• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HAWLISDomácí zprávy a komentáře - co se stalo, co se děje a co bude dál
    TOMAS
    TOMAS --- ---
    FIN: a nastavaji situace, kdy nekomu na dukazech naopak nezalezi... ono v dobe celosvetoveho spiknuti muze byt preci vsechno podvrh :-(
    FIN
    FIN --- ---
    RETAL: může být - jenže na osobním dojmu nezáleží. jak oba víme, záleží jen a jen na důkazech.
    RETAL
    RETAL --- ---
    FIN: Z televize na mě působí jeho sekretářka o řád důvěryhodněji. (byla s ní jakási reportáž kvůli údajnému Čunkovu obtěžování)
    FIN
    FIN --- ---
    RCR: přesto stále platí presumpce neviny - je nevinen, dokud mu viína nebude dokázána. v současné chvíli jsou oba - čunek i sekretářka - důvěryhodní zhruba stejně: jen málo.
    RCR
    RCR --- ---
    TOMAS: Vyvracel to az prilis dlouho a pravost tech dokumentu se zatim pokud je mi znamo zkouma.
    TOMAS
    TOMAS --- ---
    PUPEK: repeat... jaky uplatek?? Myslis obvineni jeho sekretarky, ktere Cunek vyvratil original dokumenty o jejich puvodu?? Té sekretářky, která ho pak pro změnu obvidila ze sexuálního obtezovani?
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    TOMAS: no pokud se vyšetří že bral úplatek, tak má spolupachatele, kterej ho za to nenahlásil včas, dokud se to dalo jednoduše vyšetřit a pokud Čunek nebral, tak si ho vzít do parády za křivý obvinění. Ale to by asi zavřeli celouČR, vzhledem k tomu, že jak se řeší korupce v politice.
    TOMAS
    TOMAS --- ---
    PUPEK: ach jo :-(( vyplach mozku pokracuje.. o jakem uplatku???
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    no a co ten přítel bývalé sekretářky Čunka. 4 roky věděl o jeho úplatku a nic neřekl, to zní jako spolupachatelství
    VANEK
    VANEK --- ---
    Zemřel Hanykovics, odsouzený v Thajsku za pašování drog
    http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/index_view.php?id=234089
    LEGI
    LEGI --- ---
    LONESTAR: to jo a myslim, ze to jsou ucelovy obvineni. nicmene poznava druhou stranu ostri medializace, kterou sam zneuzil/pouzil v pripade toho vystehovani par tydnu pred senatnimi volbami.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    ALMAD: nemůžu si pomoci, ale načasování Čunkova "odhalení" mi přijde dost "náhodné" na to, abych bezvýhradně věřil v obvinění na jeho hlavu...
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    Čunek se hájí: Nikdy jsem nic protizákonného nespáchal

WTF? Teď mi jde o ta dodatečná udání....Čuňka nemusim, ale něco se zmedializuje a najednou si každá druhá obsluha u pumpy vzpomene, že u nich vlastně taky podváděl?

Pomoc :]
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    nehledě na to, co si myslím o Vaší práci pro Gábinu Partyšovou, pane skladateli, R. I. P.
    KYOSUKE
    KYOSUKE --- ---
    TOMAS: „tolik primitivu na jednom miste“

Myslíš jako v téhle zemi? Jo, je jich tu hodně. :-)
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    už jí zrušili
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    TOMAS: jo diskuze silena
    TOMAS
    TOMAS --- ---
    skladatel Karel Svoboda se zastrelil:
    http://aktualne.centrum.cz/kultura/hudba/clanek.phtml?id=342981&tro2_2_0

na bliti musi byt kazdemu slusnemu cloveku z te diskuze, tolik primitivu na jednom miste...
    KYOSUKE
    KYOSUKE --- ---
    // VANEK: Mno jo, zapomněl jsem, že Rusové jsou na tyhle manévry experti. :-) Ale to už je víc nž OT. ;-)
    VANEK
    VANEK --- ---
    KYOSUKE: Su-27 vyjde levněji, ne? ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam