• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    V Brně minulý týden otevřen nový sekáč, nebyl jste někdo? Ať vím, jestli mám kvůli tomu lézt z tramvaje:)
    Je to na Milady Horákové, směrem od Moraváku po pravý straně, první blok za křižovatkou u zastávky Nám. 28. října.
    TADZENKA
    TADZENKA --- ---
    ATARKA: Děkuji, já ti také přeji ať se zadaří. :-)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    TADZENKA: aha,tak jeslti máš co hubnout,tak to chápu no, já mám silný lejtka,le mám tam minimum tuku, takže je spíš formuju a čekám,že se stane zázrak, za poslední měsíc mám o 0,5 cm větší objem, fakt na palici .) držim palce,ať vytrváš a máš pevnou vůli ! :))
    TADZENKA
    TADZENKA --- ---
    ATARKA: Já vysadila sladký a první co šlo dolů jsou právě lýtka a paže, což mě těší. Čekám, kdy přijdou i ty objemnější části na řadu:-)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    TADZENKA: tak to ti závidim,já se snažim lejtka zhubnout asi tak deset let .)
    ABSINTH_DREAM
    ABSINTH_DREAM --- ---
    ABSINTH_DREAM: a obecne na luzinach jsou jeste dva male sekace, tak okouknu adresy a otviracky at se muzou pridat na nastenku :)
    ABSINTH_DREAM
    ABSINTH_DREAM --- ---
    hlasim nove otevreny textil house na luzinach, ulici dodam, ale je to proste v tom obchodnim komplexu vedle metra, naproti bille. byla jsem tam zatim jednou a nic me uplne nenadchlo, ceny mi prisli spis vyssi, hezke veci kolem dvou, tri stovek.
    kazdopadne tam byla pulhodinova akce mezi 11.30 - 12.00 kterou sem nahodne chytla, a dostala tak 25% slevu, takze mam krasny cerny asymetricky minisaty s obrovskou kytkou na rameni za 220...
    TADZENKA
    TADZENKA --- ---
    CAMELLA: Děkuju za tip, poptám se internetu:-)
    TADZENKA
    TADZENKA --- ---
    KLAIR: zhubnutí
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    Hlásím, že u Kpt. Jaroše mají vše za 40 (v pondělí bude nové zboží), už je to tam dost probrané (třebas boty bez šance), ale vypátrala jsem dvě sukně, takže se tam ještě pěkné věci najít dají. Ve větších velikostech jsem tam viděla víc hezkých kousků...
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    TADZENKA: a jak jsi to vyřešila s tím zapínáním? švec? zhubnutí?
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    TADZENKA: já mám nejradši Nilfett od collonilu, krásně voní (a není to žádný hnus ultrachemicky, co vím :)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    TADZENKA: umyvam normalne vodou - namocenou handrickou a potom mazem balzamom na kozu (kupis snad v kazdej obuvi)
    TADZENKA
    TADZENKA --- ---
    Musím se pochlubit. Na Kapitána Jaroše jsem si asi před dvěma měsíci koupila kozačky, krásné hnědé, ale u lýtek jsem je asi 5 centimetrů před koncem zipu nedopla. "Ty tu nenechám!": řekla jsem si, a umínila si, že do zimy se zařídím tak, abych je dopla. A dneska, voilá, dopla! Hodí se mi ke kabelce a jsou fakt moc pěkný a kožený, za 60 Kč! To jen úvodem pro můj dotaz: "Jak prosím udržujete kožený boty a i kabelky, čím je očišťujete, abyste je mohli nosit?"
    SAL
    SAL --- ---
    Včera jsem za výlohou 5. elementu (u kabaretního Chiza) viděla pěkný hořčicový kabátek, stojí za omrknutí ;). Velikost takhle od oka asi tipnu blbě, ale myslím, že mohl být tak kolem 38, možná 40.
    PULNOCNICE
    PULNOCNICE --- ---
    GILRAEN: Relativně blízko, v tomto klubu často propíraný http://highness.cz/
    GILRAEN
    GILRAEN --- ---
    Zná někdo nějaký dobrý/levný sekáč v rozumné vzdálenosti od Strašnické? Chci vytáhnout lovit mamku, tak bych ji nerada odradila. Děkuji.
    CNV
    CNV --- ---
    GEISHA: Tak cekni kdy a kde a předáme.
    CNV
    CNV --- ---
    GEISHA: Ano, pořád ještě ho tady mám :)
    CNV
    CNV --- ---
    GEISHA: Tak jsi o nic nepřišla. Přebráno, pár hromádek letních zbytků a mezi tím kožichy. Našla jsem si akorát jeden svetřík.
    Mimochodem, kdyby někdo chtěl takovou tu kožešinovou šálu tvořenou zvířetem, viděla jsem tam hned dvě :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam