tak sem se zatim do vintage sekáčů nedostala, enstíhačka, ale zaběhla sem tady na rok na újezd a měla sem celkem úspěch, krajkový korzet na ramínka ( když to nebude moc kurvoidní k sukni kterou bych si vzala, tak je to favorit jako top na tu svatbu ), takový to letní bolerko, který kreje jen ramena jako svetr, tričko na cvičení usa pro nový s cedulkama, takový ty džíno elasťáky divided, džínová minisukně punkyfish, to vše za 245 kaček
se smutkem sem tam musela nechat černý úzký džíny punkyfish, velikost měli psanou 40, ale dle toho, že sem je natáhla jen pod zadek, tak si myslim, že je to dle český míry tak menší 38, větší 36
tak a další kolo mě čeká...kam na boty ? v čudu je,že na shánění mám max jeden den v tejdnu a to až od pěti odpoledne, takže toho moc nestihnu...beru typy klidně i na vietnamce a podobně, protože se mi nechce vyhazovat majlant za boty, který vezmu na sebe jednou...chtěla bych otevřený sandálky, ale podpatek max 3 cm a širší, páč na tom vůbec neumim chodit, včera sem si zkoušela v humanicu krásný boty, červený lakovaný,ale měli osmicentimetrovej úzkej podpatek a po jendom kroku sem se prodavačce skácela do náruče, takže tohle nebrat :) díky moc