• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    AIJA: praveze jo a praveze sem se po Humane koukala, hlavne podobne jako Ty to mam blby s adresama, ze nekoukam na ceduli a pak lovim dle pameti a map, kdeze to bylo:-)))) A musela sem ji teda totalne minout;-)
    (nasla sem ten dvojgenesis a bazzart)
    AIJA
    AIJA --- ---
    MOUNTBATTEN:
    Včera jsi šla kolem? Měli tam obrovskou ceduli s oznámením slevy...
    Asi jsme se minuly :-)
    AIJA
    AIJA --- ---
    Se mnou je problém ten, že nechodím cíleně do sekáče na určité adresy. Prostě když jdu náhodou kolem, tak tam vlezu...nevím většinou jak se jmenuje, protože se to stále přejmenovává, ale vím, co je za stabilní kšefty a hospody kolem :-)
    AIJA
    AIJA --- ---
    BLONDYNKA:
    Jojojo. když stojíš čelně k tomu baráku, tak na levým i pravým rohu...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    BLONDYNKA: bazzart, dvakrat genesis, humana a ten vedle crystalu (takze vlastne pet:-))) ).
    Hehe, ta ulice je dobra, nez cekat na bus v studenthale....:-))))))
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MOUNTBATTEN: Humana zrušená rozhodně není.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    AIJA: jo, Humanu si vybavuju v podzemi, ale tentokrat sem ji asi prehlidla (neni mozny, ze je zrusena zejo?)
    A presne tak, aspon vcera, byl Genesis s dvema vchody,resp.2 castmi: klasika a jeden levnejsi (vcera "49,-/kus")
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    AIJA: Tam jsou dva hned vedle sebe? Aha, tak to je ale nějaká naprostá novinka...?
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    AIJA: Ať počítám jak počítám, čtyři mě nenapadají. Které myslíš?
    AIJA
    AIJA --- ---
    BLONDYNKA:
    V té skleněné budově s jedním Genesis je na druhém je ještě jeden...taky genesis..asi.
    A ten Humana tedy asi, je v podzemí.
    AIJA
    AIJA --- ---
    MOUNTBATTEN:
    Nejde. Na Josefské jen na prvních 150m od Masarykovy ulice jsou čtyři sekáče. Tenhle je snad bezejmenný...prostě vedle Crystalu :-)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    MOUNTBATTEN: Sekáč Front na České je zrušený.
    Na Josefské vedle čísla 25/27 je v 1. PP sekáč Humana (to je ten vedle Crystalu).
    Na Josefské na rohu (bývalý Palmers) je Bazzart, naproti němu opět na Josefské v prosklené nové budově je Genesis (nebo aspoň něco takového růžového, tváří se to jako dřív Genesis).
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    AIJA: nejde o Genesis?

    Vis co, tydle vykriky, no uz chapu, proc je pro mne nastenka Brnenskych nepochopitelna:-)) Rada bych to i prepsala, ale kdyz v jedny ulici (dle vseho jde o Josefskou) je vice sekacu, tak nevim jak!
    Vlastne mi dochazi, ze Ty obecne moc nectes prispevky pred Tvym (ber to obecne, ze sem si vsimla Tvych "reakci imo" v jinych klubech), tak prosim nejak bliz pribliz Tvuj poznatek vuci memu MOUNTBATTEN.
    Dik!
    AIJA
    AIJA --- ---
    Na Josefské v Brně...vedle Crystalu je sekáč /dřív tam byly orientální koberce/a mají všechno za 25,-
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    BRUSINKA: ja dovnitr sla a naka pani se prodavacky levnych knih i ptala, zda vi,kam byl Front presunut a pani, ze pry nekam byl,ale netusi kam,ze s nima to nic spolecnyho nema (coz ma pravdu).

    Razeni Brna na naste se moc nevyznam:-))) (ja davam Prahu a jiny mesta, co pridavam, trideni abecedni, podle jmena ulice, prip.neni-li ulice, ale popisek je neco jako "zastavka tramvaje U Svobodarny, kousek od ni" apod.,tak trideni je dle jmena zastavky:-)) ) Bych to i prepsala, ale hlavne netusim ulice, na cedule nekoukam a pak to lovim zpameti kudymaze sem sla podle map:-)
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    MOUNTBATTEN: nene, za brno nástěnka není aktualizovaná už docela dlouho. Ale včera jsem šla po české a cedule na ten sekáč tam byla(dovnitř jsem nekoukala, jen jsem procházela) takže to musí být asi nějak čerstvé, že je zrušený..
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    PAJUSAK: ja se jednou pokousela chtit slevu za kus omatlany mejkapem (v nabidce zadnej bez mejkapu nebyl!!) a bylo mi receno, ze to si prece zvladnu vyprat sama, ne!!!
    Nerikam, ze stejnym zpusobem se na sekac hadry mejkap dostat nemuze (ale do sekace chodej prece smucky a ty se nemejkapujou, zejo!:-))) ), ale u NOVYHO obleceni bych cekala omluvu (slevu) prodejce a potrhany obleceni bych vubec nedavala na kram!!
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    MOUNTBATTEN: sekáče navštěvuji pravidelně a jsem vždycky velmi mile překvapena celkovou úpravou (ono část populace si vybavuje sekáče před dvaceti lety, kde byly obrovské kádě, ve kterých byly dohromady záclony s dětským brindákem a páchlo to na sto honů:). V běžných obchodech se mi stává poměrně častokrát - totálně vytržený zip z kalhot, rozparáné tričko takovým způsobem, že ani sebelepší švadlena by si s ním neporadila, vršky upatlané od makeupu (podle množství tam nechaly celý obličej) a díra taková velikosti, že se tam prostrčí celá ruka s přilepenou poznámkou prodávajícího - drobná vada a na triko je z původních 600,- sleva 30,- Kč. Zlaté sekáče!
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Bavej mne ted ty nazory (Rommie je hvezda blbinternetu:-))) ) v koupenym obleceni:-)))
    Ze se v tech cool obchodech ty hadry valej na zemi, jsou usmudlany od merjkapu atp.,to cunarina neni. Ale chemicky ocisteny obleceni, ktery navic casto prochazi dost krusnym vyberem,to je smuckovitost:-)))

    Btw:v jednom kul obchode (nujorker?)jsem objevila normalne na raminku TOTO! DIRY!!!!!!
    A vzpomnela sem si,jak sem workcampovala v Korei v skladu charita shopu, kde jsme tridili obleceni (jiz vycistene,wtz), co muze jit do charitasekace a co vyhodit. O tomdle by nikdo ani nediskutoval,tam se vyhazovali mnohem min poskozeny veci (ma bundicka z dsustakoviny zaderku nite?Malou? VYHODIT! atp.)

    MASOO
    MASOO --- ---
    MOUNTBATTEN: humana v CR?! supr!!!
    ja se tesim na vylet do berlina

    jinak za sebe si posledniho pul roku nemuzu vynachvalit textil house na knizeci, fakt pokazde jsem tam sehnala, co jsem chtela
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Byla sem vcera v Brne a... brnacky, jsou zmeny na nastence? Jak nevim jmena ulic, tak to blbe zkontroluju:-))

    Kazdopadne, mate pekne turbulentni mesto, vsecko jinak, nez kdyz sem tam byla na podzim:-))) : sekac v Levnych knihach (na Cesky?) uz neni, byl to tusim FRONT.

    Pamatuju si sekac HUMANA nekde v ty ulici, jak se jde od Grandu po schopdech nahoru,tak v te ulici nad schody. Ten sem nepotkala tentokrat (minula sem ho? Rozhlizela sem se ale!)

    Predtim sem si nevsimla v teto ulici v takove prosklene obloukove budove, naproti byvalymu sekaci CHIZO, z kteryhoz je ted BAZART (kterej prodava ceny dle vahy a IMO levnejsi a vic vyber, nez predtim v Chizo), sekac GENESIS (wtf? Dyk Genesis byl pred Chizem,resp. este Loopem?:-))) ), dokonce dvakrat -jednou "vse za 49,-" a druhe normal (vcera sleva 50%)

    Jo a mate tam vetsi zimu:-)))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam