• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    GUDRUN: ale prd, latex se nešije ale lepí, kůže se normálně šije, pomocné lepení se používá pro to že se nedá zažehlovat=) jen faktická vsuvka, gratuluju k úlovkům
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    PINK_CICINKA: uz si hledam na mape, kde to je, musim tam sjet...

v textilhouse na kohinorce dobiha zase mesic, takze v pondeli jsem ulovila vlnenou cernou zavinovaci sukni, krasne kvetovanej satek, upletovy sacko bezove a hnedej propinaci svetr, vsechno ve velmi slusnem stavu (obcas maji nechutne zmolkovate veci) za 40Kc/ks a ve ctvrtek vlneny kostym v cervenoruzovem odstinu (kazdej kus zvlast se da nosit skvele, dohromady je to model jak pro britskou kralovnu holt), hnede mansestrove sacko, oranzovy svetrik merino/angora/kashmir/viskoza a dlouhou zelenou kozenou sukni (jeste nevim, co s ni, ale za ty penize se to tam nedalo nechat... pry se kuze nesije, ale lepi), perove rukavice pro pritele, 30Kc/ks.
    Kalhoty nenakupuju vubec v sekacich, protoze je nenosim, ale zlute pouzdrove saty me fakt nuti i po takovych ulovcich z textilhouse do toho britexu vyrazit...

(jinak si delam kazdej den rekapitulaci, co mam na sobe, a vetsinou mam teda pradlo, puncochace, ponozky a tilko z normalniho obchodu, a jinak vsechno vcetne bot a kabelky ze sekace... )
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Včera jsem byla v Brittexu v Uhříněvsi a odnesla jsem si žluté pouzdrové šaty, nové džíny s visačkami George, nové manžestrové sako, tmavě modré úzké kalhoty, zimní vlněnou sukni a jednu letní vzorovanou. Platila jsem 200Kč, kolem 12 hodiny tam navíc nikdo nebyl, spokojenost :-)
    ROLNICKATA
    ROLNICKATA --- ---
    MEMENTO_ISHMENE: Tak děkuju ještě jednou, dám pak echoes;)
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    ROLNICKATA: Jenom jsem kolem projížděla. Ale s tímhle druhem sekáčů (textil Průcha, zboží z Anglie) mám jen dobré zkušenosti. Všemožné velikosti i doplňky. Tak snad i v Děčíně. :-)
    ROLNICKATA
    ROLNICKATA --- ---
    MEMENTO_ISHMENE: Děkuju pěkně! Mrknu tam a pak dám echo, nevíš velikost 14-16 vedou? Nebo nějaký doplňky?
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    ROLNICKATA: Tak už jsem ji konečně zjistila: Pohraniční 463/5
    ROLNICKATA
    ROLNICKATA --- ---
    MEMENTO_ISHMENE: do Děčína se chystám v únoru, nevěděla by jsi prosím konkrétnější adresu?
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    MOIRAIN: Přímo v Mostě nic neznám, jen okolní města. Teplice - budova nádraží, Ústí nad Labem - Masarykova 10 (naproti je divadlo) a Děčín (poblíž náměstí, naproti je nějaká vinotéka).
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    Dámy, nevíte o slušnějším sekáči v Mostě a okolí? Kámoška ne moc dobře finančně zajištěná potřebuje šaty pro holku do tanečních (teda na příští rok, ale akutní jsou šaty na maturiťák, kam byla pozvaná přítelem), holka je prsatější a prdelatá, prý velikost 42
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    Jak tu někdo psal o sekáči v Janovského naproti Ouki Douki, tak hlásím, že nic takového tam není.
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    jsem vcera byla hrabat na knizeci a maji tam hromady elegantnich kalhot od velikosti 12. vyhrabala jsem si jedny modre platene monsoon a jedny cerne sortky atmosphere. jinak me tam nic neoslnilo. krome lehce steampunkoveho kabatu z cehosi jako semis s chybejicimi knofliky, coz by nemusel byt problem. jeden hnedy kabat uz ovsem mam a tenhle byl takoveho stolicoveho odstinu - velikost 8.
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    Boty na mou obří nohu (ale italské vlevo musím ještě trochu ehm natáhnout).
    TERRA
    TERRA --- ---
    Docela dobrej sekac i kdyz (je Anglickej) ceny nejsou uplne nizky, je na Komunardu, nejak jak zahyba tram.na Libenak doprava tak dal, za zatackou, za kilo uplne novy tilko za krk s krajkou na prsou, fakt pekny;)Potom textil house na Nabr.kapitana jarose, tam toho maj mraky ale dohromady nic kloudnyho...
    Tot z Phy-7
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    tak sem se byla podívat na nábřeží, maj nsk vše za 75, ale teda, když sem tam byla poprvý, tak sem si řikala, že tam maj tak otřesný hadry asi proto, že to vyprodávaj, když to přestavovali, jenže omyl, ty hrůzy tam maj furt, fakt nechápu, jak si tam může někdo něco oupit, to už nejsou ani retro hadry, to je fakt hegeš ( dle mýho vkusu ), si radši připlatim v blanický o kilo víc za trígo,ale bude jak nový
    VAACLAV
    VAACLAV --- ---
    Dnes v 2ndhandu na vysočanské, hned u metra, vlněná bundička Burberry za sympatických 380 Kč. Vůbec je to tam fajn, posledně jsem si odnášel gant košili za 115Kč. Doporučuju!
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    doporučuju zajít Na knížecí - včera (středa) bylo nový zboží. Jsou tam tři ohromný pytle kabátů. Některý fakt krásný, ale nejvíce velikost 16 :-(. Zvláště hodně mají kožešinových kabátů (jak je venku kůže a vevnitř chlupy), jako nové.
    Dál jsem tam viděla nádherný kožený šedý kabát m&s, matný,elegantní, ale taky 16.
    Takže lidi s velikostí 44 a víc by tam mohli mít super úlovky
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    tak sem si nsk konečně po půl roce udělala vlet do blanický, no byla sem tam asi hodinu,všechno prolrzla a úlovky mám hooodně slšný, předevšim teda fungl nový vesta an jaro next v barvě růžové za 360, pak mikynu za 260 - tu značku sem pozdějc viděla ve skejtšopu na ipáku asi za 1800, měli takovejch krásnejch věcí, teda dle mýho pokřivenýho pankáčsko rychta skejt vkusu, pak sem to vzala dolu na ipak a pocestě sem vlezla do sekáče po pravý straně nad sejrama, no a tak sem si vzadu v koši vyhrábla džínový kapsáče burton za pade, chyběj jim dva knoflky,ale na to peču a mikynu s kapucí goldiga taky za pade, jinak mě to tam ničim nenadchlo, samý takový věci jako někam do divadla nebo tak něco, samý průsvitný halenky podivnejch střihů, chtěla sem na floru do secondhand marketu,ale už sem měla tak těžkou tašku,že sem to vzdala, páč sem šla původně sháněz dárky pro muže, takže sem si musela nechat jednu volnou ruku pro jeho tašku
    PEPUS
    PEPUS --- ---
    Shanim orvanou dzinovou bundu bez rukavu, netusite prosim, v jakem sekaci bych nejlepe pochodil?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Musim se priznat, ze fakt miluju sekac Na Slupi, tedy na Albertove, naprioti zastavce tram smer centrum, vedle pekarstvi (tento popisek proto,ze v ulici na slupi u Albertova je jich vic;-) )
    Sice prevazujici (nove!) obleceni Missing Johny a Rosalinda Mc Gee je pekelne barevny (a ja dycky trpim, neb cirkusove kycovite me Ja by to vsechno bralo, ale prevazuje ma bubuduse a obleceni v cernem,ze bych to neunosila. A nemela hlavne na noseni ten moral se pohledum a nadavkam pekelnosti postavit celem- staci mi ten barevny prsiplast, jeden barvickovy ulet v satniku a nosim ho casto)
    Ale jinak slusny veci a hlavne, hrozne hezky to tam voni! po nejakem kosmeticko-parfemovym pudru!!
    Je to jediny sekac, kde koupeny obleceni si muzu vzit hned na sebe a ne ho vypratz!(protoze voni. Vsechny sekace, tedy i tento, maj povinnostcisteneho zbozi, takze hygiena je fuk u vsech, respektive OK, ale tady neprevazuje ten chemicky pach!)
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Objeven nový sekáč v centru Prahy, koukala jsem na něj včera, ale nebyla jsem vevnitř, bylo už zavřeno. Inzerují, že je dvoupatrový a i pánský. Jmenuje se Textile house a nachází se v Charvátově ulici v tom kousku, co spojuje prostranství za Májem s Národní třídou (jak je Humanic)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam