• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    jako tady na Veskach u Kohinoru? tak dneska meli mit do 14 a normalne myvaji do 19ve vsedni den o vikendu myslim do 13-14 hodin
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    nemuzu najit webovky textilhouse, zajimalo by me, do kolika maji, nevim, co mam za demenci, neporadite?
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    na nábřeží sem byla v sobotu a byla to katastrofa, fakt hrozný hadry, který bych hodila do kontejneru, jak nějaká pani tam poznamenala, tyvole,tohle už neni ani retro :) ale vymákla sem si tam červenou košili a náramek sem k ní dostala zadara...když sem ale koukala,kolik tam ty věci stojej normálně,tak sem jenom čuměla, vytahaný triko s propocenym podpažím za 150,- je fakt úlet

jo a ahlásim, že schizo na letenskym náměstí už neni, místo toho je tam nějaká vietnamská prodejna s hadrama
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    NEVENA: viz záhlaví
    TADZENKA
    TADZENKA --- ---
    MAGI: Nový zboží mají od zítřka, takže asi jen do dneška:-)
    MAGI
    MAGI --- ---
    Textile house na nabrezi kapitana jarose vse za 20,- .. ale nevim jak dlouho :)
    TADZENKA
    TADZENKA --- ---
    CNV: No prave. V sekaci jsem se jen tak zbezne na cedulku koukla amyslela jsem, ze to, co je psano pro podsivku je vlastne exterier kabatu:) a az doma, jsem nasla, ze to tak neni:) O to vetsi radost.
    CNV
    CNV --- ---
    TADZENKA: Acetát + polyester, to je složení podšívky, ne?
    TADZENKA
    TADZENKA --- ---
    TADZENKA: Kalhoty zabrány.
    TADZENKA
    TADZENKA --- ---
    Tak tady máte ty fotografie: https://picasaweb.google.com/104922309577356512554/Vlna?authkey=Gv1sRgCMeooOKy1bjvgQE

Info k věcem:

SAKO:
    - vel. 14
    - barva růžová
    - klopy + 2 pravé kapsy
    - značka: Steilmann
    - složení: 55% vlna, 20% polyester, 20% akryl, 5% nylon, s podšívkou 100% polyester
    - rozměry: rukáv zevnitř - 43cm, rukáv zvenku - 63cm, zadní díl bez límce - 54,5cm

KALHOTY:
    - vel. 6
    - barva tmavomodrá
    - 2 pravé kapsy vepředu + 1 pravá kapsa vzadu
    - na stehnech mírně skládané (ale nekasané)
    - značka: Talbots
    - složení: 100% vlna, podšívka 100% polyester
    - rozměry: vnitřní rozkrok - 78cm, vnější rozkrok - 104 cm

Ceny: 20 Kč á kus
    Preferuji předání v Praze, možno poslat poštou po dohodě

Barvu kabátu dám do auditka: [ Co jste si koupili za "neskejtacke" obleceni? Doplnky tez vitany. Fotky, tipy ] :-)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    damy,ma TH na kohinooru otevreno i v sobotu?
    TADZENKA
    TADZENKA --- ---
    GABBIANO: :D tak já vám to radši vyfotím, ať ti, kteří projeví zájem o ten kabátek a kalhoty, můžou tu krásnou radost sdílet se mnou. :-) Za 20 kč! Jsem z toho úplně konsternovaná, doslova paf s úsměvem na tváři:-) Jupíí
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    TADZENKA: Ještě nám řekni, jakou má ten kabát barvu, ať je ta závist úplná!
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    TADZENKA: Uaaa! To slozeni me hreje, jen ho ctu. :)
    TADZENKA
    TADZENKA --- ---
    Nechci to tu zbytečně plnit příspěvky. Právě jsem rozbalila ten kabát, o kterém jsem si na cedulce přečetla, že je 60% acetate a 40% polyester, a teď jsem se podívala na druhou stránku a můj hmat měl pravdu! 70% vlna, 12% polyamid, 10% alpaka a 8% kašmír. Dneska jsem měla hyper štěstí a rozhodně si jdu rozdělat víno:-)
    TADZENKA
    TADZENKA --- ---
    KAROLKA: Doplním, viděla jsem je tam taky ale nevzala jsem si je:-)
    Zato jsem si tam vzala vlněný svetřík tmavě modré námořnické barvy(mám pocit, že je vlněný, ale cenovka není, tak doufám:-), vlněnou hnědou sukni, a pro zájemce ze zdejších řad jsem vzala růžové sáčko do pasu 50% vlna, velikost 14 ale spíš pro méně prsaté a vlněné kalhoty, tmavě modré s puky, velikost 6. Celkově jsem si odnesla 5 kousků za 100,- a všechno vlněné, kromě jednoho kabátu, který tak působí, ale byl tak pěkný, že mi ani za tu cenu nevadí, že vlněný nebyl. Uploadnu sem fotky, až si trochu dáchnu :-)
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    Dneska jsem byla v TH na kpt.Jaroše, zase vtipný. Koupila jsem tam 3 nový nenošený pracovní pláště, pruhovaný (žluto bílý, zeleno bílý, šedo bílý) vzala jsem to kvůli látce, protože jí je tam spoustu a je pěkná.Tak kdyby se někomu hodilo, bylo jich tam asi ještě 5. Ikdyž vlastně dneska je asi poslední den, kdy mají vše za 20,-
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    CNV: Dík, utěšila jsi mě! Zase to tam budu házet s lehčím srdcem.
    CNV
    CNV --- ---
    GABBIANO: Předpokládala bych, že to ta firma třídí, ostatně na úklidové hadry se taky hned tak něco nehodí.
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    Já staré hadry házím do kontejneru na hadry a dlouho jsem věřila tomu, že si ty věci ještě někdo užije. A pak jsem viděla, jak kontejner vybírá firma na výrobu úklidových hadrů. To mě trochu zklamalo, nicméně to tam nosím dál, jsem hrozně líná to řešit nějak jinak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam