• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    LADY_OLIVIE
    LADY_OLIVIE --- ---
    VIANAA: bylas dole? v tom patře dole měli spoustu šatů
    VIANAA
    VIANAA --- ---
    TH na narodce me taky mile prekvapil, s tim v Holesovicich je to nesrovnatelny. Spousta peknych kozenych kabelek a nenosenych veci, zarazilo me i mnozstvi panskeho obleceni - nektere kosile mely jeste originalni visacky a cena okolo 200 czk. Jenom saty jsem tam moc nevidela...
    GILRAEN
    GILRAEN --- ---
    Tak sekáč www.pouzitytextil.cz:
    Ceny od 20,- za trika po asi 60,- za bundy a kabáty. Věci pověšený na ramínkách, ale něco je i tak vážně hnus, třeba kalhoty od krve. Jinak věci nevyprané, nevyžehlené, takže ne pro citlivky. Ale dají se tam najít značkové věci, to zase jo. Prodavač nám vrátil o stovku míň (ale chybu uznal a vrátil ji).

    Celkově bych tam jezdila, jenom v opravdové finanční nouzi, jinak je lepší připlatit si v sekáči, kde ty věci alespoň vyperou...
    LADY_OLIVIE
    LADY_OLIVIE --- ---
    NIGHTFURY: souhlas.já si tam koupila klasický svetr přes hlavu,dost dlouhý,materiál 95% bavlna a stál mě pade!
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    RUSALKA: posta
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    Holciny, mohla byste nektera mi do posty prekopirovat seznam sekacu na P 2 a 1? Poletuju po Praze a z telefonu nevidim nastenku.. Diky moc! .)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    PAJUSAK: jo nejak tak. Kdyz sem 23.12. byla v TH Na Knizeci (ten den sem smela odejit z prace ve dve.... jenze k cemu, kdyz "vsechny" sekace byly zavreny, nebo zaviraly hodne brzo?:-)))) ), tak mi prodavacka vrazila letak o cerstve nove otevreny prodejne u My.
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    RUSALKA: jsou tam krátce, včera mi paní prodavačka říkala, že snad od 15. prosince, pokud se nepletu, tak tam bývávala cukrárna. Prostory jsou moc sympatické, je to rozlehlé
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    PAJUSAK: Ted jsem taky chtela psat referenci na Textil House! .) Souhlas s Pajusakem .) A Mountbatten, zahada je rozlustena! TH jsem si nikdy nevsimla, protoze me vzdycky upoutavaj vylohy Magistratu .)) A pritom je to tak obrovsky!
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    MOUNTBATTEN: dobry, uz sem nasla tabulku GAP a ta sestka odpovida klasicky UK 12ce:-)
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    Včera navštíven prvně Textil House na Národní třídě, netřeba hledat, najde se sám :), dostupný, velký, hodně velký. Od pondělí 30. nové zboží. Mají i vyloženě vinatge sekci, kde mají krásné kožené kabelky. Jinak velký výběr svetrů všelijakých barev, to samé kabáty a saka. Jako plus velice sympatická prodavačka. Nepřeberné množství kalhot, jak společenských, tak jeansů.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Vcera sem v NADEJI (Na Slupi) koupila cervenou kozenou sukni (uzkou, po kolena) za pajdu.
    A ehm, cedulka je GAP a velikost (teda v miste, kde byva velikost) je cislo 6 :-O Co to znamena? Velikost sest tezko, kdyz ji oblecu (ano, potrebovala bych o cislo vetsi, takze odhaduju, ze suken je velikost UK 12. Sestka je velikost ze zeme tlustosek?:-)) )

    Jinak Nadeje ma ve stredu a ctvrtek otevreno do 18h (patek zavreno a pondeli, utery nevim, otevrino maj, ale nevim do kolika, esli do tri, nebo ctyr. A kdo ma rad retro, tak tam obcas neco najde, ale juinak nic moc. Jer to hodne o stesti, ac mam odtama spoustu uzasnych veci za par kacek)
    DANCE_GIRL
    DANCE_GIRL --- ---
    MOUNTBATTEN: Oboje, i když úzkejch asi víc... a skoro všechny byly do pasu. Ale myslim, že teplý sukně najdeš i jinde :)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Sekáč to sice není, ale kdybyste se dostaly do Fashion Outlet Areny Šterboholy, v outletu Calzedonia/Intimissimi/Tezenis mají základní trička s dlouhým rukávem Tezenis, v různých barvách a velikostech, původní cena 449, tam za 119.. nejsou nijak extra výjimečná, ale barvy jsou pěkné a hlavně jsou opravdu dlouhá, mám 175 cm a to tričko je mi skoro pod zadek :) na zimu pod svetry a na vrstvení ideální :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    DANCE_GIRL: a strih, spis uzke, nebo volne? (i kdyz Luziny asi dat nemuzu,to je moc zadel:-( Ale potrebovala bych teplou sukni:-)) )
    DANCE_GIRL
    DANCE_GIRL --- ---
    RUSALKA: Barvy bohužel nic extra, spíš tlumenější šedá, hnědá, béžová... a hodně károvaných vzorů.
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    DANCE_GIRL: A jaký tak barvy by se daly najít?

    A dík za ten popis, vypravím se tam snad ve čtvrtek!
    DANCE_GIRL
    DANCE_GIRL --- ---
    Kdybyste hledaly sukně s rozumnym podílem vlny, tak zkuste Textil House na Lužinách. Já si odtamtud dneska odnesla čtyři (75 Kč/ks) a ještě jich tam několik zbylo, například i 100 % Reine Schurwolle made in West Germany ve vel. 40 :o)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Kazdopadne tady [ FRANCINE @ Second handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct? ] jsou adresy Textilhousu i s poznamkama, o ktery jde.
    Tudiz zadat adresu do map a hned clovek vidi, kdeze to na te Narodce je.

    Jak proste (ale narocne?:-))) )
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    RUSALKA: Nebo jiný popis: když jdeš po Národní třídě, tak těsně před Humanicem je malinkatá pasáž nebo spíš jen průchod, v něm je obchod s kabelkama a za ním krátká ulice, a v ní to právě je. :)
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    MOUNTBATTEN: ,)) Zkusim najít, dík!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam