• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    Vim, ze je to asi narocny az nemozny pozadavek, ale kdybyste nekdo videli nekde v sekaci kozich velikosti 34 ci 36, ve kterem by clovek (ja) nevypadal jako krabice na nozickach, muzete mi dat prosim vedet? Verim, ze na me nekde ceka, ale sama jej myslim neobjevim :)
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    ano, potvrzuji, skutečně je v TH na Národní třídě štendr JEN na šaty. Musíte jít dolů, po levé ruce hned po výstupu ze schodů, štendr je mezi stojanem s košilema a svetrama
    LADY_OLIVIE
    LADY_OLIVIE --- ---
    já je fakt viděla dole,jak končí ty divný točitý shody,tak jakoby..zůstane stát u jejich konce a po levé ruce byl štendr jen na šaty.byla jsem tam ve stejnou dobu jako ID Pajuk (příspěvek níže). Způsobily jste, že pochybuju sama o sobě,jestli jsem tam ty šaty fakt viděla :-)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    LADY_OLIVIE: byla a saty nevidela, imo jsou jen v hornim patre. nebo jsem slepka :-)
    VIANAA
    VIANAA --- ---
    LADY_OLIVIE: byla :) myslim, ze tam byly jenom sukne, kalhoty a svetry + XXL. Ale je fakt, ze jsem slepa, takze jsem je dost mozna prehlidla :)
    LADY_OLIVIE
    LADY_OLIVIE --- ---
    VIANAA: bylas dole? v tom patře dole měli spoustu šatů
    VIANAA
    VIANAA --- ---
    TH na narodce me taky mile prekvapil, s tim v Holesovicich je to nesrovnatelny. Spousta peknych kozenych kabelek a nenosenych veci, zarazilo me i mnozstvi panskeho obleceni - nektere kosile mely jeste originalni visacky a cena okolo 200 czk. Jenom saty jsem tam moc nevidela...
    GILRAEN
    GILRAEN --- ---
    Tak sekáč www.pouzitytextil.cz:
    Ceny od 20,- za trika po asi 60,- za bundy a kabáty. Věci pověšený na ramínkách, ale něco je i tak vážně hnus, třeba kalhoty od krve. Jinak věci nevyprané, nevyžehlené, takže ne pro citlivky. Ale dají se tam najít značkové věci, to zase jo. Prodavač nám vrátil o stovku míň (ale chybu uznal a vrátil ji).

    Celkově bych tam jezdila, jenom v opravdové finanční nouzi, jinak je lepší připlatit si v sekáči, kde ty věci alespoň vyperou...
    LADY_OLIVIE
    LADY_OLIVIE --- ---
    NIGHTFURY: souhlas.já si tam koupila klasický svetr přes hlavu,dost dlouhý,materiál 95% bavlna a stál mě pade!
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    RUSALKA: posta
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    Holciny, mohla byste nektera mi do posty prekopirovat seznam sekacu na P 2 a 1? Poletuju po Praze a z telefonu nevidim nastenku.. Diky moc! .)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    PAJUSAK: jo nejak tak. Kdyz sem 23.12. byla v TH Na Knizeci (ten den sem smela odejit z prace ve dve.... jenze k cemu, kdyz "vsechny" sekace byly zavreny, nebo zaviraly hodne brzo?:-)))) ), tak mi prodavacka vrazila letak o cerstve nove otevreny prodejne u My.
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    RUSALKA: jsou tam krátce, včera mi paní prodavačka říkala, že snad od 15. prosince, pokud se nepletu, tak tam bývávala cukrárna. Prostory jsou moc sympatické, je to rozlehlé
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    PAJUSAK: Ted jsem taky chtela psat referenci na Textil House! .) Souhlas s Pajusakem .) A Mountbatten, zahada je rozlustena! TH jsem si nikdy nevsimla, protoze me vzdycky upoutavaj vylohy Magistratu .)) A pritom je to tak obrovsky!
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    MOUNTBATTEN: dobry, uz sem nasla tabulku GAP a ta sestka odpovida klasicky UK 12ce:-)
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    Včera navštíven prvně Textil House na Národní třídě, netřeba hledat, najde se sám :), dostupný, velký, hodně velký. Od pondělí 30. nové zboží. Mají i vyloženě vinatge sekci, kde mají krásné kožené kabelky. Jinak velký výběr svetrů všelijakých barev, to samé kabáty a saka. Jako plus velice sympatická prodavačka. Nepřeberné množství kalhot, jak společenských, tak jeansů.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Vcera sem v NADEJI (Na Slupi) koupila cervenou kozenou sukni (uzkou, po kolena) za pajdu.
    A ehm, cedulka je GAP a velikost (teda v miste, kde byva velikost) je cislo 6 :-O Co to znamena? Velikost sest tezko, kdyz ji oblecu (ano, potrebovala bych o cislo vetsi, takze odhaduju, ze suken je velikost UK 12. Sestka je velikost ze zeme tlustosek?:-)) )

    Jinak Nadeje ma ve stredu a ctvrtek otevreno do 18h (patek zavreno a pondeli, utery nevim, otevrino maj, ale nevim do kolika, esli do tri, nebo ctyr. A kdo ma rad retro, tak tam obcas neco najde, ale juinak nic moc. Jer to hodne o stesti, ac mam odtama spoustu uzasnych veci za par kacek)
    DANCE_GIRL
    DANCE_GIRL --- ---
    MOUNTBATTEN: Oboje, i když úzkejch asi víc... a skoro všechny byly do pasu. Ale myslim, že teplý sukně najdeš i jinde :)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Sekáč to sice není, ale kdybyste se dostaly do Fashion Outlet Areny Šterboholy, v outletu Calzedonia/Intimissimi/Tezenis mají základní trička s dlouhým rukávem Tezenis, v různých barvách a velikostech, původní cena 449, tam za 119.. nejsou nijak extra výjimečná, ale barvy jsou pěkné a hlavně jsou opravdu dlouhá, mám 175 cm a to tričko je mi skoro pod zadek :) na zimu pod svetry a na vrstvení ideální :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    DANCE_GIRL: a strih, spis uzke, nebo volne? (i kdyz Luziny asi dat nemuzu,to je moc zadel:-( Ale potrebovala bych teplou sukni:-)) )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam