• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    PAJUSAK: urcite si mne tam mohla videt. Trpela sem!!
    Jak je tam v prizemi ta obuv (jasne, cinsky smejdy za ctyri kila kus), tak uuuplne zoufale slintam nad tema barevnyma botkama!

    Holky, ktere mate chut na jarni barevny ulet (a zas tak moc to nosit nebudete, prec jen tydle skrpaly za ctyri kila nejsou na celodenni pobyt), tam maj vyber! Oranzova, kuratkove zluta, fialova, tyrkysova.... a casto i v kombinaci, tyrkysova bota, oranzova platforma!

    (Nu a ja trpela, protoze tyrkysove strevicky na malem podpatku, jenze nejmensi velikost 36:-( A seznala sem, ze ani pripadny nalepeni patenek by nepomohlo, noha mi vyklouzla zcela bez odporui:-(( )
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    MOUNTBATTEN: člověk by neřekl, jaký je to problém mít malou nohu, máma má také 35, má s tím velké problémy, nakonec si kupuje dětské boty (v něčem chodit musí), což ve věku 50 je někdy značný problém :D! Jen málokdy se jí podařilo narazit na tu speciální xxs kolekci od Deichmana. Mimochodem, mohla jsem tě včera vidět v jednom obchodu v Bílé Labuti? (pardon za OT)
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    MONJIE: já jsem viděla na Národní třídě a na Hájích (obojí Textil house)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    GOLDBERRY: spis DAMSKY 35 jsou ty, co sem za lonsky rok sehnala, vcetne toho kvanta, co mi sehnala Meander ve Frontu:-)) (jen balerinky v 34 jsem sehnala, ale ty byly mozna spis detsky). Ale oproti 35kam v CCC, ci Deichmann, kterych maj dycky tak dva kousky na krame, jsou ty ze seklace evidentne mensi, protoze ty ze zminenych obchodu mi z nohy vyklouzavaj!
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    pajusiku: a mas nejaky spesl typ?
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    MONJIE: zkus sekáče, kde jsou štendry XXl (bez urážky! :). Viděla jsem tam několikrát dlouhé riflové sukně s "rostoucím" břichem.
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    hele nevite kde sezenu nejakou paradni dlouhou rifl.sukni pro tlustoprdy?:D teda tehotne:D
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    MOUNTBATTEN: jojo, včera jsem určitě nějaký 34 viděla v ruzyni H+B.)
    Jinak tam maj taky boty, teď vybalujou letní věci, letních bot teda jen pár zatím. Já mám "nový" 5th avenue, byli tam i rieker pěkný za kilo, ale nehoděj se mi k outfitům, se mi zdá
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    Dva králičí kloboučky z Francie (jen chlupy :D), replika vojenské torny (musela jsem), další kašmírový svetr... 10kč / ks
    GOLDBERRY
    GOLDBERRY --- ---
    MOUNTBATTEN: Boty 34 v sekáčích? Fakt? Tak nějak z principu mě nikdy nenapadlo se tam po botech dívat (oblečení si sem tam nějaké koupím). Děkuju za tip, zbystřím.
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    MOUNTBATTEN: přesně! ale kolikrát jsou i kožené skoro nové za cenu kozenkx v deichmanu a jemu podobných.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ATARKA: to mas pravdu. Sekace jsou o perlach - kozeny, zachovaly, minimalne noseny boty za jejich minimalni cenu:-)
    Coz je ovsem opravdu poklad.

    (a pro mne je to i o tom, ze v malokterym kamennym ksefte v Praze najdfu botu 34,35. Coz se mi v sekacich postesti spis teda!.-) )
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ATARKA: jasne, ale pro me je motivace pro sekac nejen penize, ale i reuse / recycle. Proto na boty votocvohoz, ebay, aukro. Nastesti mam normalni nohu bezne velikosti, takze mi trictvrtiny bot, co koupim bez zkouseni, je dobre. Vim, ze je to trochu OT, jen chci rict, proc k Vietnamcum ne.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    FRANCINE: kolikrát vyjde levnějc si koupit nový u vietnamců než nošený propocený nechutný v sekáči, pokud teda ovšem nejsou nový, což bejvá velice zřídka kdy .) na národce v revege se mi líbily jedny botky na jaro, evidentně nošený,ale vcelku zachovalý, nebyla to ani kůže a chtěli za ně 600, tak sem otočila oči vslopup, šla na národku k číňanům a koupila tam podobný boty za 250, mám je tři roky a držej poctivě
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    MOUNTBATTEN: o Frontu vim, dostanu se cas od casu k rodicum do Plzne, kde jsou dve pobocky a daji se tam najit fajn kousky (i v obrim). Diky za tip, zkusim nektere to Chizo. V Blanicky jsem onehda byla a meli dve police skrpalu, smula no. Asi budu obchazet sekace s notyskem, abych si poznamela pocet polic a stav kvality, protoze jsem proste ujeta na boty.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    FRANCINE: ja mam pocit, ze v prazskych sekacich boty praveze moc nebejvaj, kdyz uz, tak "jen" v TH a ve Vysocanech. (Zlatej Front, co neni v Praze:-))) )
    Mozna este Genesis/Chizo/loop/buhvijaksetotedjmenuje;-) Tam mivali boty, ale ne moc, ale zas jakoze ne hruzny skrpaly.
    Jo a este v Blanicky sem sehnala (na mou pidinozku obracenych cisel, nez mas Ty:-) Kupodivu miniboty v sekacich nastesti nejsou tak moc ojedinely, loni v lete sem koupila dvoje suprovy a evidentne takrka nenoseny)
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    Nemáte prosím tipy na sekáče, kde mají větší výběr bot? Vím o TH, Vysočanské a Ruzyni. Mám medvědí nožku č. 43 a čím víc oběhnu, tím větší šance, že se mi podaří sehnat jarní botky:). Díky.
    ACOMKA
    ACOMKA --- ---
    PAJUSAK: Sakris promin, preklik, to melo byt na POZITRON :)
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    ACOMKA: určitě, aby nedošlo k mýlce, můj příspěvek nebyl myšlen ve smyslu, že se v TH vždy něco najde. Naprosto souhlasím s ID Gudrun, je to o náhodě a hledání atp., někdy se mi tam za plnou cenu nelíbí nic, ale za 40 nesu domů spoustu věcí.
    ACOMKA
    ACOMKA --- ---
    PAJUSAK: Souhlasim s Gudrun, je to jak kdy, v TH se to obleceni hodne toci a me uz se taky stalo, ze jsem z TH za Majem sla s krasnym cernym sportovnim sackem a skoro novym svetrikem od Zary za tricet korun a o tyden pozdeji jsem v nove kolekci nemohla za boha najit nic, co by mi sedlo. Je to, jak se podari a jak zrovna natrefis.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam