• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    Znáte někdo koncepci textil house na knížecí - jako že v pondělí nové zboží a do konce týdne slevy?
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    SAKJA_PANDITA: takže jestli tomu dobře rozumím, tak v jakémsi sekáči v Janovského vykupují oblečení? Nemůžeš hodit název, aby se to dalo na nástěnku?
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    dneska na kohinoru vse za 20,- no jako ulovila jsem jenom sukni a pulci modrou vestu, ale pro mladsi o 50kg myslim, ze paradni vyber
    ROLNICKATA
    ROLNICKATA --- ---
    Mám tady nějaké oblečení ze sekáče, které jsem ulovila, ale nosila max. 2x nebo na sobě neměla nikdy. Ceny sekáčové, nic na tom nevydělám, tak kdyby někdo měl zájem, pište do pošty, díky!
    [ OFFERINGNABÍZÍM: Zimní vlněné oblečení (50% vlny a více) / Praha ]
    OBLUDAZLA
    OBLUDAZLA --- ---
    Ja hlasim, ze je zrusen "Meda sekac" na Praze 4 v Donovalske.
    CNV
    CNV --- ---
    Přepisuju Brno na nástěnce:

- sekáč Chizo v Josefské byl zrušen
    - na jeho místě otevřeli sekáč Bazzart - prodává se tam na váhu
    - naproti je sekáč Revenge (dražší, ale hezčí věci, řekla bych)
    - o kousek dál, cca proti obchodu Martens, je sekáč Humana (a zrovna teď tam mají slevu 50 % na vše - běžné ceny jsou tak kolem 130-200 za triko nebo svetr)
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    a rusi se sekac vedle Radaru, maji vse za 30 Kc, vetsina obleceni nic moc, ale da se tam urcite neco vystrachat
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    IBERIA: v ulici Janovskeho pobliz kavarny Ouky Douky
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    SAKJA_PANDITA: a ten sekáč na letný, kde si berou 20 procent je který prosím?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    SAQVANA: na nastence je u Satny psano:
    Praha 1, Konviktská 13 | Šatna (i výkup).
    Predpokladam tedy, ze TUTO holky myslej.
    SAQVANA
    SAQVANA --- ---
    MOUNTBATTEN: Taky mě to zajímá prosím přesnou adresu a městskou část. Jsem mimo pražská a v pátek jedu na sekáčovej vejlet
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Nejaky sekac "Satna"(neco) byl kousek od Holesovicky trznice. Vlastnila to nejaka zena, co je, mmj., tez na Nyxu, ne? To je to stejny (premisteny), nebo jde o neco uplne jinyho?
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    ROLNICKATA: to asi jo, ale jdi se tam spis kouknout.
    ROLNICKATA
    ROLNICKATA --- ---
    14-16 :)
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    ROLNICKATA: tyjo to nevim, ale nejspis jo. jak moc velke mas na mysli?
    ROLNICKATA
    ROLNICKATA --- ---
    SAKJA_PANDITA: Meli tam i vetsi velikosti?
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    Dnes jsem byla v Šatně sekaci a byla jsem nadsena - konecne sekac, kde ty veci jsou zajimavy, pekny a kvalitni - sice to tam neni uplne levny, ale za skoro novy Replay dziny 400,-, Roxy sukne bezvadna za 350,- a podobne. Nejsou tam je znackove veci, vybiraji i do komise s tim, ze dostanete pulku z prodejni ceny, na ktere se domluvite. (Mne osobne to prijde docela dost, treba tady na Letny v jednom sekaci si berou asi 20 procent.)
    Trika kolem stovky, spostu peknych kalhot (ne a la textil house, britex a podobne, kde najit pekny kalhoty je vicemene nahoda.) Saty, kabaty, pasky, zajimavy doplnky.. No fakt me to potesilo.
    Jo a maji tam i dost panskych kalhot a kosil.
    SAQVANA
    SAQVANA --- ---
    Praha samozřejmě
    SAQVANA
    SAQVANA --- ---
    Zdravím, můžete mi poradit, který sekáč nabízí veliký sortiment pěkných zimních kabátků? Díky
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    FRANCINE: Bot tam mají mraky. Mám odtamtud parádní kozačky za 29 Kč. ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam