• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    BRUSINKA: ja dovnitr sla a naka pani se prodavacky levnych knih i ptala, zda vi,kam byl Front presunut a pani, ze pry nekam byl,ale netusi kam,ze s nima to nic spolecnyho nema (coz ma pravdu).

    Razeni Brna na naste se moc nevyznam:-))) (ja davam Prahu a jiny mesta, co pridavam, trideni abecedni, podle jmena ulice, prip.neni-li ulice, ale popisek je neco jako "zastavka tramvaje U Svobodarny, kousek od ni" apod.,tak trideni je dle jmena zastavky:-)) ) Bych to i prepsala, ale hlavne netusim ulice, na cedule nekoukam a pak to lovim zpameti kudymaze sem sla podle map:-)
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    MOUNTBATTEN: nene, za brno nástěnka není aktualizovaná už docela dlouho. Ale včera jsem šla po české a cedule na ten sekáč tam byla(dovnitř jsem nekoukala, jen jsem procházela) takže to musí být asi nějak čerstvé, že je zrušený..
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    PAJUSAK: ja se jednou pokousela chtit slevu za kus omatlany mejkapem (v nabidce zadnej bez mejkapu nebyl!!) a bylo mi receno, ze to si prece zvladnu vyprat sama, ne!!!
    Nerikam, ze stejnym zpusobem se na sekac hadry mejkap dostat nemuze (ale do sekace chodej prece smucky a ty se nemejkapujou, zejo!:-))) ), ale u NOVYHO obleceni bych cekala omluvu (slevu) prodejce a potrhany obleceni bych vubec nedavala na kram!!
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    MOUNTBATTEN: sekáče navštěvuji pravidelně a jsem vždycky velmi mile překvapena celkovou úpravou (ono část populace si vybavuje sekáče před dvaceti lety, kde byly obrovské kádě, ve kterých byly dohromady záclony s dětským brindákem a páchlo to na sto honů:). V běžných obchodech se mi stává poměrně častokrát - totálně vytržený zip z kalhot, rozparáné tričko takovým způsobem, že ani sebelepší švadlena by si s ním neporadila, vršky upatlané od makeupu (podle množství tam nechaly celý obličej) a díra taková velikosti, že se tam prostrčí celá ruka s přilepenou poznámkou prodávajícího - drobná vada a na triko je z původních 600,- sleva 30,- Kč. Zlaté sekáče!
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Bavej mne ted ty nazory (Rommie je hvezda blbinternetu:-))) ) v koupenym obleceni:-)))
    Ze se v tech cool obchodech ty hadry valej na zemi, jsou usmudlany od merjkapu atp.,to cunarina neni. Ale chemicky ocisteny obleceni, ktery navic casto prochazi dost krusnym vyberem,to je smuckovitost:-)))

    Btw:v jednom kul obchode (nujorker?)jsem objevila normalne na raminku TOTO! DIRY!!!!!!
    A vzpomnela sem si,jak sem workcampovala v Korei v skladu charita shopu, kde jsme tridili obleceni (jiz vycistene,wtz), co muze jit do charitasekace a co vyhodit. O tomdle by nikdo ani nediskutoval,tam se vyhazovali mnohem min poskozeny veci (ma bundicka z dsustakoviny zaderku nite?Malou? VYHODIT! atp.)

    MASOO
    MASOO --- ---
    MOUNTBATTEN: humana v CR?! supr!!!
    ja se tesim na vylet do berlina

    jinak za sebe si posledniho pul roku nemuzu vynachvalit textil house na knizeci, fakt pokazde jsem tam sehnala, co jsem chtela
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Byla sem vcera v Brne a... brnacky, jsou zmeny na nastence? Jak nevim jmena ulic, tak to blbe zkontroluju:-))

    Kazdopadne, mate pekne turbulentni mesto, vsecko jinak, nez kdyz sem tam byla na podzim:-))) : sekac v Levnych knihach (na Cesky?) uz neni, byl to tusim FRONT.

    Pamatuju si sekac HUMANA nekde v ty ulici, jak se jde od Grandu po schopdech nahoru,tak v te ulici nad schody. Ten sem nepotkala tentokrat (minula sem ho? Rozhlizela sem se ale!)

    Predtim sem si nevsimla v teto ulici v takove prosklene obloukove budove, naproti byvalymu sekaci CHIZO, z kteryhoz je ted BAZART (kterej prodava ceny dle vahy a IMO levnejsi a vic vyber, nez predtim v Chizo), sekac GENESIS (wtf? Dyk Genesis byl pred Chizem,resp. este Loopem?:-))) ), dokonce dvakrat -jednou "vse za 49,-" a druhe normal (vcera sleva 50%)

    Jo a mate tam vetsi zimu:-)))))
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    NOGEEK: zkusila bych ten na Vysočanské u Normy.
    NOGEEK
    NOGEEK --- ---
    Zdravím, nevěděli by jste o nějakém dobrém pánském sekáči, nějaký dobrý výběr blejzrů případně bund? díky
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    GEISHA: v takovym pripade je nedostatek penez spis zachrana ;-)
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    EUCHENIE: no uplne skoda, ze jsem o nich nevedela loni, kdy jsme tridili 3 domacnosti a prebytecnych kramu se zbavovali horkotezko ;-)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    AKI4CE: no prave jsem se pristehovala na sestku.. jeste ze mam dite a nemuzu hrabat dle libosti.)) copa chvili koukal, chvili spal, ale taky se chtel nosit.. )
    AKI4CE: parada, tam pujde, co vytridim, aby se veslo "novy".)
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    jo a pro vsechny z Prahy 6 - kdyby jste uz nevedeli, kam ze staryma hadrama, ale i knizkama, nadobim, hrackama, povlecenim etc. tak v ulici Za Hládkovem 973/4 je "Charity shop" od Diakonie Broumov...

    cast veci prodavaji v obchode, cast jde na charitu a ceny jsou tam srandovni....od koruny do padesati max....a jeste se pokazde pani pta, jestli ti jako cena vyhovuje, jestli to jako neni moc ;-)

    vcera uloveno super manzestrove sacko za 40 Kc, latka odhadem 50 bavlna, 50 vlna cca 2 metry za 15 Kc...satek viskoza/hedvabi za 10 Kc ;-)
    minule saty od La famme Mimi za 50 Kc....hedvabne, nove jeste s visackami....PC pres 2000
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    v Ruzyni prave obmenujou prubezne, nekolikrat za den tam ty holciny roznasej...
    a i hrabarnu doplnujou kazdej den....uz se mi tam stalo, ze jsem tam byla na hodku dopoledne, pak jsem musela neco vyridit a odpoledne jsem se tam jeste sjela podivat a v hrabarne za 10 kc byly asi patery cerstve vytridene kalhoty...
    takze jsem si tam ted zakazala jezdit, protoze jinak budu mit byt definitivne velky...

    TURMAWEN: Swiss....tam maji ceny koncici na 8 ;-)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    KEMENTARI: mám dojem v pondělí, že jsem tam zaslechla
    TURMAWEN: HB nebo tak neco, takze swiss, ze.)
    TURMAWEN
    TURMAWEN --- ---
    EUCHENIE: Brittex nebo Swiss?;)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Boží!
    Který den berou v Ruzyni zboží, nevíš? Abych věděla, kdy je nejlepší tam jet...
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    tak dnes jsem byla poprve v ruzyni, mam to 3,5 km od baraku pres les a casu dost, a malej byt, omg.)

    493 all together
    nejdraysi je diskopickotricko za 98, vlevo dole 2x leginy, horni cast 2x bila latka - pozadi na fotky

    ISCH
    ISCH --- ---
    TH na Husitské - vše za 90,--
    EELISHKA
    EELISHKA --- ---
    okey, tak mi naházejte mínusy a já budu doma brečet! :) každopádně díky za odpověď!!
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    EELISHKA: uz sem to na Nastenku dala.

    A ano, mohla jsem napsat poar slov, stejne jako Ty si mohla nebyt lina a misto teto hlupoucke obhajoby sis mohla klub precist, staci par prispevku zpet.
    Take to na Nyxu miluju, tu lenost cist:-P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam