• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    MOIRAIN: no to mi pani řikala,že nový butovice,ale na tom letáčku bylo napsáno hůrka a ona mi sama řikala,že ej to na metru hůrka, tak nevim no,má se to otvírat 23.7., tak třeba někdo udělá hned průzkum :)
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    Nevím jestli víte že Second Hand Land na Ládví mívá poslední 2 dny v měsíci všechno za 10 Kč. Předtím nějakou dobu (asi týden?) 50% sleva na všechno a pak co zbyde za 10 Kč. Nevím ale jestli i o prázdninách.
    V předchozích měsících jsem tam za 10,- ulovila i nějaké super věci, teď už o tom ví hodně lidí, tak se spíš oplatí chodit na 50%.
    Jinak na akci 10,- první den dopoledne je potřeba počítat s tím, že je krám plný k prasknutí, fakt blbě se hejbe, člověk je rád, že se dostane tam kam chce a jen na frontu na placení je třeba počítat 45-60 minut.
    FELISSILVESTRIS
    FELISSILVESTRIS --- ---
    atarka ja si kraťasy i sukni jenasovou koupila v Krči zastávka sídliště Libuš je tammofrý pavilon sukně značky moschino cca do 200, kraťasy roxy 165,
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    ATARKA: afaik se budou otvírat nové butovice, jestli si tu cedulku pamatuju dobře
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    MASOO: na Vysocanske (velky dvoupatrovy sekac u metra) mivali vetsi vyber, dal se tam mezi kruskami najit i slusnejsi kousek. Ale dlouho jsem tam nebyla, tak nevim jak si vedou ted. Kdyz jsem v Plzni, tak vzdycky zajdu do mistnich sekacu Front, tam maji pekne botky. Pobocky maji i v jinych mestech (viz nastenka), ale v Praze jsem ho nevidela.
    MASOO
    MASOO --- ---
    MIFKAL: ja myslela slusne jako stavem, vetsinou mi to prijde hrozny i za to malo, osmajdany, bohuzel i v tom textile housu
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    MIFKAL: hmm,tak nabidka bot je v Textile house, rekla bych, ze ve vsech. Regalove police.
    Na Knizeci v hrabarne tez byva stolek (byla sem tam v stredu a stolky plny bot byly dva).
    Ale sou to skrpaly hnusny vetsinou
    MIFKAL
    MIFKAL --- ---
    MASOO: Mně nejde o slušné boty, pro moje účely stačí boty mizerné, ale potřebovala bych nějaký rozumný výběr, ne dva páry pohozené v rohu :) (konkrétně ideálně sháním něco na způsob šněrovacích/přezkových polobotek, kvalita je mi celkem egal)
    MASOO
    MASOO --- ---
    MIFKAL: me by zajimalo, zda vubec existuje sekac, kde maji slusne boty???
    MIFKAL
    MIFKAL --- ---
    Poradil by mi někdo, kde je k dispozici nějaký slušnější výběr bot?
    A případně teda hrozně moc sháním nějaké šaty ve stylu čtyřicátých let - rukávky, délka nejmíň po kolena.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    FRANCINE: jj, "To nejlepsi z druhe ruky". Prijde mi jako nejlepsi z techto tri, v nem vetsinou neco ulovim.
    Ono okoli Andela je dobry, Textile House a hrabarna Na knizeci, Druha vlna, TNZDR a Los Hadros v Lidicky....
    ...ze seznamu na Nastence si clovek hur predstavi zastoupenost, nez z map. Takze se na ne musim brzo vrhnout, asi zneuziju Gudrun a jeji predpracovanou versi na google.maps. Ja teda bych preferovala open street mapy, mne se na tom google mapach nelibi, ze tim data, ktera tam clovek dava, se stavaji majetkem googlu (takze pro google udelame drinu zadarmo:-))))) ), ale je prec jen flexibilnejsi, nez open street mapy; ostatne, puntik hrabarny Na Knizeci v openstreetmapach videt neni, co? Asi ho tam neumim zadat, aby byl videt, verejne:-D )
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    FRANCINE: jojo já vim, v tom nejblíž řece vdycky něco ulovim :)
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    ATARKA: btw kdyby se ti chtelo, tak na Lidicke je pak jeste jeden sekac, smrem k rece, po prave strane ulice, u tramvajove zastavky. Ja to vzdycky prochazim jako 3v1 (tri sekace v jedne ulici:)).
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    FRANCINE: super, díky moc za info, pracuju na újezdě, takže to mám kousek
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    ATARKA: kratasy a kratke sukne spatreny v pondeli v Druhe vlne v ulici Lidicka (u Andela) - stojany spojene do ctverce uprostred mistnosti. A kousek od Druhe vlny (smerem k rece, ale na protejsi strane silnice) je sekac Los hadros, kde jsem nasla bezva sortky s plamenaky (bohuzel to nebyla moje velikost).
    MASOO
    MASOO --- ---
    PAJUSAK: se nedivim
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    nemáte tip,kde maj kraťasy a krátký sukně ?
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    ATARKA: pokaždé se v TH na Národní třídě bavím v koutku vintage. proč si to pletou s PVC ubrusama netuším :) A další "poznatek" z Arkalycké (Háje), zřejmě tam mají velký problém s prodejem bot, takže tam jsou x měsíců ty samé.
    MASOO
    MASOO --- ---
    ATARKA: pocit z vintage u nich mam stejny
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    TH bude otvírat novou pobočklu někde na hůrce, myslim že 23.7. a ten samej den je prej nová kolekce, to mi řekla pani v úterý na národce, tam to měli všechno za 75, nsk myslim,že maj taky vše za 75 nebo dokonce za 50 a o víkendu snad taky

    jinak sem se opět pobavila nad jejich vintage koutkem, fakt by mě zajímalo, kdo ty věci vybírá, protože to neni vintage,ale to sou hadry max tak na podlahu a eště k tomu za nekřesťanský peníze
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam