• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    nevite kde jsou opravdu velke sekace, jako byl ten na hlavaku, nez ho zrusili?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    A jeste jsem zasla do sekace vpodstate Koucovi naproti. Tusim, ze PRIMA second hand se to jmenuje, ale to vylozene nic moc. Jako hnusny hadry, to ne. Ale takovy nemastny neslany, ceny obdobny, jako Kouc atp. Nuda!:-)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Jo a ten Tabor sem tam uz konecne prisdala, ted! :-))
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    tak nevím, jestli se tu ještě vůbec aktualizuje nástěnka
    jasne, ja tam nikdy nic nepridavam, nemazu:-//
    A co bude nasledovat za hlod priste: "poradte mi tipy v Praze, nastenku nectu, protoze na ni nic neni" ?
    :-((

Jinak na Sokolovske v Praze kousek od metra Krizikova (Sokolovska 81) je sekac, teda jmenuje se to alternativni second hand atelier MODNI KOUC
    Módní kouč
    http://modnikouc.cz/
    Nejak extra alternativni veci tam nemaj, ale taky zadny vylozene hadry. Ceny normalni (neco jako textile house apod. bez slev. Svetry kolem 2-3 stovek, halenky kolem dvou atp. Ja si koupila oranzovy pasek za 150,- a oranzove tricko s malou vadou za 30,-)
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    tak nevím, jestli se tu ještě vůbec aktualizuje nástěnka, ale objevila jsem ještě jeden fajn sekáč v brně - na jugoslávské (u zastávky) - tak někde na rohu jugoslávské a lesnické. Je tam napsáno bazar. Je to trochu dražší, ale ne moc, a jsou tam převážně značkové (i nové) věci. Od stovky jsou tam různé orsay a tak, jinak i značky, třeba perfektní kabelka banana republic (škoda že nemám pětikilo) - to pro ilustraci.
    RENNFRI
    RENNFRI --- ---
    na kohinooru maj boží kabát vel. M 100% kašmír, cenu si nepamatuju
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    nezahlédly jste někde pánský, tmavý, dlouhý, zimní kabát? Nebo aspoň nějaký pánský zimní kabát?:-D
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ALDEMIK: dik! Tam jsem kdysi byla, ale az pozde odpoledne. Nejvickrat sem byla na Boxhagner platz.

(btw:dobrej klub. Neznala jsem, diky!)
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    MOUNTBATTEN: Doporučuju blešák na Arkonaplatz, přišel mi na hadry nejlepší.
    [ ALDEMIK @ Blešáky - chodíte nakupovat/prodávat? ]
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    a este, sem nasla z klubu berlin, ale je to 2 roky stary:
    [ ULTRAFIALKA @ BERLIN.....mesto andelu... ]
    LUSY
    LUSY --- ---
    Ahoj, nevíte jak je na tom dnes Textil House na knížečí? Nové zboží nebo nějaké slevy?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    BERLIN: 1)nejake rady se objevovaly v klubu Berlin (tu na Nyxu). Minimalne ty lidi tam zijici/stuidujici budou vedet lip.
    2)ja tam na slusnej sekac nenarazila:-) Na Fridrichshainu jsou, ale jsou to taky vic drazsi vintage shopy. A pak je tam ooooobrovska HUMANA (u Franfurter Tor), ale ta mi prisla jako ojety hadry, vyssi cena.
    3)nejlepsi na shaneni slusnych, ne drahych, secondhand hadru jsou blesaky
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    GEISHA: Beru obdobné tipy na Berlín, znám vintage obchody v Przenzlauerbergu, ale brala bych něco levnějšího...
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Přidávám se k dotazu na sekáče ve Vídni a kdyby byly nějaké v Budapešti, beru je taky :)
    A mimochodem v Sue Ryder v Michli měli i několik velmi krásných klobouků, jen na menší hlavy, než je ta moje (a to mám hlavu relativně malou) :)
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    NICOL: V pondělí. Slevy trvají do soboty, včera byl kus za 30. Ještě tam toho měli docela dost a v jiných velikostech bych i něco vyhrábla.
    NICOL
    NICOL --- ---
    Nepamatuje si někdo, kdy budou mít v TH na kohinoru nové zboží? Díky
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    LOO: noo sakra prace, to jsme prosvihly!:D
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    K.Oukey už ve Vodičkově ulici už pár týdnů není, smažte ho z nástěnky.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Dnes jsem byla v Michli v Sue Ryder a mám krásnou lesklou stříbrnou halenku s krátkým rukávem (70 Kč) a pudrově šedorůžový top s tříčtvrtečním rukávem (120 Kč), oboje absolutně jako nové :) A ještě pro maminku krásný porcelánový omáčník za 30 Kč :))
    SARKAD
    SARKAD --- ---
    V sekaci na Sychrove mají otevřeno i v sobotu a mají webovky http://www.stextil.cz/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam