• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    LUSY
    LUSY --- ---
    MEMENTO_ISHMENE: Skvělá. Kdes ji ulovila?
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    MEMENTO_ISHMENE: sice se (zatim) osobne nezname, ale uz ted ti muzu rict, ze te nemam rada :D Je vazne krasna, gratuluju :)
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    Musím se pochlubit dnešním úlovkem:

kabelka ehm půlměsícového tvaru (blbý popis, prostě jsem takovou vždy chtěla :D) za 10 korun.
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    Taková humorná scénka, vzala jsem čtyřletého vnuka do hrabárny v Uhříněvsi. Vešli jsme, rozhlédl se a prohlásil. "Tady je ale boldel!"
    GOLDBERRY
    GOLDBERRY --- ---
    Sekáč JakoTy v Karlíně má 50% slevy.. a obecně ho doporučuju, mívají pěkné věci. Já si dneska ulovila červenou koženou sukni za 100.
    SAL
    SAL --- ---
    AIJA: Tak upřesním - ke středu. Na okraj možná něco jezdí, ale tam se nevyskytuji, tudíž o tom netuším. Kdysi bývávaly takovéhle sokolovní prodeje v HorPoč, ale ne to co popisujete, jen obyč trika, botasky, tepláky, hovadiny do domácnosti a tak.
    AIJA
    AIJA --- ---
    SAL:
    Nepovídej, že tam někde něco někam podobného nejezdí? Na okraj určitě...
    SAL
    SAL --- ---
    AIJA: do Prahy :D.
    AIJA
    AIJA --- ---
    SAL:
    A to je kam?
    SAL
    SAL --- ---
    AIJA: pošlete ji taky k nám..
    TERRA
    TERRA --- ---
    CNV: Kez by...
    AIJA
    AIJA --- ---
    CNV:
    Ano. U nás bývá hrabárna vždycky kolem každého dvacátého v měsíci. Dají se tam ulovit úplně nové věci.
    ROLNICKATA
    ROLNICKATA --- ---
    CNV: Takovy pocit uz mam hodne dlouho taky, uz kdyz jsem s tim zacla jsem to tusila. Mozna by i o tom melo byt modni peklo, ale nechci ti do toho kecat.
    CNV
    CNV --- ---
    Dneska jsem byla u rodičů a zašly jsme s mámou na místní hrabárnu, zakotvivší na pár dní v sokolovně.
    Člověk si u toho připadá jak ty indický děti, co přehrabujou odpadky, aby vydělaly pár rupií za plechovky.
    Ale mám pánský kašmírový rolák, pro sebe merinový, našly jsme i trička ještě s visačkou. Mám dojem, že už by se na světě nikdy nemusely vyrobit žádné hadry, stačilo by, kdyby kolovalo to, co už existuje...
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    MOUNTBATTEN: bych potrebovala rozmery tak 3m x 1.5m a 2m x 1.5m :) Pokud by to odpovidalo, usetrila bys mi spoustu behani takhle pred vanocema :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    LADY_LEIA: jako hodne tohodle vidam v sekaci na Vysocanske , Seond hand market. Dvoupatrovy, hned u metra, vedle Peny (nebo co za diskontobchod tam je).

Jinak ale mne asi naky nepouzity zbudou, navic mam jednu klasickou, nepouzitou, kterou se mi babi snazila vzdy nacpast a nakonec to vyresila tak, ze mi ji proste pribalila k skrini, kterou sem si od ni brala:-))
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    Ve kterych prazskych sekacich lze sehnat pouzitelne zaclony a zavesy? Pripadne kde sehnat pricetne vypadajici zaclony za rozumnou cenu? Bydlim v podnajmu, a az se budu stehovat, chci tam vsechny tyhle veci nechat, tak se mi za ne nechce utracet vic, nez musim :)
    AAMALI16
    AAMALI16 --- ---
    MAUTUSKA: Mám Solac, už asi cca 15let a stále fičí luxusně .)
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    IBERIA: jmenuje se to proste second hand:) nevim č.p., kdyz si na to vzpomenu, az pujdu kolem, tak to sem dam, je to ale skoro naproti Ouky.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    IBERIA: imho maji vsechny textilhousy stejny koncept, tj nove uplne nove zbozi jednou za 5 tydnu, pak jdou o tricet procent, pak 90kc a behem 2 tydnu dolu az na 20kc, pak v nedelu zavreno a v pondeli komplet nove zbozi. pripadne me doplnte / opravte
    MAUTUSKA
    MAUTUSKA --- ---
    GEISHA: super dekuju:)
    MAUTUSKA
    MAUTUSKA --- ---
    chtěla bych si pořídit odžmolkovávač a vyfiltrovala jsem, že ste ho tu někdo zmiňoval. Můžete mi poradit jakej konkrétně pořídit? nebo je to jedno? dík
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam