• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    vcera na otocku v brne. cestou jsem potkala unimodu a vylezla jsem s jednim svetrikem 100% kasmir a druhy to same, ale merino. po padesati korunach.
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    thank;)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    TRANQUILITY: v tom průchodu vedle humanicu; nemůžu psát velká písmena, zalehla mě kočka :))
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    KEMENTARI: kde je na národní? hmmmmm:))))
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    KEMENTARI: nevidim neslysim a nemam to kousek z prace...
    asi musim pockat, az budou mit vse za 40 nebo tak, jako obvykle v kohinorce...
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    V Textilehouse na Národní mají do konce týdne 50 %. Vlezla jsem tam "jen tak", vylezla jsem se sakem, dvěma šálami, koženým opaskem a náramkem celkem bratru za 300,-. Ach jo. :)
    AIJA
    AIJA --- ---
    CNV:
    No právě...
    Jednou se vybičuju abych tam sjela a dám hlášení :-)
    CNV
    CNV --- ---
    AIJA: Podle jejich stránek to působí, že tam budou celkem nezajímavý hadry, akorát s nějakou úžasnou suprdupr značkou, například Reebok nebo Adidas.
    Nevim, no.
    AIJA
    AIJA --- ---
    nebyla jste některá v Brně v Majlontě v tom velikým outletu?
    Brno Outlet Hall - levná značková móda
    http://www.outletvbrne.cz/
    jak to tam vypadá a je k něčemu se tam vypravit?
    SAL
    SAL --- ---
    SHAHLAH: Aji na Vysočanské tuhle měli pěkný výběr pánského.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    SHAHLAH: v blanický maj dost košil, na floře mívali vdycky tak celý dva tři stojany, tam měli vdycky i gatě, svetry, saka pro chlapy
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    Nemáte tip na sekáč v Praze (krom toho v Holešvické tržnici), kde by byl rozumný výběr pánských košil?
    MAKII
    MAKII --- ---
    SHOTEK: taky pátrám kam se poděl, ale podle mě ho úplně zrušili..
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    GUDRUN: Přesně tak, kůže se šije, ale záložky na ní se často jen přilepují. A jen tak na okraj, ne moc tlustou kůži zvládne i obyčejný stroj. (Z kůže jsem v životě šila jen ručně, ale protože přečtu všechno, co přede mnou nikdo nezamkne, nastudovala jsem si to postupně v Burde.) :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    LIMONADA: jasne, ze se kuze muze sit taky, vsak nevidim kuzi poprve, ale pani mi nazorne ukazala, ze spodni zakonceni te sukne je jen lepene, a vubec neni site, protoze jsem ji tam malem nechala pro to, ze nevim, jak ji zkratit. Ze mi na zkraceni staci specialni lepidlo a podsivka uz neni zadny problem, to muj stroj zvladne.
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    GUDRUN: ale prd, latex se nešije ale lepí, kůže se normálně šije, pomocné lepení se používá pro to že se nedá zažehlovat=) jen faktická vsuvka, gratuluju k úlovkům
    SHOTEK
    SHOTEK --- ---
    Devcata neni tu nekdo z Liberce? Mela jsem oblibeny sekac v Prazske ulici, v obch. dome BB, ale byl premisten a nikde jsem dosud neobjevila jeho novou lokaci. Meli velky vyber a jednou za cas vsechno za polovic, styska se mi po nem..
    Jinak nedam dopustit na Norsky sekac na 5. kvetnu, jehoz bratricek sidli taky v Hradci Kralove na Benesove ulici tusim, pobliz Palachovych koleji.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Buď si to tady unbooknu, nebo mě ta lovecká mánie nepustí, jak se zdá... :D
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    PINK_CICINKA: uz si hledam na mape, kde to je, musim tam sjet...

v textilhouse na kohinorce dobiha zase mesic, takze v pondeli jsem ulovila vlnenou cernou zavinovaci sukni, krasne kvetovanej satek, upletovy sacko bezove a hnedej propinaci svetr, vsechno ve velmi slusnem stavu (obcas maji nechutne zmolkovate veci) za 40Kc/ks a ve ctvrtek vlneny kostym v cervenoruzovem odstinu (kazdej kus zvlast se da nosit skvele, dohromady je to model jak pro britskou kralovnu holt), hnede mansestrove sacko, oranzovy svetrik merino/angora/kashmir/viskoza a dlouhou zelenou kozenou sukni (jeste nevim, co s ni, ale za ty penize se to tam nedalo nechat... pry se kuze nesije, ale lepi), perove rukavice pro pritele, 30Kc/ks.
    Kalhoty nenakupuju vubec v sekacich, protoze je nenosim, ale zlute pouzdrove saty me fakt nuti i po takovych ulovcich z textilhouse do toho britexu vyrazit...

(jinak si delam kazdej den rekapitulaci, co mam na sobe, a vetsinou mam teda pradlo, puncochace, ponozky a tilko z normalniho obchodu, a jinak vsechno vcetne bot a kabelky ze sekace... )
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Včera jsem byla v Brittexu v Uhříněvsi a odnesla jsem si žluté pouzdrové šaty, nové džíny s visačkami George, nové manžestrové sako, tmavě modré úzké kalhoty, zimní vlněnou sukni a jednu letní vzorovanou. Platila jsem 200Kč, kolem 12 hodiny tam navíc nikdo nebyl, spokojenost :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam