• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    SEDMIKRASKA
    SEDMIKRASKA --- ---
    Hlasim sekace na IPaku maji nove zbozi ale zadne slevy. Nicmene maji pekne vlnene kalhoty i kabaty, dokonce jsem videla 14vel. Limetkovy svetrik. Ceny kolem 250,- ale veci pekny, malo noseny. Ja dneska nemam den, tak se treba zase jednou dostane na ostatni:)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    LADY_LEIA: duvod si koupit (nejake z jemne kuzicky? No, dobre,takove v sekaci nemaji a jinde to boli penezenku:-) )

(ja sem predloni od kamosky dostala vysoke z drhnute kuze,obcas je nosim,uz se tesim na podzim podzimni:-) Ale 3/4 rukav na kabatku zadny nemam:-( )
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    MOUNTBATTEN: taky me to napadlo. Ale mam jen ty satenove od riwy a ty se imho na denni noseni nehodi, mam je ke spolecenskemu nebo uchylnemu odevu :)
    BUBLANINA
    BUBLANINA --- ---
    MOUNTBATTEN: Jsou, ale aby se v tom koza vyznala:) Moc děkuji, tohle mi pomůže a ještě si to uložím na příště:)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    podzimni kabatek New look s trictvrtecnim rukavem (nejake tipy, s cim to nosit? :) ),
    idealni na rukavicky!! Vysoke, ne "zimni"!
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    Vcera jsem z prace odchazela driv kvuli navsteve doktorky, takze mi zbyl i cas na obejiti sekacu. Hledala jsem nejaky vhodny vrsek na jednu dnesni akci, bohuzel jsem nenasla. Za to jsem si ze sekace na Albertove odnesla elegantni cernou bavlnenou halenku a podzimni kabatek New look s trictvrtecnim rukavem (nejake tipy, s cim to nosit? :) ), na ipaku pak kratkou sukni s velkym podilem vlny a v tom druhem (jak jsou vzadu hrabaci kose) jsem si vyhrabala nadherne zelenou zavinovaci kosili.

Jinak prave v tom "hrabacim" na ipaku jsem v kosich nasla i hromadu kalhot na podzim i zimu, jedny i vlnene ve velikostech odhadem 36 nebo 38. Obzvlaste ty svetle sede do pasu me stvou, ty bych brala hned :) A jednu naprosto uzasnou "mintovou" kolovou sukni do puli lytek odhadem 40? Moc ty velikosti odhadovat neumim, ja jen vim, ze mi byla *dost* velka :) Vsechny vyse popsane veci za 50kc.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    BUBLANINA: kdyz je tam slozeni, nejsou tam i obrazky, jak se ma/nema prat? Na te cedulce u slozeni?
    BUBLANINA
    BUBLANINA --- ---
    Holky, potřebuji poradit. Včera jsem v sekáči ulovila prima sáčko, ale nevím, zda ho můžu hodit do pračky na nějakej jemnej program nebo musí do čistírny. Složení je 64% polyester, 33% viscose, 3% elasten. Poradíte? Nerada bych si ho zničila...
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    LUCIASHECK: *Burberry
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    PINK_CICINKA: pokud je to Bulberry, tak to originál asi nebude :)
    NEJVICLEF
    NEJVICLEF --- ---
    NICOL: uplne ve vsech bych rekla, na Husitske a na k. Jarose 100%
    NICOL
    NICOL --- ---
    NEJVICLEF: ve kterém TH mají nové zboží?
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    PINK_CICINKA: Google ukázal následující (vybírám užitečnější rady):

How to Tell if a Burberry Trench Is Fake | eHow.com
    http://www.ehow.com/how_6125288_tell-burberry-trench-fake.html
    How to Determine the Authenticity of a Burberry Coat | eHow.co.uk
    http://www.ehow.co.uk/how_6105166_determine-authenticity-burberry-coat.html
    s obrázky: http://www.denimblog.com/c/t/23920/fake-burberry-how-to-spot-a-fake
    a tady je nafocený vnitřnek, což je hezké na pohled: http://gorgeousfabrics.com/blog/2011/05/07/inside-a-burberry-trench/
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Dámy, dnes jsem v sekáči narazila na trenčkot Bulberry, ale jak poznám, že se jedná o originál? Není to moje velikost, tak 44-46, béžový, tak až mi poradíte, třeba nafotím a někomu by se hodil.
    AIJA
    AIJA --- ---
    JANIEN:
    V Praze je určitě taky něco takového! Zapátrej kolem Výstaviště apod.
    JANIEN
    JANIEN --- ---
    AIJA: Moc daleko od Prahy :) ale diky..
    Jako pevny podklad do vycpavane treninkove sermirske ochrany..
    AIJA
    AIJA --- ---
    JANIEN:
    Třeba v Brně u Výstaviště prodávají koberce a různý nábytek co zůstává z expozic apod. Kdysi jsme tam jekor kupovali do chodby, ale brzy jsme ho vyhodili, protože se do chová jako suchej zip. Na co ho potřebuješ?
    JANIEN
    JANIEN --- ---
    AIJA: Nemyslela jsem novy, spis skoro zadarmo neco klidne i hodne pouziteho, nepotrebuju to jako koberec, ta drevarna tomu bude nejbliz..
    AIJA
    AIJA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam