• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LEA1: a když vídeňská, tak v kunraticích na betáni taky
    LEA1
    LEA1 --- ---
    Ve Vestci na Vídeňské naproti Safině otevřeli nedávno nový sekáč. Vše na ramínkách, výběr velký. Ulovila jsem dvě sukně, každou za stovku. Zboží každý čtvrtek - pátek.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    RANDOM_NIGHT: samozrejme par :)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    tak jsem vcera vyzkousela hrabarnu na Tocny (mam to cca pul hodinky od bytu) a teda nic jsem si nevybrala :)

    maj tam ale tento tyden akci na boty kus za 50,-

    ja shanela nejaky trika s dlouhym rukavem, tuniky a hipicacky veci a na tom jsem bohuzel pohorela. Chtela jsem nejaky stary hadry do Indie, ktery tam budu moct hnedka zahodit a koupit si novy. Nakonec me "zachranil" vyprodej v GATE, odkud mam aspon obyc bavlneny triko za 78 a kosili za 149. Jinac mi ten sekac prijde vcelku slusnej a vyber maj pomerne hezkej (hlavne hromadu plysovych pyzamek :))
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    včera TH Nádražní (Anděl) - vše za 40,-. Nepřeberné množství zboží. Velký výběr dámských košil s dl. i kr. rukávem (uloveno 6). Novinka (alespoň pro mě tedy) - pokud si zanecháte pokladní doklad, máte na celou novou kolekci slevu 30%(? opět bohužel nevím zda to není "jen" 20%).
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Jojo, prvni mistnost jsou "bezny" obleceni (ale take spise zajimave, nez...nudne ojetiny) a druha jsou tyrolsky kroje a ruzny kostymy a kloboucky.
    Sekac je teda malinkej,pani prodavacka si ale dobre pamatuje (predvcirem se mi nechtelo hledat bankomat,tak jsem tam chtenou sukni nechala a druhy den, jen co sem vesla, ona na mne, ze si jdu pro tu sukni, ze :-)) )
    PAULINA
    PAULINA --- ---
    MOUNTBATTEN: tak jsem se tam stavila a srdce divadelnika nad takovymhle pokladem jen zaplesa, shanite-li jakykoliv kostym nebo neco hodne originalne-vyrazno-neprehlednutelneho, tak tam. Jinak asi maj i neco normalniho, pani si tam zkousela takove zelenobile satky, lec oblek Sherlocka Holmese (prave shanim) nemeli, a tak jsem se ani nedivala po cenach. :( Prodavacka fajn, ochotna.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    MOUNTBATTEN: já si něčeho podobného všimla před pár dny na Korunní, kousek nad zastávkou Šumavská... ale netuším nic bližšího, jen něco o druhé ruce a za výlohou dirndl.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Dnes sem si z tramvaje vsimla, ze ve Vysehradske (P2), primo proti zastavce BOTANICKA ZAHRADA je novy SECOND HAND.
    Nevsimla sem si nazvu, zato vyvesky "tyrolske kroje, kabaret, divadlo" a ve vitrine skrabosky;-)
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    TRESEN: Diakonie Broumov

    Prokopova 4/216
    tel.: 222 781 800
    provozní doba: Út – Čt 13–17,30 hod

    krome satu a bot berou i knizky, nadobi, hracky pro deti, obrazy, vazicky, sosky...vlastne skoro vsechno, co neni moc velke, takze napriklad nabytek ne...ale minule jsem tam videla i matraci ;-)
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    ahoj, poradili byste, kde v okolí Žižkova je nějaká sběrna/charita, kam bych mohla odnést své staré, avšak nositelné a nepoškozené oblečení?
    MMISHA23
    MMISHA23 --- ---
    Ahoj, poradíte mi prosím, kde v Praze najít sekáč s koženými věcmi? Znala jsem ten u Florence, ale už je zavřenej...
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    FRANCINE: No já osobně to praktikuju tak, že přijdu (vhodně oblečená, něco, z čeho mu při ohýbání nekouká zadek a přes co se dá zkoušet oblečení), vezmu pytel a postupně chodím od koši ke koši a prohrabávám a beru vše, co mě jen trochu zaujme. U koše nejdřív všechno oblečení přehozené přes rantl shodím dovnitř a pak postupně probírám a přehazuju zpátky přes rantl.Vždycky počkám, až u koše nikdo není nebo max. 1 člověk. Když mám všechny obejité, tak jednotlivé kousky z pytle beru, vyzkouším před zrcadlem na oblečení (na kabinky je dost fronta), prohlédnu, jestli není někde zničené, co se mi nehodí/nesedí vrátím a zbytek zaplatím. Když mám ještě chvilku čas, prohlédnu nakonec ještě koše, kdo co vyhodil ze svých hromad (občas se tam něco najde). Mám to tak na hodinku i s cestou z autobusu a zpět. :-)
    FLOE
    FLOE --- ---
    Prosimvas, je v Praze nekde sekac, kde maji kvanta cernejch hadru mensich velikosti? Vzdycky nekam prijdu a vsechno je barevny, neformnej pytel nebo vel. 40+.
    ADITU
    ADITU --- ---
    dnes TH Háje má vše za 20 ...
    ZASTERKA
    ZASTERKA --- ---
    zvládnete někdo udělat nějakou anketu kdo kdy by to chtěl?
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    PINK_CICINKA: To je fajnový úlovek! A jak se to vlastně praktikuje v těhle velko sekáčích? Vyfasuješ pytel, hrabošíš a na konci ti ho u pokladny zváží? A jak moc jsou potřeba ostrý lokty? Díky za info, nemám s tím žádné zatím zkušenosti.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    ZASTERKA: pro mě radši v týdnu
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Včera jsem byla v brit-texu v Uhříněvsi a velká spokojenost, ve čtvrtek mají nové zboží (180/kg). Odnesla jsem si asi 8 super tílek, , sukni a šaty za 250 Kč. Jinak lidí tam bylo příšerně, ale mám na nakupování zde jasnou a osvědčenou strategii. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam