• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    Textile House na Knížecí vše za 40, prý do soboty. Maminka si pořídila kalhoty a lodičky. Já si nevybrala - pár slušných kousků se našlo, ale velikostně bohužel nevyhovovaly.
    SEDMIKRASKA
    SEDMIKRASKA --- ---
    SESTRENICE_HADA: Já jsem dneska udělala kouf za 150 kč! Mám 4 kabelky a mikinu na volnočas, kabelky kus á 30 Kč ve výprodeji!!! Všechny kožené, 2 francouzské značky, jedna ESPRIT na A4 kožená a jedna retro! Fakt se zlepšili. Boty taky měly, ale mě byly bohužel malé, i když psané 39, pro změnu zase zase kožené italské. :-)) Jsem happy.
    SESTRENICE_HADA
    SESTRENICE_HADA --- ---
    Dneska u mě zabodoval Thrift Store na Šumavské v Praze... Spousta nositelných bot a mezi nimi pro mě na noze kupodivu snesitelné lodě od Schollu za 200 hubiček... Nákup bez běhání a hned napoprvé, to jsem dneska opravdu ocenila. Plus příjemní prodávající, když si dáte jeho krám na fb (kdo tím disponujete) do bolíbených, 10% sleva.


    SEDMIKRASKA: Jinak s tou drahotou jsem to zaznamenala i u sekáčů - kde jsou ty doby, kdy jsem si za 150 nakoupila plno věcí, dneska to zaplatím za dva exempláře, když mám štěstí.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    dneska bylo v TextileHouse na nábřeží kpt. jaroše vše za 50,-
    ulovila jsem příjemné letní kalhoty nafnaf a dva svetříky za 200,- (kalhoty byly exclusive a tudíž za 100,-)
    SEDMIKRASKA
    SEDMIKRASKA --- ---
    MOUNTBATTEN: No já mám teďkon sekáčové období, kdy mě naprosto pohltily a do obchodních center už mě asi nikdo nedostane. Ceny mi přijdou teď ve srovnání drahý za ty hadry a o samotných houfech lidí ani nemluvím...ale doufám, že se to časem vytříbí (něco jako zlatá horečka).

    Můžu sem přidat sekáče v Neratovicích, vím o jednom, který stojí za něco, jenže ty ceny, to snad ani nemá cenu. Nošený věci, svetr za 230,- prostě, kvůli tomu se vyplatí Praha. Ale nevím, zda bych i sem mohla zahrnout výprodeje a hrabárny, jezdí do Nera jedna firma, neříkám, že tam mají pěkný věci ale najít se dají. Otázka je, pro kolik lidí, je to v Nera aktuální, že? :-)))
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    SEDMIKRASKA: snazim se tak jednou za cas (cca mesic) projet vsechny prispevky s vyzobanim novych tipu a dam je na nastu. (O Brno se staraj brnacky) Samozrejme tim padem tam neni urcite X jinych sekacu, trebas v mensich mestech- proste co kdo nepotka, resp. zde nezmini, to se tam ani nemuze objevit.

    Ostatne, tim apeluju na vsechny:-), kdyz potkate nekde vmensim meste sekac (i uvnitr) a napisete sem "recenzi" a aspon lehce lokaci (trebas "kousek pod namestim"), bude to super!
    Trebas Kutna Hora na Naste vubec neni, ale pred 14 dny sme tam byli na svatbe a videla sem tam dost sekacu. Ale bylo to o vikendu, vsechny zavreny a ulice si nepamatuju (neco zkusim dle mapy). Tak si rikam, ze by to moh nekdo doplnit;-)
    SEDMIKRASKA
    SEDMIKRASKA --- ---
    MOUNTBATTEN: Já se na ní teď koukla a nevěřím, kolik tam toho je:-))) Dobrej OLOL. :-)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    No jo, Nastenka je zbytecnost a nejlepsi sou cloveci, co sem vlotnou a prej "dejte mi tipy na sekace v Praze, nastenka je zastarala" - to uz pisi ti o neco vychytralejsi, kteri vedi ze na dotaz pouze "dejte mi tip na sekace v XY" dostanou odpoved "UTFN":-) Tak tedy si nastenku neprectou a hned ji pomluvej:-))))

    Ale tak trebas na ni obcas nekdo koukne a pomuze mu.... Trebas!:-D
    SEDMIKRASKA
    SEDMIKRASKA --- ---
    BRUSINKA: Jo dík, to mě nenapadlo.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    SEDMIKRASKA: nástěnka?
    Praha 8
    * Kyselova 1657 - Ládví | Complex Ládví (nahoře v patře) Second Hand Land http://www.second-hand-textil.cz
    SEDMIKRASKA
    SEDMIKRASKA --- ---
    BARA78: A kde přesně na Ládví? Někde u metra blízko?
    BARA78
    BARA78 --- ---
    Dnes měli v Ládví vše za 10 Kč. Vše již dost a velmi přebrané, ale ulovila jsem pár trik s dlouhým rukávem (HM, Marks and Spencer), jedno tílko, pásek, malou černou kabelku se zajímavým designem, dvě obyčejné mikiny pro dítě, ale kapitální úlovek, který se mi asi nikdy nepodařil, je triko s dlouhým rukávem se zapínáním na zip u krku z vlny Merino. To, co v outdoor shopech stojí min litr. Za 10 kč. :)) Schválně jsem si to našla na netu, a stejné triko prodávají na www.merinoshop.cz asi za 1300.
    Akci vše za deset prý mívají každé cca 3 měsíce, jeden týden mají první tři dny vše za 50% a dva dny - čt a pá, vše za deset.
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    LADY_LEIA:
    GEISHA:
    Sekace jsou vlastne takove kindervajicko :)
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    MOUNTBATTEN: dekuju :) To se mi stava porad - ze objevim vec, ktera by mi slusela, ovsem ve velke velikosti. Pricemz se jedna o odev, ktery vyraznym lidem sluset nemuze.

    LADY_CANDAR: ja jsem takhle ziskala zapalovac a par drobnych blize neurcitelne meny :)
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    Takova vtipna sekacova historka ze zivota: Vcera jsem koupila v sekaci kalhoty, vyprala je, ususila, dneska je mam na sobe. Ted jsem sahla do kapsy a nahmatla nejaky papir. Vytahla jsem zmuchlanych, vypranych, lec neposkozenych 6 dolaru XD
    AIJA
    AIJA --- ---
    Včera jsem se stavovala v sekáči v Brně u Eriky /Tivoli/, hned u zastávky trolejbusu. Mají tam několikero japonských a čínských šatů, propínacích halenek se stojáčkem na knoflíky nebo poutka.
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    GUDRUN: teď jenom, jestli bude dost malej:-D
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    GUDRUN: huf, vidis, ted si nejsem jista, jestli second street nebo druha vlna, proste to, co je z IP k Miraku vlevo. Asi 600kc. ale novej je.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    necekane, na brevnove "babinec" a naprosto uzasny saty na velrybu, jako jsem ja, sice jen georgea cena tak na hrane, ale novy a uzasny, je to malickej kramek primo na hlavni za drinopolem, ale dost pekny veci...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam