• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    PUMPKIN_WHOO: oni tam menej ty ceny prubezne v tydnu?:-O
    Ja myslela, ze maj proste dany, ze stul venku urostred - 30-/kus, stul vzadu- 10,-/kus, stul pred budkou: 30-60,-/kus a uvnitr do 90,-.
    Nebo tak nejak.

    Asi sem tam nikdy nebyla v pondeli;-)


    Jinak ale potvrzuju JESTERKA_AIENE. Driv sem si tam vybrala, letos to vetsinou bylo total marny a odchazela sem spis zpuzela, v lete sem tam byla 2x - jednou sem urvala uvnitr hedvabny saty za 90,-, ale jinde nic, podruhy fialovou kozenou minisukni a flitrovany sako, kus asi za 20,-, ale oboji jen na kabaretni karneval, na normos noseni je to dost jety.
    Driv sem taky upela nad vyberem veci, ze na hrabarnu to byly perly a letosni rok dost vo ho*ne;-)
    PUMPKIN_WHOO
    PUMPKIN_WHOO --- ---
    JESTERKA_AIENE: Přes prázdniny tam byl omezenej provoz, protože chodilo málo lidí. Jinak se rozhodně rušit nebude. Otázkou spíš zůstává kvalita dovezenýho zboží, protože vyhrabat v něm něco nositelnýho dá poslední dobou víc práce.. Jinak doporučuju pondělí, to jim vozí zboží, ale to zase pak nemůžeš počítat s cenou deset dvacet za kus. obecně pá so je to nejlevnější, ale už dost přebraný...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ANDULISS: masky jako skrabosky? A masky jako kostymy?
    Jako nejvic veci na kabaret-divadlo-maaskarni se da asi poridit v tech kabaretnich sekacich.

    Nevim, jak je na tom aktualne CHIZO (Husitska ul.), ale kostymy a skrabosky v 5. ELEMENT maji a ten sidli ted ve VYSEHRADSKE ul., naproti zastavce "Botanicka zahrada".
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    Mě včera celkem nepříjemně překvapila hrabárna na Knížecí. Hrozná bída, půlka pultů skoro prázdných. Odnesla jsem si lněné kalhoty za dvacku a dva svršky po desetikoruně, ale kromě toho mě tam nic ani nezaujalo (obvykle tam úpím nad dost věcma v nevyhovující velikosti). Nevím, jestli to bylo deštěm (stejně je většina pod střechou), jestli to bylo momentální, je to tak teď normálně (dlouhou jsem tam nebyla), nebo se to třeba přeci jen chystají rušit... nemáte někdo ponětí?
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    textil house na narodni tride je take velmi dobre zasoben, ovsem tam uz ted zadne slevy nebyly :) kazdopadne muz tam sehnal kalhoty i skvelou outdoor kosili, coz je vazne uspech (na velkyho chlapa, co ma skoro dva metry shanet hadry je fakt horor) :)
    AIJA
    AIJA --- ---
    GEISHA:
    Zkouším sehnat pánské riflové lacláče, kdybys na ně někde po Brně kápla, dej mi, prosím, vědět.
    Nosíval je Michal Tučný. Potřebujeme je poshánět na jednu podzimní akci. Pochopitelně se nedají sehnat...
    GILRAEN
    GILRAEN --- ---
    Sekáč ve VÚ Běchovice (jo, je to z ruky :)) se stěhuje pryč, minimálně do soboty kus za 10, pytel za 100, ale mají jen do čtyř.
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    PAJUSAK: 15% myslím. teda na koh-i-noor dávali tohle...poprvé jsem tam byla o výprodejích a byl to zážitek...ženská vyřvávala po celým krámě, dirigovala fronty...docela jsem se pobavila...
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    Tak dneska textil house na andelu, vse za 30 obrovsky uspech - ja mam skvely saty, mamka sukni, kratasy a tilko. Predtim jsem jeste sehnala dve nadherny tuniky v jednom z tech sekacu o ulici bliz oc smichov. Obe za 140. Konecne mam v cem jet do Indie :))
    LEA1
    LEA1 --- ---
    LUCIASHECK: jo, máš pravdu, tam jsem byla krátce po otevření v únoru, ale připadalo mi, že zrovna tam nic nemají, pak jsem už neměla chuť tam jít znovu.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LEA1: a když vídeňská, tak v kunraticích na betáni taky
    LEA1
    LEA1 --- ---
    Ve Vestci na Vídeňské naproti Safině otevřeli nedávno nový sekáč. Vše na ramínkách, výběr velký. Ulovila jsem dvě sukně, každou za stovku. Zboží každý čtvrtek - pátek.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    RANDOM_NIGHT: samozrejme par :)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    tak jsem vcera vyzkousela hrabarnu na Tocny (mam to cca pul hodinky od bytu) a teda nic jsem si nevybrala :)

    maj tam ale tento tyden akci na boty kus za 50,-

    ja shanela nejaky trika s dlouhym rukavem, tuniky a hipicacky veci a na tom jsem bohuzel pohorela. Chtela jsem nejaky stary hadry do Indie, ktery tam budu moct hnedka zahodit a koupit si novy. Nakonec me "zachranil" vyprodej v GATE, odkud mam aspon obyc bavlneny triko za 78 a kosili za 149. Jinac mi ten sekac prijde vcelku slusnej a vyber maj pomerne hezkej (hlavne hromadu plysovych pyzamek :))
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    včera TH Nádražní (Anděl) - vše za 40,-. Nepřeberné množství zboží. Velký výběr dámských košil s dl. i kr. rukávem (uloveno 6). Novinka (alespoň pro mě tedy) - pokud si zanecháte pokladní doklad, máte na celou novou kolekci slevu 30%(? opět bohužel nevím zda to není "jen" 20%).
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Jojo, prvni mistnost jsou "bezny" obleceni (ale take spise zajimave, nez...nudne ojetiny) a druha jsou tyrolsky kroje a ruzny kostymy a kloboucky.
    Sekac je teda malinkej,pani prodavacka si ale dobre pamatuje (predvcirem se mi nechtelo hledat bankomat,tak jsem tam chtenou sukni nechala a druhy den, jen co sem vesla, ona na mne, ze si jdu pro tu sukni, ze :-)) )
    PAULINA
    PAULINA --- ---
    MOUNTBATTEN: tak jsem se tam stavila a srdce divadelnika nad takovymhle pokladem jen zaplesa, shanite-li jakykoliv kostym nebo neco hodne originalne-vyrazno-neprehlednutelneho, tak tam. Jinak asi maj i neco normalniho, pani si tam zkousela takove zelenobile satky, lec oblek Sherlocka Holmese (prave shanim) nemeli, a tak jsem se ani nedivala po cenach. :( Prodavacka fajn, ochotna.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam