• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    AIJA
    AIJA --- ---
    STEPNI_VLK:
    Ještě dodatek...Humana z Josefské se přestěhovala do Kr.pole do toho obchodního centra...
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Aktualizace pro Brno (na nástěnce).
    1/ Na Pekařské 6 (nahoře u zastávky Šilingrovo náměstí) je nový Second Hand Erika.
    2/ Módes Róbes už neexistuje, zůstal tam už jen ten klasický, šmuckoidní. Mimochodem, na nástěnce je chyba: není to na ulici Grohova, nýbrž Gorkého, tj. o ulici níž.
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    MOIRAIN: TH Háje a Národní jedou úplně stejně - nová kolekce byla v obou případech 5.3.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    PINK_CICINKA: jo vlastně TH na Hájích minulý týden - 30 %, takže tento stejně, nebo více?
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    V TH na Národce mají 50% slevy. V tom spodním patře jsem viděla luxusní retro bílo modře puntíkaté šaty. Byly hodně retro, pevnější bavlna. Ale maličkaté, odhadem velikost 34-36.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    jinak holky, včera sem byla v revenge na národce, musela sem tam nechat pár věcí velikosti S, gatě 40 za 250 šedý bershka jak nový páč mi to bylo velký, ale proč to píšu, maj tam za výlohou boží zlatý balerínky velikosti 38 rocketdog za 225, mě byly malý a to nosim boty 37 max 38, pak tam maj zelený za 200, a semišový fialový baťa 41 nový za 250, no a maj tam spoustu ajrních/letních věcí, já ukořistila šedou košili s růžovejma puntíkama za 200 a satenovou černou balonovou sukni za 150 ...chtěla sem eště TH na národce,ale tam sem se endostala, páč sem tady strávila víc jak hodinu
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    PAJUSAK: máme más tejnej problém, noha 35-36, taky si kupuje dětský boty, předevšim teda tenisky, bačkory, pantofle, lodičky si enchává šít, páč měla nějak zlámaný zánártní kůstky na ejdný noze, takže má atypickej nárt, no a jak na ní koukaj v krámě je mi jasný, mý mámě je 70 :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    PAJUSAK: presne! Roj zenskych! Nedivim se jim! Jak ja jim zavidela!:-))
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    MOUNTBATTEN: Byla jsem si téměř jistá, že jsi to ty :) Tebe si snad nelze splést. Okolo těch bot co popisuješ byl roj ženských!
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    MONJIE: stendr (obcas) byva i v SECOND WAVE - viz Nastenka, kde jsu.
    V Blanicky je taktez.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    PAJUSAK: urcite si mne tam mohla videt. Trpela sem!!
    Jak je tam v prizemi ta obuv (jasne, cinsky smejdy za ctyri kila kus), tak uuuplne zoufale slintam nad tema barevnyma botkama!

    Holky, ktere mate chut na jarni barevny ulet (a zas tak moc to nosit nebudete, prec jen tydle skrpaly za ctyri kila nejsou na celodenni pobyt), tam maj vyber! Oranzova, kuratkove zluta, fialova, tyrkysova.... a casto i v kombinaci, tyrkysova bota, oranzova platforma!

    (Nu a ja trpela, protoze tyrkysove strevicky na malem podpatku, jenze nejmensi velikost 36:-( A seznala sem, ze ani pripadny nalepeni patenek by nepomohlo, noha mi vyklouzla zcela bez odporui:-(( )
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    MOUNTBATTEN: člověk by neřekl, jaký je to problém mít malou nohu, máma má také 35, má s tím velké problémy, nakonec si kupuje dětské boty (v něčem chodit musí), což ve věku 50 je někdy značný problém :D! Jen málokdy se jí podařilo narazit na tu speciální xxs kolekci od Deichmana. Mimochodem, mohla jsem tě včera vidět v jednom obchodu v Bílé Labuti? (pardon za OT)
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    MONJIE: já jsem viděla na Národní třídě a na Hájích (obojí Textil house)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    GOLDBERRY: spis DAMSKY 35 jsou ty, co sem za lonsky rok sehnala, vcetne toho kvanta, co mi sehnala Meander ve Frontu:-)) (jen balerinky v 34 jsem sehnala, ale ty byly mozna spis detsky). Ale oproti 35kam v CCC, ci Deichmann, kterych maj dycky tak dva kousky na krame, jsou ty ze seklace evidentne mensi, protoze ty ze zminenych obchodu mi z nohy vyklouzavaj!
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    pajusiku: a mas nejaky spesl typ?
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    MONJIE: zkus sekáče, kde jsou štendry XXl (bez urážky! :). Viděla jsem tam několikrát dlouhé riflové sukně s "rostoucím" břichem.
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    hele nevite kde sezenu nejakou paradni dlouhou rifl.sukni pro tlustoprdy?:D teda tehotne:D
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    MOUNTBATTEN: jojo, včera jsem určitě nějaký 34 viděla v ruzyni H+B.)
    Jinak tam maj taky boty, teď vybalujou letní věci, letních bot teda jen pár zatím. Já mám "nový" 5th avenue, byli tam i rieker pěkný za kilo, ale nehoděj se mi k outfitům, se mi zdá
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    Dva králičí kloboučky z Francie (jen chlupy :D), replika vojenské torny (musela jsem), další kašmírový svetr... 10kč / ks
    GOLDBERRY
    GOLDBERRY --- ---
    MOUNTBATTEN: Boty 34 v sekáčích? Fakt? Tak nějak z principu mě nikdy nenapadlo se tam po botech dívat (oblečení si sem tam nějaké koupím). Děkuju za tip, zbystřím.
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    MOUNTBATTEN: přesně! ale kolikrát jsou i kožené skoro nové za cenu kozenkx v deichmanu a jemu podobných.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam