• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HAWLISDomácí zprávy a komentáře - co se stalo, co se děje a co bude dál
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    CAIDEL: radeji vyhnu :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    K tomu samému (ze včerejška): (kdo nemá rád Blisty, tak se tomu může vyhnout a nemusí nadávat :)
    http://www.blisty.cz/art/38910.html
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    http://www.lidovky.cz/usa-zrusi-viza-chteji-protisluzbu-dtn-/ln_domov.asp?c=A080212_081520_ln_domov_mtr

Česká vláda je kvůli zrušení víz pro cesty do USA ochotná k velkým ústupkům. Praha například neprotestuje proti tomu, aby v letadlech mířících do USA povinně byli i ozbrojení strážci. Souhlasí také s tím, aby aerolinky předávaly americkým úřadům data i o rodinných příslušnících pasažérů za oceán.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    JANCHR: myslím, že v komentářích to jasně zaznívá.
    JANCHR
    JANCHR --- ---
    Ja nechapu proc se media bojej jasne rict ze socani a jejich partneri udelali z volby neskutecnou saradu.
    E42
    E42 --- ---
    LEGI: Pardon, mluvil jsem o sobotním dopoledni (pátek jsem neviděl) a myslel jsem Dvořákovou z VŠE a Macha z CEP (jesltli je opravdu mladej konzervativec teda nevím, ale rozhodně tak mluvil), ti tam byli afaik pořád, ostatní hosty studia (Best z Fleet Sheet a další) neřeším, od těch jsem hodně subjektivní pohled očekával. Jak říkám, Dvořáková udělala hodně dobrej dojem, Macha bylo potřeba brát dost s rezervou. Ale každopádně ani ten Železnej, proti kterýmu jsem jinak apriori zaujatej, mi nepřišel nijak nekorektní, akorát holt nebyl moc pohotovej, ale nebyl jsem tam, nesoudím.
    Jinak to byl ovšem ze strany pánů poslanců a senátorů tyjátr dost nechutnej. A nemůžu si pomoct, ale překrucování a manipulací procedurou a veřejným míněním jsem napočítal ve švejnarovském táboře nesrovnatelně víc (což neříká nic o Švejnarovi samotným), taky proto si myslím, že kdyby Topol ten přenos sledoval v televizi, neměl by důvod tak vyskakovat, ale chápu, že zevnitř to mohlo působit jinak. Nicméně poštěkávání na novináře je trapný skoro vždycky, holt mu nervy tekly i ušima.
    KUBCA
    KUBCA --- ---
    KASUMI: pozor, VY volite, my se bavime
    HARALD
    HARALD --- ---
    PJGEPR: viděl jsem jenom závěrečné hlasování třetího kola a bezprostřední debatu. což není dost dlouhá ukázka na to, abych cokoliv hodnotil. Z těch asi 20 minut mi přišlo:
    - Moravec jako vždy profesionální
    - redaktoři na místě trochu zmatení, ale tam byl brajgl celkově, takže těžko hodnotit
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    sla jsem pred chvili kolem hradu, asi kdyz to skoncilo..
    a nejaci turisti se me ptali, proc je hrad zavrenej a kdo jsou ti odchazejici lidi
    rekla jsem, ze volime prezidenta, ze parlament voli
    a on: to je pro vas asi hodne dulezite, ze? :)
    musela jsem se usmat :)
    LEGI
    LEGI --- ---
    HARALD: to je mozne, my se tady mozna trochu nedohodli na tom, o kterych komentatorech sme mluvili..
    oni se teda taky menili jak na Orloji :)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    HARALD: tak tak .. jak ty hodnotis zprostredkovani informaci ceskou televizi? celkem by me zajimal Tvuj nazor.
    HARALD
    HARALD --- ---
    LEGI: což bylo deklarováno při jeho příchodu do studia.
    LEGI
    LEGI --- ---
    jojo Jelínek pro ČSSD snad i pracuje..
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    konzervativcem je myslen asi Petr Mach z Centra pro Ekonomiku a Politiku a pak je tam Lukáš Jelínek, politolog /čssd/
    LEGI
    LEGI --- ---
    jo a Korecký z Týdne je ten druhej, s vlasama, bez brejlí :)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    E42: no nezaprel CEP no ... ted to vyvazili socanem :)
    take mi prisel zpravodajsky prenos celkem korektni
    LEGI
    LEGI --- ---
    konkrétní ména plíz.. ženská z VŠE je Vladimíra Dvořáková, dva komentátoři jsou Macháček z Hosopdářek a nevim kdo byl ten druhej.. a mladej konzervativec?
    E42
    E42 --- ---
    VANEK: To mě docela překvapil. Železnej mi sice taky dlouhodobě leze krkem, ale v dnešním zpravodajstvím jsem rozhodně žádný podrazy na Klause nezaznamenal. A naopak třeba ty dva český komentátoři ve studiu byly viditelně spíš proklausovský. Ta ženská z VŠE mchm mluvila velice chytře, to ten mladej konzervativec byl chvílema trochu komik :)
    LEGI
    LEGI --- ---
    tak v Ove se hraje Davis Cup zejo, takze Mirek to ted musi vzit letadlem, aby to stihnul..
    VANEK
    VANEK --- ---
    Topolánek nadává na ČT, že manipulovala - "já musím říct, Jakube Železný, že speciálně váš způsob komentování mě opravdu nenadchnul. Děkuji", odchází - a na noční přerušení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam