• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    JANIEN
    JANIEN --- ---
    nevite jak ma otevreno Satna v Konviktske?
    MASOO
    MASOO --- ---
    MOUNTBATTEN: jo tam rozhodne
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    MOUNTBATTEN: zachránkyně !!! juknu tam, tam by fakt mohli něco mít, že sou drahý neva, já to užiju dyžtak i na normální nošení .)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Co Kvasimodo (nebo jak se to pise a zove), v Platyzu?
    Mi prijde,ze tam maj hodne tech jakoze pinup veci. Ty hruzy jako na stendru VINTAGE v TH na Narodce to nejsou;-) Ale sou dost drahy:-/
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    WOCKOO: no já právě hledám víceméně všude, prošla sem i různý obchody a prostě nikde nic, jen samý hipizácký hadry...vysočanská mě nenapadla, díky !
    WOCKOO
    WOCKOO --- ---
    ATARKA: zkus Vysočanskou, mají tam docela dost šatů, které by se daly vzít jakože společenské, dokonce i něco takového červeného jsem tam viděla, ale asi to bude větší velikost
    /vim, že ti to bude k ničemu, ale dle mého je největší peklo hledat v sekáčích, když si mezitím uděláš konkrétní představu, co chceš :-)
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Ještě možná ušít, pokud se to stihne. Já jedobarevné neviděla nikde. :(
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    PAJUSAK: no to by mě právě zajímalo, kde takový najdu, páč tam, kde maj mít vintage sekce maj jen odporný hadry z padesátejch let v kterejch bych nešla ani s odpadkama .)
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    ATARKA: rada , která ti bude k ničemu :) ale zkus sekáče, kde mají vintage sekce.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    shánim šaty kámošce na svatbu lehce ve stylu pin up a sem už zoufalá, všude maj jen nějaký plesový modely nebo letňáky s kytičkama, já bych nejradši sytě rudý, jednoduchý, nejlíp jen na ramínka, obepnutý...nemáte někdo typ,kde něco takovýdleho sehnat ? oblítala sem TH na národce, blanickou, na floře, revenge na národce a už mě nenapadá kam ještě zajít...někdo nějakej typ ? když už sem narazila, tak pro změnu velikost 42 a víc, já potřebuju 38 max 40 ...díky holky
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    Tááák... typ na hrabárnu, kam se vyplatí vyrazit v sobotu dopoledne?
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    TH Háje -50 %, výsledek - tři kabelky, jedna bude potřebovat opravu, a sakdálky zn. Geox, prakticky v bezvadném stavu, za 135 Kč
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    KALE_VAN_THEER: Ve Vietnamské tržnici.
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    hrabárna na knížecí? kde? mám to skoro za rohem...
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    V hrabarne na knizeci meli dneska velke slevy a vypada to, ze to jeste par dni vydrzi (slysela jsem je mluvit o tom, ze maji nizke trzby).

    Jinak ja mela lneny tyden a za posledni dve navstevy ulovila uzasnou kolovou lnenou sukni s vysokou gramazi za 10 korun, lehoucke lnene kalhoty za 20 a pro babicku lnenou halenku za 40. Tech bavlnenych a lnenych veci tam maji ted celkem dost, vetsinou tak velikost S, ale videla jsem tam stat nove pytle, tak nevim, jestli nebudou vymenovat zbozi za novou varku.

    NEJVICLEF
    NEJVICLEF --- ---
    hele, neni nejakej sekac v Praze, kde by meli "dostatek" veci v malejch cislech, 6-10 (36-40) max? Nebo nejakej dobrej detskej - vel. 158, 164, 172? At vlezu kam vlezu, malych cisel pomalu, vsude samy 10 - 16. Kolikrat nadherny, ale strasny stany proste :)
    Ja po tech sekacich zas tak moc casto nelitam a kdyz uz, tak jdu spis najisto.
    Byla jsem dneska v TH na K. Jarose a parada. Nova kolekce z 23. veci v 12 - 14 tam maj hromady a fakt hezky barevny kousky, krasny saty a sukne. Takze doporucuju, prej maj otevreno i so+ne (so 7-16, ne 7-12?) a na 1. maje jako v nedeli.
    JANIEN
    JANIEN --- ---
    Vcera jsem narazila na novy sekac na rohu Budecske a Slezske v Praze, nemela jsem cas vic zkoumat...
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    jinak th na narodni od zitra 50%, ja jsem neodolala a s 30% koupila perfektne barevny trickosaty.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    jojo, tohle mi rikala i kamaradka, ze zazila na Smichove v TH, proste chvili bylo vse za polovic nebo tak neco. Ale myslim, ze tyhle jejich obcasne hura akce na systemu postupneho zlevnovani nic nemeni, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam