu Slepičkovou a nedivím se už ničemu...
    RCR
    RCR --- ---
    JESSIEATREIDES: jsem pro
    RCR
    RCR --- ---
    FIN: INDOS musel smrdet kazdymu kdo nekdy v tech letech drzel v ruce cenik vypocetni techniky.
    FIN
    FIN --- ---
    PATEJL_CZ: cha cha - projekt Internet do škol. to jsem ještě dělal novináře. a už tehdy drtivá většina kolegů věděla, jak to smrdí.
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    LONESTAR: příznačné je i to, že zde Lonestar vůbec neposuzuje kauzu ad hominem; ještě příznačnější je odpor takzvaných "pravičáků" vůči každému, kdo měl co do činění s disentem...

musím se smát...
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    LONESTAR: to mě vůbec ale vůbec nepřekvapuje...
    PATEJL_CZ
    PATEJL_CZ --- ---
    Na absurditu Mlynářova případu bylo poukazováno již delší dobu. Například komentátory HN:

Jan Macháček: Chápu, že se Mlynář cítí jako v kafkárně
    Petr Kamberský: Těžký Mlynářův případ
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    WITTGENSTEIN: bez ohledu na zmiňovanou kauzu a dnešní verdikt soudu pro mě zrovna Mlynář není člověkem, kterému bych já vyjadřoval svoui morální podporu v čemkoli
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    WITTGENSTEIN: zkusím sehnat nějaký více osobnější kontakt :o)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    TENCOKACISTROMY: víš co? přečti si podrobnosti o této kauze, přemýšlej pár týdnů o tom, co je zákon, právo, spravedlnost, k čemu slouží justice a jak by měla fungovat a až budeš ready, tak se ozvi... tohle nemá cenu...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    JESSIEATREIDES: www.mlynar.cz - rubrika kontakty. Mail to sice není, ale účelu to poslouží.
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    JESSIEATREIDES: aha, takze protoze to nekomu jinymu proslou ( at uz je chyba kdekoliv ), tak to tam dalsim ma projit taky. uzasny. s tim se rozhodne nestotoznuji. nezijem v dokonalem svete a nepocitam s tim, ze by kazda lumparna byla potrestana. a pokud nekomu projde A, ale neprojde mu B, a za ni bude pykat, tak nejsem vubec proti.

WITTGENSTEIN: necht jsou osoby, ktere se na tom podileli ( zamerne nebo neschopnosti ) souzeni taky. to, ze nekdo udelal chybu a nezarazil to v pocatku prece neznamena, ze to je v poradku
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    WITTGENSTEIN: tak nějak jsem to myslela... ten email na něj seženu, možností je rovněž nějaký otevřený dopis...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Tak lepšího advokáta než Sokol asi sotva sežene. Nakonec to skončí před Ústavním soudem, uvidíte.
    (Podporu bych mu vyjádřil morálně - kdyby měl někdo jeho mail, rád bych mu napsal.)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    WITTGENSTEIN: Chudák Mlynář, nešlo by mu nějak pomoci?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    TENCOKACISTROMY: Tak ještě jednou speciálně pro tebe:

"Dalším nezákonným krokem mělo být naplnění základního kapitálu Testcom Servis s.r.o. převodem finančních prostředků z rezervního fondu příspěvkové organizace Testcom, neboť to zakazuje zákon o rozpočtových pravidlech. Věc má ale háček: obchodní společnost vzniká teprve jejím zápisem od obchodního rejstříku, vedeného rejstříkovým soudem. Soud odpovídá za to, že zapíše do obchodního rejstříku pouze společnost, založenou v souladu se zákonem. Městský soud v Praze ale po odborných konzultacích a prověření všech okolností vzniku Testcom Servis s.r.o. společnost do obchodního rejstříku zapsal, čímž jejímu vzniku dal punc legálnosti. Výsledný obraz této právní zápletky je takový, že nezákonný postup Vladimíra Mlynáře a jeho společníků, stíhaných trestním oddělením Městského soudu v Praze, byl podle právního názoru jiného oddělení téhož soudu zákonný."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam