• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    ATARKA: když mě by se nějaká ta korunka hodila :)))
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    SIMCIIQ: byla sem na tom podobně, tak sem se na to vyprdla, ty lepší kousky rozdala kamarádkám a zbytek sem odnesla na červeňák k bille do konťáku pro charitu, ani do toho sekáče dojít sem už neměla sílu .)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    JAZDA: hele mimibazar, tady to opakuji už nevím jak dlouho.. už mě to nebaví a doma mi to překáží, jako jsou tam třeba i nový věci, ale já už na to nemám nervy :)
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    SIMCIIQ: zkus to udat tady na trzisti. pripadne aukro a podobny. Prijde mi, ze to bude mit vetsi vynos nez sekace jednoduse proto, ze tam vypadne jeden vydelavajici meziclanek
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    prosím nahromadilo se mi doma docela dost věcí a před vánocemi bych ráda získala nějakou tu korunku a uvolnila fleka lepším kouskům nevíte o nějakém sekáči, kde by vzali moje oblečení za normální cenu ? díky moc za info
    AIJA
    AIJA --- ---
    CNV:
    Dneska mám cestu kolem, tak dám pak vědět.
    CNV
    CNV --- ---
    GEISHA: Na průchodem je pořád štít... uvnitř jsem nebyla.
    AIJA
    AIJA --- ---
    GEISHA:
    Teď mě napadá, že je místo toho hospoda a kafárna...Je to ono? Postával tam nějaký zbrojnoš a dával letáčky...uuuuuLamplota? Nebo tak nějak?
    AIJA
    AIJA --- ---
    CNV:
    Takový mrňavý to tam je? Nic mne tam nezaujalo...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    RANDOM_NIGHT: ty dva vymazany, ten POdruhe na raminku 100pro konci? Muze to byt taky jen vyprodej "kolekce".... . At ho nemazu zbytecne;-)
    CNV
    CNV --- ---
    A sekáč Fundus na Lidické, ve dvoře přibližně naproti divadlu, někdo znáte?
    LARAINEMARGOT
    LARAINEMARGOT --- ---
    AIJA: jj taky jsem si ho posledně všimla
    AIJA
    AIJA --- ---
    Hlásím v Brně nový sekáč /u Eriky/na Pekařské nahoře hned u zastávky /dřív tam byl Vietnamec/.
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    DENULE: Máme jich několik prolezlých ve sklepě, ale musela by sis dojet do Roztok...
    DENULE
    DENULE --- ---
    Sháním kostým na čerta, neporadili byste mi, do jakého second handu bych se měla vydat? Hlavne sháním nějaký kožich :-)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    GUDRUN: Jj, od pondělí.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    NICOL: jakmile jsou balonky, uz tam je, a myslim, ze vzdy v pondeli, takze asi od vcera.
    NICOL
    NICOL --- ---
    dnes jsem jela tramvají kolem TH na nábřeží kap.Jaroše, a byla tam cedule a balónky - asi bude nová kolekce..jen jsem nedokázala přečíst tu ceduli, od kdy tam nové věci budou..neví to někdo?
    AIJA
    AIJA --- ---
    GEISHA:
    kterou jsi vykoupila?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    stihla jsem jen tu Unimodu, ale vse za 49kc plus nahoda mi prinesla dve krysi (kancelarske) sukne moji velikosti a.tmavemodry svetyrek, takze spokojenost. dik za tip. skoda jen, ze nemeli zadne saty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam