• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    MOUNTBATTEN: Masarykova 10 (naproti je park a muzeum a divadlo)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    MEMENTO_ISHMENE: trosinku lokaci k usti, prosim!
    (zitra to tu zas profiltruju a "nove" nahazim na Nastu)
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    Byla jsem dnes příjemně šokována v sekáči v Ústí n. Labem (10,-): dva dámské kilty, modrá šílená květinová kabelka, pletené růžové sako (otřesně popisuju), železem pobitý pásek + květinový, béžový kabát bez límce (no konečně) atd... už zase věřím na Ježíška! :-))))
    NIKK
    NIKK --- ---
    Textile House na nábřeží kpt. jaroše vše za 30! Dneska kolem páté se tam chci vypravit - tak pokud by se chtěl někdo přidat, nechť se ozve! :)
    SAL
    SAL --- ---
    REDDAY8: Máma teď pořídila svému muži dvě saka a troje kalhoty v sekáči na Vysočanské (u Normy) - vše v pořádku, s podílem střižní vlny, jedny z kalhot dokonce 100% střižní, značka Hugo Boss.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    V Blanicky je celkem bvelka sekce panskych odevu (a to jak v normalni casti, tak v te lacine). Saka tam tez mivaj (a minuly tyden meli hodne kozenych sakobund)
    MAGI
    MAGI --- ---
    REDDAY8: já vídám poměrně velký výběr pánských sak zde: http://www.nelso.cz/cz/place/276780/ - ceny na váhu
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    taky bych potřebovala radu, neviděl někdo někde v Praze nějaká pánská saka? Klidně i barevná, hlavně ať nevypadají že už mají i to poslední za sebou:)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    damy, potrebuju tip kam pro cerne psanicko - mam na to bohuzel jen patek odpoledne, resp tak cca2hod po praci,takze musim lehce na jistotu - svatba je v sobotu -poradite?
    BARA78
    BARA78 --- ---
    Když jsme u těch malých měst: Chýnov u Tábora (máme nedaleko chalupu), hrabák second hand Šance, na náměstí vedle železářství a potřeb pro domácnost. Ceny slušné, mají dámské, pánské, boty, doplňky, dětské, záclony, závěsy, povlečení apod. Paní velice milá.
    SEDMIKRASKA
    SEDMIKRASKA --- ---
    SESTRENICE_HADA: Ve výprodeji v Neratovicích.
    SESTRENICE_HADA
    SESTRENICE_HADA --- ---
    SEDMIKRASKA
    SEDMIKRASKA --- ---
    SEDMIKRASKA: Abych doplnila, tak ty 2 kožené kabelky jsou této značky : http://www.etienneaigner.com/home
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    Textile House na Knížecí vše za 40, prý do soboty. Maminka si pořídila kalhoty a lodičky. Já si nevybrala - pár slušných kousků se našlo, ale velikostně bohužel nevyhovovaly.
    SEDMIKRASKA
    SEDMIKRASKA --- ---
    SESTRENICE_HADA: Já jsem dneska udělala kouf za 150 kč! Mám 4 kabelky a mikinu na volnočas, kabelky kus á 30 Kč ve výprodeji!!! Všechny kožené, 2 francouzské značky, jedna ESPRIT na A4 kožená a jedna retro! Fakt se zlepšili. Boty taky měly, ale mě byly bohužel malé, i když psané 39, pro změnu zase zase kožené italské. :-)) Jsem happy.
    SESTRENICE_HADA
    SESTRENICE_HADA --- ---
    Dneska u mě zabodoval Thrift Store na Šumavské v Praze... Spousta nositelných bot a mezi nimi pro mě na noze kupodivu snesitelné lodě od Schollu za 200 hubiček... Nákup bez běhání a hned napoprvé, to jsem dneska opravdu ocenila. Plus příjemní prodávající, když si dáte jeho krám na fb (kdo tím disponujete) do bolíbených, 10% sleva.


    SEDMIKRASKA: Jinak s tou drahotou jsem to zaznamenala i u sekáčů - kde jsou ty doby, kdy jsem si za 150 nakoupila plno věcí, dneska to zaplatím za dva exempláře, když mám štěstí.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    dneska bylo v TextileHouse na nábřeží kpt. jaroše vše za 50,-
    ulovila jsem příjemné letní kalhoty nafnaf a dva svetříky za 200,- (kalhoty byly exclusive a tudíž za 100,-)
    SEDMIKRASKA
    SEDMIKRASKA --- ---
    MOUNTBATTEN: No já mám teďkon sekáčové období, kdy mě naprosto pohltily a do obchodních center už mě asi nikdo nedostane. Ceny mi přijdou teď ve srovnání drahý za ty hadry a o samotných houfech lidí ani nemluvím...ale doufám, že se to časem vytříbí (něco jako zlatá horečka).

    Můžu sem přidat sekáče v Neratovicích, vím o jednom, který stojí za něco, jenže ty ceny, to snad ani nemá cenu. Nošený věci, svetr za 230,- prostě, kvůli tomu se vyplatí Praha. Ale nevím, zda bych i sem mohla zahrnout výprodeje a hrabárny, jezdí do Nera jedna firma, neříkám, že tam mají pěkný věci ale najít se dají. Otázka je, pro kolik lidí, je to v Nera aktuální, že? :-)))
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    SEDMIKRASKA: snazim se tak jednou za cas (cca mesic) projet vsechny prispevky s vyzobanim novych tipu a dam je na nastu. (O Brno se staraj brnacky) Samozrejme tim padem tam neni urcite X jinych sekacu, trebas v mensich mestech- proste co kdo nepotka, resp. zde nezmini, to se tam ani nemuze objevit.

    Ostatne, tim apeluju na vsechny:-), kdyz potkate nekde vmensim meste sekac (i uvnitr) a napisete sem "recenzi" a aspon lehce lokaci (trebas "kousek pod namestim"), bude to super!
    Trebas Kutna Hora na Naste vubec neni, ale pred 14 dny sme tam byli na svatbe a videla sem tam dost sekacu. Ale bylo to o vikendu, vsechny zavreny a ulice si nepamatuju (neco zkusim dle mapy). Tak si rikam, ze by to moh nekdo doplnit;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam