• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    GUDRUN: ja jsem na koh-i-noor byla ve ctvrtek a odnesla jsem si skvele cervene elegantni saty do prace Colors of Bennetton za 200kc a uzasnou rozevlatou plesovou sukni, ktera se mi hodi ke vsem korzetum, co doma mam - za 350kc. Zvazovala jsem, jestli si pro ne neprijit az po sleve, ale u obou kousku byla vysoka pravdepodobnost, ze tam tak dlouho nevydrzi :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    GUDRUN: ma za sebou druhy tyden. Nova kolekce byla 27.ho. Take sem jen nakoukla...
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    nevite prosim, v jake fazi je th na narodni? kohinorka stejne jako vetsina th ma za sebou prvni tyden, byla jsem nakouknout, ale odesla s prazdnou...
    HANELA
    HANELA --- ---
    no díky :-))))
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    HANELA: no, tam jsem byla tak 3x a nezaujala jedna jediná věc, navíc mi přišly ceny dost vyšší, jak píše MORGYSZ: , věci tak pro klimakterickou úřednici
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    HANELA: Tam jsem byla nedávno, věci mi tam přišly když už nic aspoň čisté a voňavé, ale taky na úřednice od 35 do 70... :(
    HANELA
    HANELA --- ---
    Na Hradčanské je nový sekáč, tedy už od předléta. Mají tam moc hezké věci, takové tedy luxusnější. Být hubenější, tak to beru všechno :-)
    Nevím přesnou adresu, ale to je na rohu naproti stanici busu 131.
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    za mě blanická a megasekáč na smíchově
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Textile house (Narodni, nebo Knizeci, ty se u mne biji s poctem uspesnych odlovu;-) ) V DOBE VYPRODEJU
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Ja sem mela rada tu hrabarnu Na Knizeci, z ni byl este loni tvoren muj satnik:-)))
    Ted je to - kde dam klidne i nejakou tu stovku: sekac Na Slupi, proti zastavce Albertov, vedle pekarstvi. Malinkaty, spousta novych veci (Rosalita Mc Gee, Missing Johny), ty nenovy takovy...zajimaci, hodne sperku, doplnku a vsechno kraaasne voni!!

    Ale preferuju sekace s cenama tak do osmi petek, takze Textile house (Narodni, nebo Knizeci, ty se u mne biji s poctem uspesnych odlovu;-) ) a hrabaci kose v SECOND STREET (v tom na Zizkove mi prislo, ze uz maj prd, takze radsi ten mezi IPakem a Mirakem), coz je i vyhoda, ze krom kosu a slevovy casti, maj i cast beznou a outletovou.

    Driv sem rada chodila do Blanicky, ale uz pul roku minimalne sem tam nebyla.
    JAINA
    JAINA --- ---
    A kam nejradši chodíte, když chcete najít něco skutečně normálně nositelného, ne jen karnevalové kousky apod.? :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    PUMPKIN_WHOO: oni tam menej ty ceny prubezne v tydnu?:-O
    Ja myslela, ze maj proste dany, ze stul venku urostred - 30-/kus, stul vzadu- 10,-/kus, stul pred budkou: 30-60,-/kus a uvnitr do 90,-.
    Nebo tak nejak.

    Asi sem tam nikdy nebyla v pondeli;-)


    Jinak ale potvrzuju JESTERKA_AIENE. Driv sem si tam vybrala, letos to vetsinou bylo total marny a odchazela sem spis zpuzela, v lete sem tam byla 2x - jednou sem urvala uvnitr hedvabny saty za 90,-, ale jinde nic, podruhy fialovou kozenou minisukni a flitrovany sako, kus asi za 20,-, ale oboji jen na kabaretni karneval, na normos noseni je to dost jety.
    Driv sem taky upela nad vyberem veci, ze na hrabarnu to byly perly a letosni rok dost vo ho*ne;-)
    PUMPKIN_WHOO
    PUMPKIN_WHOO --- ---
    JESTERKA_AIENE: Přes prázdniny tam byl omezenej provoz, protože chodilo málo lidí. Jinak se rozhodně rušit nebude. Otázkou spíš zůstává kvalita dovezenýho zboží, protože vyhrabat v něm něco nositelnýho dá poslední dobou víc práce.. Jinak doporučuju pondělí, to jim vozí zboží, ale to zase pak nemůžeš počítat s cenou deset dvacet za kus. obecně pá so je to nejlevnější, ale už dost přebraný...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ANDULISS: masky jako skrabosky? A masky jako kostymy?
    Jako nejvic veci na kabaret-divadlo-maaskarni se da asi poridit v tech kabaretnich sekacich.

    Nevim, jak je na tom aktualne CHIZO (Husitska ul.), ale kostymy a skrabosky v 5. ELEMENT maji a ten sidli ted ve VYSEHRADSKE ul., naproti zastavce "Botanicka zahrada".
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    Mě včera celkem nepříjemně překvapila hrabárna na Knížecí. Hrozná bída, půlka pultů skoro prázdných. Odnesla jsem si lněné kalhoty za dvacku a dva svršky po desetikoruně, ale kromě toho mě tam nic ani nezaujalo (obvykle tam úpím nad dost věcma v nevyhovující velikosti). Nevím, jestli to bylo deštěm (stejně je většina pod střechou), jestli to bylo momentální, je to tak teď normálně (dlouhou jsem tam nebyla), nebo se to třeba přeci jen chystají rušit... nemáte někdo ponětí?
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    textil house na narodni tride je take velmi dobre zasoben, ovsem tam uz ted zadne slevy nebyly :) kazdopadne muz tam sehnal kalhoty i skvelou outdoor kosili, coz je vazne uspech (na velkyho chlapa, co ma skoro dva metry shanet hadry je fakt horor) :)
    AIJA
    AIJA --- ---
    GEISHA:
    Zkouším sehnat pánské riflové lacláče, kdybys na ně někde po Brně kápla, dej mi, prosím, vědět.
    Nosíval je Michal Tučný. Potřebujeme je poshánět na jednu podzimní akci. Pochopitelně se nedají sehnat...
    GILRAEN
    GILRAEN --- ---
    Sekáč ve VÚ Běchovice (jo, je to z ruky :)) se stěhuje pryč, minimálně do soboty kus za 10, pytel za 100, ale mají jen do čtyř.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam