• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    SEMTELE
    SEMTELE --- ---
    ZUSKA: mám doma masku splicera ze hry bioshock, jestli ti to něco říká
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ZUSKA: a co znamena BIZZARD? :-))
    Jakoze bizarni? A v jakem slova smyslu?
    (ja to znam jako fetish-bizzare-sex a to sice bych Te poslala do sekacu u divadla Ponec, tj. Chizo i 5. element, ale nevim esli je to to, co je cilem akce:-) )

Jinak myslim, ze BIZARNI, do toho se vejde lecos,tak zajdi do prvniho sekace, kup prvni divnosti, ktery potkas a je to!:-)
    ZUSKA
    ZUSKA --- ---
    aloha, nevím jestzli se to sem uplně hodí, ale šla bych to shánět do sekáčů, takže doufám, že mě neukamanujete :) Ve čt jsem pozvaná na akci s podtitulem BIZZARD PARTY, takže potřebuju nějaký obleček bizardní. Máte někdo nějaký tipy, kam a pro co? Moc dík
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    KEMENTARI: Ale ten se dá určitě vyložit nějakým jiným způsobem. Hledala bych v jiných sekáčích. ;-)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Ajaj. No co, alespoň ušetřím a budu se zejtra učit. :) Díky za odpovědi.
    TURMAWEN
    TURMAWEN --- ---
    KEMENTARI: nefunguje, v létě jsem ho hledala a dozvěděla se že už cca 2 roky neexistuje..
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    KEMENTARI: Myslím, že nefunguje. Před nějakou dobou jsme jeli kolem a nebyly tam cedule. Taky jsem tam jezdívala.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Holky, nevíte, jestli ještě funguje ten obří sekář u silnice z Prahy na Mníšek? Je to vlastně kousek před samotným Mníškem.

Jezdila jsem tam před asi 7 lety, ale teď se mi o tom už dvakrát v noci zdálo, tak bych zítra podnikla výpravu. :D
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    LADY_LEIA: Já tě také (občas) nemám ráda. :-) Všimla jsem si různě po nyxu tvých krásných šatů, jen si nemysli :D

LUSY: Teplice, bývalá restaurace (v budově hlavního nádraží).
    LUSY
    LUSY --- ---
    MEMENTO_ISHMENE: Skvělá. Kdes ji ulovila?
    AIJA
    AIJA --- ---
    SAL:
    Aha, tak tahle akce se u nás vyskytuje taky. Tam jsem byla asi dvakrát a stačilo.
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    MEMENTO_ISHMENE: sice se (zatim) osobne nezname, ale uz ted ti muzu rict, ze te nemam rada :D Je vazne krasna, gratuluju :)
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    Musím se pochlubit dnešním úlovkem:

kabelka ehm půlměsícového tvaru (blbý popis, prostě jsem takovou vždy chtěla :D) za 10 korun.
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    Taková humorná scénka, vzala jsem čtyřletého vnuka do hrabárny v Uhříněvsi. Vešli jsme, rozhlédl se a prohlásil. "Tady je ale boldel!"
    GOLDBERRY
    GOLDBERRY --- ---
    Sekáč JakoTy v Karlíně má 50% slevy.. a obecně ho doporučuju, mívají pěkné věci. Já si dneska ulovila červenou koženou sukni za 100.
    SAL
    SAL --- ---
    AIJA: Tak upřesním - ke středu. Na okraj možná něco jezdí, ale tam se nevyskytuji, tudíž o tom netuším. Kdysi bývávaly takovéhle sokolovní prodeje v HorPoč, ale ne to co popisujete, jen obyč trika, botasky, tepláky, hovadiny do domácnosti a tak.
    AIJA
    AIJA --- ---
    SAL:
    Nepovídej, že tam někde něco někam podobného nejezdí? Na okraj určitě...
    SAL
    SAL --- ---
    AIJA: do Prahy :D.
    AIJA
    AIJA --- ---
    SAL:
    A to je kam?
    SAL
    SAL --- ---
    AIJA: pošlete ji taky k nám..
    TERRA
    TERRA --- ---
    CNV: Kez by...
    AIJA
    AIJA --- ---
    CNV:
    Ano. U nás bývá hrabárna vždycky kolem každého dvacátého v měsíci. Dají se tam ulovit úplně nové věci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam