• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    GUDRUN: já teda přesně takovej skučák jsem, ale možná jen chodím na špatný místa :D Vždycky něco objevim jednou za uherskej rok a dost často ještě za cenu, kterou za to nejsem ochotná dát.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    GEISHA: no, dvacet let to neni, ale 15 let urcite :-) (sekace v Turnove jsme pravidelne sjizdely s mamkou a sestrou kdyz jsem byla na zakladce a to jsem jinej rocnik, nez ty, o par let), ja myslim, ze se to da cvicit, a ja jsem to kapku vycvicila, ale je to trochu vrozene. Posleni merino svetr mi rikal ahoj, ale jinak bida. Nepatrim mezi ty skucaky, co rikaji, ze tam nikdy nic nenajdou, ale proste mira nadani je dana ;-)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    GEISHA: jenze mas ten pohled. Ja to chapu, mam okamziky, kdy ho mam. A pak vetsinu casu, kdy by mohl bejt hned vedle me a rikat ahoj ahoj vem si me a ja ho neuvidim :-(
    CNV
    CNV --- ---
    GEISHA: No, a to právě nechápu, kde to tam bereš... mě asi odrazuje ta velikost nebo co.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    GEISHA: Budu vám neskonale vděčná :)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    LADY_LEIA: Stále platí, že ochotně nabídnu domov ve své skříni libovolnému zachovanému kašmírovému svetříku, který se někomu z vás nebude hodit, ideálně velikost 12 (možná i 14) :)) Ne zadarmo, samozřejmě :)
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    GEISHA:
    to je na prd, v ostravské unimodě se dá najít leda tak tričko z new yorkeru za 200, což byla i jeho původní cena...
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    Mám divnou chorobu a město, kde bych chtěla s milým žít, si vybírám podle sekáčů, hereckých studií (a práce no :D).
    CNV
    CNV --- ---
    A já té Unimodě furt nějak nemůžu přijít na chuť. Chodím všude možně, jen ne tam.
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    vcera na otocku v brne. cestou jsem potkala unimodu a vylezla jsem s jednim svetrikem 100% kasmir a druhy to same, ale merino. po padesati korunach.
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    thank;)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    TRANQUILITY: v tom průchodu vedle humanicu; nemůžu psát velká písmena, zalehla mě kočka :))
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    KEMENTARI: kde je na národní? hmmmmm:))))
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    KEMENTARI: nevidim neslysim a nemam to kousek z prace...
    asi musim pockat, az budou mit vse za 40 nebo tak, jako obvykle v kohinorce...
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    V Textilehouse na Národní mají do konce týdne 50 %. Vlezla jsem tam "jen tak", vylezla jsem se sakem, dvěma šálami, koženým opaskem a náramkem celkem bratru za 300,-. Ach jo. :)
    AIJA
    AIJA --- ---
    CNV:
    No právě...
    Jednou se vybičuju abych tam sjela a dám hlášení :-)
    CNV
    CNV --- ---
    AIJA: Podle jejich stránek to působí, že tam budou celkem nezajímavý hadry, akorát s nějakou úžasnou suprdupr značkou, například Reebok nebo Adidas.
    Nevim, no.
    AIJA
    AIJA --- ---
    nebyla jste některá v Brně v Majlontě v tom velikým outletu?
    Brno Outlet Hall - levná značková móda
    http://www.outletvbrne.cz/
    jak to tam vypadá a je k něčemu se tam vypravit?
    SAL
    SAL --- ---
    SHAHLAH: Aji na Vysočanské tuhle měli pěkný výběr pánského.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    SHAHLAH: v blanický maj dost košil, na floře mívali vdycky tak celý dva tři stojany, tam měli vdycky i gatě, svetry, saka pro chlapy
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    Nemáte tip na sekáč v Praze (krom toho v Holešvické tržnici), kde by byl rozumný výběr pánských košil?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam