• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    TADZENKA
    TADZENKA --- ---
    GABBIANO: :D tak já vám to radši vyfotím, ať ti, kteří projeví zájem o ten kabátek a kalhoty, můžou tu krásnou radost sdílet se mnou. :-) Za 20 kč! Jsem z toho úplně konsternovaná, doslova paf s úsměvem na tváři:-) Jupíí
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    TADZENKA: Ještě nám řekni, jakou má ten kabát barvu, ať je ta závist úplná!
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    TADZENKA: Uaaa! To slozeni me hreje, jen ho ctu. :)
    TADZENKA
    TADZENKA --- ---
    Nechci to tu zbytečně plnit příspěvky. Právě jsem rozbalila ten kabát, o kterém jsem si na cedulce přečetla, že je 60% acetate a 40% polyester, a teď jsem se podívala na druhou stránku a můj hmat měl pravdu! 70% vlna, 12% polyamid, 10% alpaka a 8% kašmír. Dneska jsem měla hyper štěstí a rozhodně si jdu rozdělat víno:-)
    TADZENKA
    TADZENKA --- ---
    KAROLKA: Doplním, viděla jsem je tam taky ale nevzala jsem si je:-)
    Zato jsem si tam vzala vlněný svetřík tmavě modré námořnické barvy(mám pocit, že je vlněný, ale cenovka není, tak doufám:-), vlněnou hnědou sukni, a pro zájemce ze zdejších řad jsem vzala růžové sáčko do pasu 50% vlna, velikost 14 ale spíš pro méně prsaté a vlněné kalhoty, tmavě modré s puky, velikost 6. Celkově jsem si odnesla 5 kousků za 100,- a všechno vlněné, kromě jednoho kabátu, který tak působí, ale byl tak pěkný, že mi ani za tu cenu nevadí, že vlněný nebyl. Uploadnu sem fotky, až si trochu dáchnu :-)
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    Dneska jsem byla v TH na kpt.Jaroše, zase vtipný. Koupila jsem tam 3 nový nenošený pracovní pláště, pruhovaný (žluto bílý, zeleno bílý, šedo bílý) vzala jsem to kvůli látce, protože jí je tam spoustu a je pěkná.Tak kdyby se někomu hodilo, bylo jich tam asi ještě 5. Ikdyž vlastně dneska je asi poslední den, kdy mají vše za 20,-
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    CNV: Dík, utěšila jsi mě! Zase to tam budu házet s lehčím srdcem.
    CNV
    CNV --- ---
    GABBIANO: Předpokládala bych, že to ta firma třídí, ostatně na úklidové hadry se taky hned tak něco nehodí.
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    Já staré hadry házím do kontejneru na hadry a dlouho jsem věřila tomu, že si ty věci ještě někdo užije. A pak jsem viděla, jak kontejner vybírá firma na výrobu úklidových hadrů. To mě trochu zklamalo, nicméně to tam nosím dál, jsem hrozně líná to řešit nějak jinak.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    XDEANNY: ono to s vykupy neni moc dobre:-(
    Prijde mi asi uplatnitelnejsi metoda jit na blesak. Ale zas tam lidi kupujou sois kramy, nez hadry a hadry drazsi 50 kacek nemaj sanci na prodej!

(taky tu mam velkou kabelu hadru, i skoro nenosenych a asi to vzdam a komplet odnesu do Nadeje. Sice z toho budu mit jen dobry pocit - a zachvat smichu,az v tom uvidim nakou univerzitni damu, ponivac tam chodej a nakupujou:-))-, ale hlavne mi to tu uz nebude zabirat misto:-)) )
    XDEANNY
    XDEANNY --- ---
    PINK_CICINKA: hele zatim jsme zvlada nafotit dvoje takovy zimni elegantni kalhoty z HM... viz moje inzeraty... sukne jsem moc nenosila:/
    Jinak diky za info... chci celej balik poslat dal a uz se s tim nejak moc nepatlat. Na tvoreni inzeratu a cekovani jestli se nekdo z nyxu ozve moc ted nemam cas.
    TADZENKA
    TADZENKA --- ---
    PINK_CICINKA:
    MALKE:
    Přesně jak říká MALKE. A mají tam větší a hezčí výběr střihů než ve Spencerovi, ne tak "babkovské" a hlavně levnější. (kilo navíc se hodí)
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---

XDEANNY: Vykupuje třeba sekáš fru-fru. A můžeš to taky zkusit nafotit, kalhoty bych potřebovala nějaké a černou pouzdrovou sukni.
    MALKE
    MALKE --- ---
    PINK_CICINKA: Černé obyč kalhoty z Nextu ve čtrnáctce.
    XDEANNY
    XDEANNY --- ---
    Ahoj,
    nevite o sekaci v praze, kde vykupuji. mam tady hromadu obleceni vetsinou "Business Casual" - kalhoty, topiky, svetry, saka, ale i dziny ve velikostech 42-46. Vetsina zakoupena v HM, Promodi, Zaře, MS atd...
    Nic nezničnené, nezaprané.
    Kdyztak do posty
    Diky
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Dneska v hrabárně Na knížecí spousta pěkných věcí velkých velikosti 18,20. Ulovila jsem šaty a topík (fotky v klubu vedle "neskejťácké" oblečení), přijde mi, že letní věci dávají za lepší ceny, protože podle cedulky měly být šaty za 80, ale kdo ví, nikdy jsem tam ten systém zcela nepochopila :D A zajímalo by mě, zda jste tam někdy vybrabali kalhoty, velikost 14-16?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    BRUSINKA: kolem toho sem predvcirem sla, ale uz vecer a bylo mi i blby zkoumat vylohu, pres klec vstupu do nightklubu:-))) Rikala sem si, ze rano tam zajdu, ale zapomnela sem.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    BRUSINKA: Jo a ještě jeden, co není na nástěnce, je v té samé ulici, ale hned pod moravákem po levé straně. jmenuje se FRC, ale zatím jsem neměla odvahu tam jít, neb má myslím stejný vchod jako místní night klub extasia. má to cenu, brňačky?
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    V Brně minulý týden otevřen nový sekáč, nebyl jste někdo? Ať vím, jestli mám kvůli tomu lézt z tramvaje:)
    Je to na Milady Horákové, směrem od Moraváku po pravý straně, první blok za křižovatkou u zastávky Nám. 28. října.
    TADZENKA
    TADZENKA --- ---
    ATARKA: Děkuji, já ti také přeji ať se zadaří. :-)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    TADZENKA: aha,tak jeslti máš co hubnout,tak to chápu no, já mám silný lejtka,le mám tam minimum tuku, takže je spíš formuju a čekám,že se stane zázrak, za poslední měsíc mám o 0,5 cm větší objem, fakt na palici .) držim palce,ať vytrváš a máš pevnou vůli ! :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam