• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HAWLISDomácí zprávy a komentáře - co se stalo, co se děje a co bude dál
    KYOSUKE
    KYOSUKE --- ---
    …a tenhle navíc nebude zařízením pro detekci, ale spíše pro přesnější sledování těles již detekovaných (systémem včasné výstrahy v Británii?), tedy případě potřeby, pokud jsem jeho určení pochopil správně. :-)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    FIN: díky ti, náčelníku, za rozumnou řeč
    FIN
    FIN --- ---
    radar před raketami nikdy nechránil, varuje experta fin, radar je zařízení na detekci pohybujících se těles.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    Radar Česko neochrání, budeme cílem, varuje expert

Prostor v Evropě je na plány USA velmi malý. Znamenalo by to střílet rakety nad sousedním státem, tvrdí odborník na vojenskou techniku Stanislav Kaucký.

http://cesko.ihned.cz/?m=d&article[id]=20279990
    RCR
    RCR --- ---
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    vazeni...
    cara, ano?..

Velvyslanec USA bude obhajovat radar

http://aktualne.centrum.cz/domaci/bezpecnost-a-doprava/clanek.phtml?id=340915&tro2_0_0
    Jince - Velvyslanec Richard Graber na zítřek svolal schůzku s hejtmany Středočeského a Plzeňského kraje. Bude vysvětlovat plány na stavbu radaru.

Třeštíkovou nahradí zřejmě Jehlička

http://aktualne.centrum.cz/domaci/politika/clanek.phtml?id=340811&tro1164_0_0
    Praha - Oficiální verdikt, kým přeobsadí ministerstvo kultury, chtějí lidovci říci v pátek. Po dnešku má největší šance lidovecký senátor Jehlička.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    AETHER: To bohužel nevím, tipl bych si, že se asi k Ústavnímu soudu neodvolali.
    AETHER
    AETHER --- ---
    WITTGENSTEIN: a jak to vlastne dopadlo?
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    RETAL: Jj, Silvie je v elektronickém světě jako doma.
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    RETAL: vítej v Kafkově románu...
    RETAL
    RETAL --- ---
    WITTGENSTEIN: OMFG, vytištěná stránka jako hlavní důkaz?
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    WITTGENSTEIN: jistě, společenská nebezpečnost a morální dopad takového rabování je takřka zanedbatelná...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    JESSIEATREIDES: Google ti na ni vyhodí ještě tu kauzu, jak člověku odsouzenému za rabování při povodních snížila trest z šesti let na tři.
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    WITTGENSTEIN: to už jsem včera četla... nechtěla jsem to sem dávat, abych opět nebyla obviněna z demagogie...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Jó, ta soudkyně Slepičková má věru přísný metr.
    Tak pozor, co tu na Nyxu říkáte, ať náhodou někoho nepomluvíte ;-)
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    BANSHEE: jistěže, je mi to jasné a vím o tom.
    BANSHEE
    BANSHEE --- ---
    JESSIEATREIDES: Já ti rozumím, jenže to je fakt ne úplně jednoduchá věc... Podobné "absurdity" najdeš zřejmě ve všech evropských právních řádech. Ale to není téma do tohoto klubu. Pět a půl roku pro Mlynáře je dle mého také příliš - souhlasím.
    RETAL
    RETAL --- ---
    Jiří Peterka: Vladimír Mlynář: 5,5 roku natvrdo @ Lupa
    Bývalý ministr informatiky Vladimír Mlynář si včera u Městského soudu v Praze vyslechl tvrdý prvoinstanční verdikt v kauze, týkající se bývalého Testcom Servisu. Jak ale on sám prezentoval v lednu 2004 důvody pro založení této společnosti a okolnosti jejího vzniku?
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    BANSHEE: nezpochybňuji celé trestní právo... jen mám prostě (myslím celkem oprávněný) pocit, že pět a půl roku je prostě moc a že pokud lze za majetkový trestní čin (což tohle ve svém důsledku ani nebylo) dostat více než za naporcování nebohé stařenky, zřejmě je v našem systému trestního práva něco hodně smrdutého...
    BANSHEE
    BANSHEE --- ---
    JESSIEATREIDES: Ach jo, ty jsi ve svém zdravém zápalu schopná kopat na všechny strany... V téhle kauze jsem na vaší straně (už jsem to snad jasně naznačil v prvním příspěvku). Jenom mne jako právníka irituje tohle laciné srovnávání typu "dostal deset let za zfalšovanou legitku, zatímco támhleten sekáčkem naporcoval nebohou stařenku a vyváznul jen s podmínkou...". Jsem ochoten se pohoršovat nad výší trestu v relaci možné trestní sazby za daný trestný čin, ale nehodlám šmahem zpochybnit celé trestní právo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam